Προς το περιεχόμενο

flatform

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή flatform

0

Φήμη

  1. (αυτα τα σ μου έμειναν απο το "αμέρικα" μου φαινεται, καλή σου μέρα.
  2. οκ Superfunk είσαι απίστευτα γρήγορος και εξυπηρετικός!!!!, ψαχνοντας στο site όπως μου πρότεινες βρήκα τη λύση με τισ λεπτομέρειες που ζητούσα, μάλλον θα πάνε όλα οκ. Αυτό που μπορώ να προσθέσω σε παραπλήσιο ζήτημα είναι ότι σαν επιβάτης αεροπλάνου φέρνεις Ο,ΤΙ θέλεισ, πραγματικά δεν ελέγχουν τίποτα και πουθενα, τουλάχιστον όπως κατάλαβα. Έγραφα αυτή την απάντηση ενώ λάμβανα τη δική σου, ευχαριστώ και παλι.
  3. Ευχαριστώ Superfunk για την άμεση απάντηση, έχω ψάξει λίγο τα -πολύ καλά- forums του noiz για το θέμα αλλά ομολογώ πως μπερδέυτηκα λίγο, γιατί οι περισσότεροι users μιλούσαν για αποστολή από κατάστημα προς ιδιώτη, γι' αυτό το λόγο έκανα post για ιδιώτη προς ιδιώτη. Το χειρότερο είναι πως είμουν για 4 μήνες Los Angeles αλλά δεν έκανα αγορα διότι έφυγα εσπευσμένα!! Ευχαριστώ, θα συνεχίσω το ψάξιμο, καλή σου μέρα.
  4. Καλημέρα καλησπέρα, θέλω να μου στελει ένας φίλος μου από Αμερική ένα monitor Dell 24" για το mini home studio μου. Το monitor θα αγοραστεί στην Αμερική και θα αποσταλεί πρώτα σπίτι του φίλου μου, ο οποίος θα μου το στείλει ελλάδα με το όνομά του, σαν ιδιώτης. Πώς πρέπει να μου το στείλει (USPS ground, airmail, με ή όχι insurance (μαλλον οχι) klp) για να μήν κολλήσει καθόλου στο τελωνείο και να μην επιβαρυνθώ με δασμούς? Το δέμα θα είναι περίπου 10kg με διαστάσεις 70x60x30 cm περίπου. Θα ήταν καλύτερο να το επανασυσκευάσει σε άλλο κουτί ή να καλύψει την dell συσκευασία με χαρτί? υπενθυμίζω ότι η αποστολή θα γίνει από ιδιώτη σε ιδιώτη. ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου