Προς το περιεχόμενο

Eliot1988

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    60
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Eliot1988

  1. Μια νέα είδηση φέρνει το ενδιαφέρον για τους φανατικούς οπαδούς των Iron Maiden! O Steve Harris πρόκειται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του! Νομίζω ότι το κάνει ήδη αργά, εάν δούμε ότι ακόμη και νέοι καλλιτέχνες την έχουν κυκλοφορήσει ήδη! Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ! https://metalstories.gr/iron-maiden-o-steve-harris-skeftetai-na-kykloforisei-tin-dikia-tou-aftoviografia/
  2. Δυο ανερχόμενες μουσικοί – μία Βρετανίδα και μία Ελληνίδα – θα ανοίξουν τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ. Τα opening acts στα πολυαναμενόμενα sold out shows των Coldplay στην Ελλάδα, στις 8 και 9 Ιουνίου, θα είναι η Maisie Peters και η Αντωνία Καούρη. Ας τις γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ!
  3. Το Helmos Mountain Festival μετά την εντυπωσιακή του πρώτη… εμφάνιση το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφει και φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων πιό δυνατό και πιό “έμπειρο”. Το Helmos Mountain Festival τάραξε τα νερά στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας, με 12.000 και πλέον νεολαίους να κατακλύζουν τις πλαγιές του Χελμού και την πόλη των Καλαβρύτων. Οι εντυπώσεις όσων το επισκέφθηκαν, κατασκήνωσαν στο βουνό ή έμειναν στα Καλάβρυτα και τα γύρω χωριά, ήταν οι καλύτερες και πλέον ως must θεσμός δημιουργεί ρεύμα με ανυπομονησία και προσδοκίες για το ερχόμενο καλοκαίρι. ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!
  4. Οι στίχοι του κομματιού βασίζονται στο διήγημα “Dune” («Αμμόλοφος») (1965) του Frank Herbert (1920-1986), το οποίο εκδόθηκε σε σειρά βιβλίων και γυρίστηκε σε 2 ταινίες. Σύμφωνα με τον Dickinson, ενώ οι Maiden είχαν πληρώσει ένα σημαντικό ποσό για τα δικαιώματα χρήσης των ονομάτων των προσώπων και των τοποθεσιών που εμφανίζονται στο βιβλίο, όταν ζήτησαν την άδεια από τον Herbert να χρησιμοποιήσουν τον τίτλο του διηγήματος ως τίτλο για το τραγούδι και να χρησιμοποιήσουν samples από την ταινία (όπως είχαν κάνει και την προηγούμενη χρονιά με το The Prisoner), αυτός αρνήθηκε μέσω του ατζέντη του, ο οποίος τόνισε κατά λέξη: “No. Because Frank Herbert doesn't like rock bands, particularly heavy rock bands and especially rock bands like Iron Maiden!” Περισσότερα Εδώ!
  5. Οι μεγάλες συναυλίες, οι σημαντικές, οι σπουδαίες, αυτές που βγάζουν τον κόσμο έξω από το σπίτι του και τον κάνουν να γεμίζει στάδια, κλαμπ, παραλίες, παβιγιόν και λοιπούς συναυλιακούς χώρους ξεκινούν, συνήθως, με την έναρξη των μεγάλων καλοκαιρινών φεστιβάλ – συνήθως αλλά όχι πάντα. Φέτος, από τον Φεβρουάριο έως και τον Μάιο, έχουμε μπροστά μας μια σειρά από ποικίλα και πολύ ενδιαφέροντα μουσικά events, που περιλαμβάνουν από τους Συνθετικούς στην Death Disco έως τη μετάκληση της Πάτι Σμιθ στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και της Ολλανδο-Ιρανής σούπερ σταρ Σεβνταλίζα, λίγους μήνες μετά από τη συνεργασία της με την Γκράιμς και τη Μαντόνα, στο Gagarin 205. Επιλέγουμε τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες με χρονολογική σειρά. Περισσότερα Εδώ!
  6. Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα διοργανώσει φέτος, για πρώτη φορά, ένα 4ημερο φεστιβάλ μουσικής, 15, 16, 17, 18 Απριλίου, στον εμβληματικό ιστορικό χώρο του Ολύμπιον, στο κέντρο της πόλης. Στόχος μας η ανάδειξη και προώθηση της μουσικής δημιουργίας στην Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Παράλληλα η στήριξη του συγχρόνου πολιτισμού μας, η αξιοποίηση του καλλιτεχνικού δυναμικού της περιοχής μας και τέλος η παρουσίαση επιλεγμένων ήχων, με την φρεσκάδα και την δυναμική του πρώτου ακούσματος. Προσκαλούνται συγκροτήματα, μπάντες και μουσικά σχήματα, με διαφορετικά ρεπερτόρια, να παρουσιάσουν τις καλλιτεχνικές τους προτάσεις στο κοινό της πόλης, σε δημοσιογράφους και εντεταλμένους πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Περισσότερα εδώ!
  7. Οπως και να εχει, εκαναν αγωνα να φτασουν εκει που εφτασαν....Αλλοι μπορει να τα ειχαν παρατησει...Αξιζουν πολλα εύσημα...
  8. Δεν την εχω δει.. Δεν εχω ιδεα... Ως ορος παγανισμος ξερω τι ειναι , αλλα εχει να κανει αυτη η ταινια που λες για την διαμαχη Χριστιανισμο-Παγανισμου ?
  9. Το metalstories ειναι καλο ονομα για ενα ηλεκτονικο μεταλ περιοδικο?!?!?
  10. Πιθανώς φανταζομαι δεν παιρνει θεση ο καλλιτεχνης (Rotting Christ) απλα φανταζομαι αφηγειτε τι συνεβει στους ανθρωπους απο εκεινη την πλευρα... Δεν ξερω εαν εχετε δει μια ταινια που λεγεται "Αγορα" περιγραφει το ιδιο ακριβως πραγμα. Αξιζει να την δειτε! https://en.wikipedia.org/wiki/Agora_(film)
  11. Οντως , και εγω πιστευω οτι το ονομα επαιξε ρολο στην πορεια του συγκροτηματος.
  12. https://metalstories.gr/pro-christou-oles-oi-leptomereies-gia-tin-diskografiki-epistrofi-ton-rotting-christ/ "Οι Rotting Christ ανακοίνωσαν τις βασικές πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο τους. Ο δίσκος, που είναι ο διάδοχος του “The Heretics” που κυκλοφόρησε πριν πέντε χρόνια, θα ονομάζεται “Προ Χριστού” (Pro Xristoy) και θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου μέσω της Season Of Mist."
  13. Ωραια τα λεμε εκει λοιπον!!! Θελω εντυπωσεις!
  14. Σωστο! Αυτο θα κανω! Μπορεις να μου προτεινεις μια κατηγορια? η στην ιδια ειναι μια χαρα?
  15. που να την βαλω? απλα δεν θελω να ανοιξω νεο νημα, αυτο το νημα το ειχα ανοιξει εγω πριν καιρο....δεν θελω να κανω σπαμ...
  16. https://metalstories.gr/pro-christou-oles-oi-leptomereies-gia-tin-diskografiki-epistrofi-ton-rotting-christ/ Προ Χριστού: Όλες οι λεπτομέρειες για την δισκογραφική επιστροφή των Rotting Christ Επιτελους αναμενουμε με μεγαλη περιέργεια!
  17. Δεν ειναι τοσο γνωστοι, αλλα το Release Athens αποφασισε να τους φερει! Μπες και ακου..η βρες στο youtube...
  18. https://metalstories.gr/i-jain-kai-oi-telenova-ton-iounio-sto-release-athens-2024/ Η Jain και οι Telenova τον Ιούνιο στο Release Athens 2024
  19. Ανάμεσα στα διάσημα συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν, όπως οι Rammstein, Coldplay, Lenny Kravitz, Korn, Offspring και Massive Attack, υπάρχουν και πολυαναμενόμενες παρουσίες από μικρότερα σχήματα όπως οι Maruja και οι Green Lung. Το 2024 αναμένεται να είναι ένας χρόνος γεμάτος μουσική και εκπλήξεις. https://metalstories.gr/oles-oi-megales-synavlies-tou-2024-events-pou-den-prepei-na-chaseis/ Έχετε ξεχωρίσει κάποια συναυλία που θέλετε να πάτε οπωσδήποτε? Εγώ Bruce Dickinson και Judas Priest δεν χάνω!
  20. Ναι ερχεται μαζι θα ειναι και οι Judas Priest! Αξιζει αυτο το διδυμο να το παρακολουθησει κανεις!
  21. https://metalstories.gr/iron-maiden-o-ippeas/ Η Ιστορια πισω απο το Trooper των Iron maiden!! περιμενω σχολια!
  22. https://metalstories.gr/oi-duran-duran-sto-release-athens-festival-2024/ Το δελτιο τυπου σχετικα με τους Duran Duran στο Release Athens 2024!
  23. Η ερμηνεία του Rime of the Ancient Mariner των Iron Maiden και οι στίχοι στα Ελληνικά!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου