Προς το περιεχόμενο

greg feris

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Reggae

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή greg feris

0

Φήμη

  1. Αλλά σίγουρα χρειάζομαι ένα looper pedal τελικά..!να μπορώ να σβήνω takes ..
  2. Το πρόβλημα ήταν στην προενισχυση.. είχες δίκιο Μανώλη... πολύ μικρή παραμόρφωση που προσθετικά γινόταν ένα χάλι...το boss μια χαρά αντέχει αρκετά overdub.... ευχαριστώ και πάλι!
  3. Σαφώς δεν είναι looper αλλά μου φτάνουν τα 4-5 sec λούπα.. δεν είναι θόρυβος φύσημα αλλά παραμόρφωση...θα τσεκαρω ξανά την πηγή .... ευχαριστώ για την απάντηση!
  4. Καλησπέρα σε όλους!...έχω ένα delay boss dd6... μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να το δουλέψω σαν looper...μετά το 3ο 4ο overdub αρχίζουν να παραμορφώνουν ... είναι εκεί το όριο του?... το έχει δουλέψει κάποιος σαν looper?... Ευχαριστώ!
  5. βοηθησες!...το κουρδιστηρι ειναι οντως ειναι λυση γι αυτο που θελω..το λατρευω το pod στο στουντιο αλλα σε λαιβ θελει ψαξιμο...το εχω 25+ χρονια αλλα θελω να στησω ενα διαφορετικο set up με τις λιγοτερες δυνατες προσθηκες εξτρα πεταλιων...
  6. ναι...το headphone out δεν το υπολογισα..ευχαριστω!...θα πειραματιστω ευχαριστω για τα tips...!
  7. οποτε ουσιαστικα δεν παιρνω δυο mono καναλια με ιδιο περιεχομενο απλα ολα center..?χωρις δηλαδη τα left right των εφε..που δεν τα χρειαζομαι γιατι θα βαλω στο τελοσ τησ αλυσιδας στερεο delay..θελω το ιδιο σημα με καποιο τροπο να παει σε ενα looper η sequenser το οποιο να μπορω να μιουταρω, και να συνεχισω με τον ιδιο ηχο ωσπου να ξαναμπει το λουπερ που ηδη παιζει on time [ελπιζω!] με τον ντραμερ...μηπως ενα a/b switch?
  8. καλησπερα σε ολους!,,εχω ενα pod..οι στερεο εξοδοι γινονται double mono και να εχω ετσι δυο ξεχωριστα ιδια μονο σηματα για επεξεργασια?,...η θα παρω με αυτο τον τροπο ενα left και ενα right απο το στερεο?!...ευχαριστω εκ των προτερων..!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου