Προς το περιεχόμενο

MartinG

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Telecaster, Twin reverb
  • Day job
    Engineer
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή MartinG

0

Φήμη

  1. Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μην ανησυχείς ξέρω πολύ καλά τι κάνω, θα τα πάρω και θα τα παω σε έναν μάστορα να μου τα αλλάξει!
  2. Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα, επανέρχομαι στο θέμα του παλιού Twin Reverb που απέκτησα πριν μερικούς μήνες και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος αποφάσισα σιγά σιγά να κάνω κάποιες επισκευές που θα χρειαστεί. Σε πρώτη φάση θα παραγγείλω ένα καινούργιο reverb tank γιατί το παλιό έχει χαλάσει και θέλω να αλλάξω και το αντίστοιχο ποτενσιόμετρο. Ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω την σωστή τιμή για το ποτενσιόμετρο του reverb για να το παραγγείλω πριν τον ανοίξω? Ο ενισχυτής είναι Silver Face master volume. Ευχαριστώ!!
  3. Σωστά! Μόλις έχω χρόνο θα ανεβάσω και περισσότερες. Θα φτιάξω την καμπίνα στο άμεσο μέλλον και θα βάλω πλώρη για τα eminence (μου τα πουλήσατε χαχαχα!) Όσον αφορά την αφαίρεση των 2 μεσαίων τελικών 6L6, το δοκίμασα και νομίζω πως έχω καλύτερο control στον ήχο, είχατε δίκιο. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις χρήσιμες πληροφορίες!
  4. @ Alterbody Φίλε πρώτα απ΄όλα συγχαρητήρια για την ανακατασκευή σου, είναι έργο τέχνης πραγματικά. Έχω σκοπό να φτιάξω καινούργια καμπίνα μιας και έχω και τα εργαλεία και την γνώση (χρόνο δεν έχω) . Επειδή έχω φτιάξει πρόσφατα μια σκέτη καμπίνα τύπου bassman 2x12 , έλεγα να τον κάνω σκέτη κεφαλή πάλι, απλά όπως πρέπει γιατί τώρα είναι από νοβοπάν (!) :/ Θεωρείς πως είναι λάθος ο κομμένος twin και πρέπει να γίνει κανονικά καμπίνα με το ηχείο του? Σκέφτομαι και το πρακτικό του θέματος επίσης λόγο βάρους και ευελιξίας. Όσον αφορά την προηγούμενη συζήτηση για τα UL taps, δεν έχω ιδέα για τι μιλάτε και θα ήθελα να με διαφωτίσεις! Δεν έχω σκοπό να μπω στην διαδικασία μετατροπών μιας και αναφέρθηκε εδώ μέσα χθες ότι έχει γίνει restore σε καλό μάστορα, οπότε εφόσον λειτουργεί καλά δεν νομίζω ότι αξίζει να τον ξανά πειράξουμε. Επίσης θα ήθελα την γνώμη σου σχετικά με ηχεία, έφτιαξα την καμπίνα πολύ πρόσφατα και έχω βάλει ότι να ναι μέσα, ένα fane του κιλού και ένα philips και θεωρώ πως δεν ακούω αυτό που πρέπει σε καμία περίπτωση. Αν εξαιρέσουμε τα jbl που λένε όλοι αλλά είναι ακριβά για μένα, υπάρχει κάτι άλλο τίμιο με fender ήχο για χρήση αποκλειστικά σπιτιού σε χαμηλές εντάσεις? Καλή συνέχεια
  5. Φίλε Alter πολύ χάρηκα που το άκουσα! Τον πήρα προχθές απο ένα παλικάρι που μου είπε οτι τον ειχε περίπου 1μιση χρόνο. Δηλαδή ποιος ξέρει πόσοι άλλοι πριν! Δεν περίμενα να δουλεύει τόσο καλά να σου πω την αλήθεια αλλά τώρα που μου λες οτι έκανες τέτοια επισκευή έχει λογική! Υπάρχει ακόμα αυτος ο τεχνικός αν χρειαστεί να τον πάω καποια στιγμή?
  6. Καλημέρα, βρήκα την συζήτηση σας μετά από τόσα χρόνια αναζητώντας το serial του συγκεκριμένου ενισχυτή A734428 ! Ο ενισχυτής είναι πλέον στην κατοχή μου, ο πρώτος μου αληθινός ενισχυτής για την ακρίβεια. Μπορώ να επιβεβαιώσω σχετικά με το vibrato, δούλεψε κανονικά μόλις σύνδεσα ένα πετάλι στην είσοδό του. Δουλεύει απροβλημάτιστα και σχεδιάζω να αντικαταστήσω το κέλυφος με ένα φρέσκο με την πρώτη ευκαιρία. Όποιος ξέρει περισσότερα για το background του συγκεκριμένου ενισχυτή και θέλει να τα μοιραστεί μαζί μου θα χαρώ πολύ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου