Προς το περιεχόμενο

Billytheking86

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Fender strat deluxe Gibson les paul headrush pedal board Marshall JVM410H
  • Day job
    Project Manager
  • Τόπος
    Gkasmaland

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Billytheking86

0

Φήμη

  1. funk Ηθελα να πω..ουπςςς αχαχαχαχ
  2. Καλήσπερα στην ομάδα. Παιδία θα ήθελα την γνωμή σας για το νεο προίον απο την fender. Έρχομαι απο το headrush ΜΧ5, το πρωτο μου modeler, με το οποιο ειμαι πολυ ικανοποιημένος, κυρίως απο την ευκολία χρησης αλλα και απο τους ήχους, τουλαχιστον για το ειδος που παιζω (rock, hard rock, blues, funk κτλ). Η χρήση ειναι για live performance σε cover bands στο είδος της Ροκ μουσίκης. Θα ήθελα να παω σε κατι που να μ δίνει περισσοτερες επιλογες στα ποδια μου αλλα και αριστη ποιότητα ήχου. Σκέφτηκα το tone master pro, μου αρεσει απο το youtube που το ακουω και ειπα να κανω ενα post εδώ να παρω καμια γνωμη απο ατομα που ισώς εχουν το προίον η γένικα εμπειρία απο Modelers. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων!
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τοποθέτηση! Εγώ την έμπνευση για emg την πήρα από ένα video που ανέβασε η εταιρία για τους 57/62. Παίζει ο κιθαρίστας των priest και ακούγονται λουκούμι! Βέβαια και καυσοξυλο να του δώσεις θα το φέρει στα μέτρα του... 81/85 δεν θα έβαζα η αλήθεια είναι! Για την ιστορία, έπαιξα με το ύψος και ακούγονται πολύ καλύτερα οι burstbucker... Κοίτα να δεις που κάνει τόση διαφορά!! Αν θες τσέκαρε τους 57/62 και πες μ την άποψη σου!! Ευχαριστώ!
  4. Ευχαριστω πολυ! Σε μεταλ παιζω ακριβως αυτα που ανεφερες αντε και λιγο maiden να θυμηθω τα νιατα μου! Θα δω μηπως βρω κανα ζευγαρι 490t/498t γιατι jb/59 εχω στην charvel..
  5. Ευχαριστω για την εξηγηση! Θα κατεβασω βιδες αρχικα και θα το φερω εκει που μου ειπες! Θα στειλω αργοτερα φωτο να δεις πως τους εχω!
  6. Εχεις πειραξει τις βιδες πανω στους μαγνητες? Εγω χαμηλωσα το pickup height και ανεβασα τις βιδες αλλα δεν τρελαθηκα με το αποτελεσμα! Ευχαριστω για τις διαστασεις τηα το δοκιμασω! Ο JCM800 ειναι Real Amp η με καποιο modeler? Ευχαριστώ πολυ για σχόλιο! Θα βαλω να ακουσω τους DiMarzio! Good to know! Ευχαριστω πολυ παιδια!
  7. Σε ευχαριστω πολυ! Πως μπορω να τσεκαρω αν χωραει η μπαταρια?
  8. Σε ευχαριστω πολυ! Παραδοξως μου αρεσε περισσοτερο ο BBpro. Σε Les Paul ηταν αυτο? Ισως να ειναι και θεμα σεταρισμος στο υψος τους κτλ. Duncan δεν θελω γιατι ηδη εχω σε μια charvel tb4/59
  9. Εχω δει ενα σετ 57/66 που ειναι με καπάκια! Ναι το οπτικο ειναι μεγαλο θέμα! Την βαζω σε rig με plexi και jcm800 απο την Headrush. Γενικα μου αρεσουν οι Marshall (rig υποθέτω εννοείς το ψηφιακο)
  10. Καλησπέρα στην ομάδα, Θα ήθελα την γνώμη σας για να αλλάξω τους burstbucker pro (τους οποίους δεν συμπάθησα ποτέ) απο μια Gibson les paul standard του 2005. Τα ειδη που παιζω κυρίως ειναι Blues-heavy blues-rock-hard rock μεχρι hair metal/poser κτλ και λιγο κλασσικο Heavy! Ενα φεγγάρι ειχα αγορασει μια Usa Deluxe Strat σε καλη τίμη που ειχε πανω της EMG μαγνητες, συγγεκριμένα 89/SA/SA σκεφτομαι οκ, θα τους αλλάξω αμέσως (δεδομένου οτι παντα ακουγα να λενε οτι οι active ειναι dead sounding, hollow, no character κτλ) αλλα μου ειχάν κανει τρομέρη εντύπωση, εμενα μου αρεσαν και ειχαν τρομερο balance! Τωρα σε Les Paul δεν ξέρω και θέλω την γνώμη σας! Οτι προτασεις μου δώσετε ειναι φυσικά δεκτες!
  11. Καταρχάς καλή χρονιά!, δεν αναφέρθηκα σε κάποιον την άποψη μ λέω. Ο άλλος και πουλάει μια ΒΙΔΑ από τα 60s 150ε, για συλλέκτες οργάνων οκ δεκτόν, για κάποιον όμως που θέλει να αγοράσει ένα όργανο value for money και κάποιος παρουσιάζει την σκούριασμενη βίδα η δεν ξέρω εγώ τι άλλο ότι καθιστά το παλαιότερο όργανο άνωτερο με vintage sound κτλ εγώ το λέω παπαντζα. Τι λογοκρισια είναι αυτή παντού είναι φοβερό αυτό στην εποχή μας
  12. Μακριά, βλέπω γενικά ότι λένε οι παλιές κιθάρες χρυσός και οι καινούριες χάλια κτλ. Εγώ από τις πρώτες κιθάρες squier που είχα ήταν πεπιεσμένο χαρτί, ούτε καν ξύλο... Και αναλογικά με τα σήμερινα low end όργανα έδινες και περισσότερα μαρουλακια.... Τα quality standards πολυ πιο χαμηλά σε όλο το spectrum... Μην ακούτε μαλακιες... Δώσε 1000 πάρε μια charvel η jackson η fender του κουτιού και έχεις όργανο όλα τα λεφτά... Δώσε χίλια για παπαντζες 80s και δώσε αλλά τόσα να την κάνεις playable...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου