Προς το περιεχόμενο

T67

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή T67

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, αυτη είναι η πρωτη φορα που ανεβάζω καποια απάντηση στο νοιζ. Ηχογραφώ μουσικη απο την εποχη του cubase vst 32 και έχω ταλαιπορηθει πόλυ με τους υπολογιστές και τα προγράματα . Μέχρι σήμερα μπορώ να δουλέψω σχεδων επαγκελματικα τα : Cubase , Live , Reason και Sonar. Εχουν περάσει απο τον υπολογιστή μου πολλές βιβλιοθίκες ήχων και εφε ( σπαμένα και γνήσια ) και μπορώ να πω με σιγουριά οτι η αυτή η τεράστια πληθόρα 'διακοσμιτικων' στοιχείων δεν είναι απαραίτητη. Έαν αυτο που θέλεις να κάνεις ειναι ηχογραφήσεις - μίξεις φυσικών πηγων σου προτηνω να αγοράσεις 1.Eνα αυτόνομο πολυκάναλο που να λειτουργεί και σαν κάρτα ήχου ( πχ zoom r16 που είναι και 100% αθόριβο πραγμα πολυ συμαντικο ) 2.Έναν καλό-πολύ καλο προενισχητη ( καλύτερα δύο καναλιών SPL Goldmike 9844 ) 3.Ενα καλό-πολυ καλο πουράκι ( πχ RODE NT3, λογο του μικρου δωματίου γιατί ότι και να κάνεις με ενα δωμάτιο 8 τμ ο ήχος που θα εχεις είναι μέτριος ) 4.Ένα σετ μονιτορ 6 ιντσες με το bass reflex μπροστά ( πχ Tannoy Reveal 601A σιμαντικο γιατι με το bass reflex απο πισω, θές 2 μέτρα αποσταση απο τον τοίχω και ας μη ξεχνάμε 8 τμ ) 5.Ενα καλο ζευγάρι ακουστικα κλειστού τύπου ( πχ Beyerdynamic DT-770 Pro) 6.Τα μονοτικά φτιάξτα μόνος σου, μεσα στο σαιτ εχει πολλα αρθρα. Πηστεψε με θα γίνουν πολύ καλύτερα απο αυτα που εβλεπες στον θωμά. Δε ξέρω που ήμαστε με τα λεφτά αλλα αν διαλέξεις φθινοτερα πραματα θα το μετανοιωσεις αργότερα και δε θα εχεις και που να τα πουλήσεις. Ενα πολυ καλο σαιτ για διαμορφώσεις ακοθστικών χώρων ειναι αυτο:http://www.johnlsayers.com/ Υ.Γ. Συγνώμη για την ορθογραφία. Καλές μουσικές !!!
  2. Καλημερα παιδια, ειμαι καινουριος στο φορουμ και τις τελευταιες μερες με απασχολει το θεμα midi tracking. Εχω το GI20 με gk3 πανω σε μια epiphone και ταιριαζει 85% τελεια. Σκεφτομαι να βαλω το Ghost τησ Graphteck (παιζω κυριως χωρις πενα). Το θεμα μου ειναι αν αξιζει τα 300 euro... ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου