Προς το περιεχόμενο

babarama

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Ηχολήπτης

Συμμετοχή babarama

0

Φήμη

  1. UPDATE μετά από 12 μέρες για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις: κατόπιν επικοινωνίας με τον Τόμαν και αφού μου ζητήθηκαν φωτογραφίες των συσκευασιών, συμφώνησαν μετά από 3-4 μέρες να μου στείλουν ένα 2ο Genelec που έλειπε, το οποίο παρέλαβα σήμερα από την DHL σε άριστη κατάσταση και αυτό - θυμίζω ότι αμφότερα ήταν b-stock προϊόντα με έκπτωση 15 % περίπου. Oπότε όχι τυχαία έχουν το όνομα που έχουν και το after sales που διαθέτουν. Και τα 2 ηχεία δεν έχουν ούτε γρατζουνιά και είναι λειτουργικώς άριστα. Οπότε από μένα (ό,τι αξία μπορεί να έχει η εμπειρία ενός αγνώστου στο ίντερνετ) είναι ναι σε b-stock προϊόντα από τον τόμαν και ναι στον τόμαν γενικώς αφού φαίνεται να είναι σοβαροί και να ασχολούνται με τον πελάτη και μετά την αγορά όταν κάτι πάει στραβά είτε με δική τους υπαιτιότητα είτε με ευθύνη της μεταφορικής κ.λπ.
  2. Ναι, εγώ το πρώτο που έκανα ήταν να καλέσω την UPS που μου παρέδωσε το δέμα και να τους ενημερώσω σχετικά: αυτοί με ρώτησαν ακριβώς αυτό, αν το δέμα είναι ανοιγμένο, σχισμένο κ.λπ. Εφόσον δεν ήταν, με παρέπεμψαν στον Thomann ως υπαίτιο. Ο Τόμαν απ' την άλλη μου ζήτησε φωτογραφίες των δεμάτων και του barcode για να δει που έγκειται το πρόβλημα. Άρα εσύ λες ότι υπάρχει και καταγραφικό από κάμερα όταν γίνεται η συσκευασία του δέματος και μπορεί να το αναζητήσουν και αυτό; Παιχνίδια δεν έχουν λόγο να παίξουν αλλά όπως και να έχει το λάθος είναι χοντρό για τόσο μεγάλη εταιρεία, να πληρώσεις 2 και να στείλουν ένα, κάνει καραμπαμ το λάθος και στην απόδειξη και παντού. Πάντως αν και b stock, το τζένελεκ (το ένα!) σε μία χαρά κατάσταση είναι, κανένα λειτουργικό πρόβλημα, ούτε καν γρατζουνιά, μόνοι το εγχειρίδιο χρήσης ήταν λίγο τσαλακωμένο. Και είχε πτώση τιμής από 580 στα 500, σχεδόν 15 %. Γλύτωσα 150 ευρώ έτσι, αρκεί να μου έρθει και το 2ο..
  3. Μακάρι φίλε μου, γιατί δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία της επιστροφής. Τώρα είδα ότι η ορίτζιναλ συσκευασία από Genelec αναγράφει πάνω gross weight 6.1 kg! Για το ένα ηχείο. Και το σύνολο πακέτο από Τόμαν 8 κιλά (ενώ θα έπρεπε να ήταν 6+6=12, 13-14 αν υπολογίσεις και την κούτα), άρα τελικώς είναι λάθος του Τόμαν κατά 99,9 % - και πήγε στο μυαλό μου στη μεταφορική και ότι ανοίχτηκε το δέμα.. Οπότε τελικώς πλήρωσα 2 και μου στείλανε ένα indeed. Ευτυχώς όλα αυτά αποδεικνύονται εύκολα από την απόδειξη και το barcode του πακέτου. Και πάλι απορώ πως τους ξέφυγε τόσο χονδροειδές λάθος.. Για να δούμε, ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
  4. Θα προτιμούσα να μου στείλουν απλά ένα 2ο αλλά νομίζω ότι θα πάει προς επιστροφή όλο το πακέτο, αν κατάλαβα καλά από το πρώτο τους email. Ίσως είναι η πολιτική τους αυτή για να το εξετάσουν από κοντά και να δουν τι πήγε στραβά, δεν ξέρω. Δεν το ήξερα ότι μπορούν να σε πάρουν αυτοί, έκανα και μία κράτηση για αύριο καλού κακού. Κρίμα πάντως γιατί είχα την όρεξη να τα στήσω και να ακούσω σήμερα, χάρηκα μόλις άκουσα το κουδούνι και τώρα πρέπει να τρέχεις με επιστροφές και άλλες αναμονές.. Μπα, ξεχωριστή παράδοση δεν υπάρχει, ένα πακέτο ήταν, το αναφέρει παντού αυτού, και στην αρχική παραγγελία. Μακάρι να επικοινωνήσουν από αύριο για τα περαιτέρω βήματα και να μην έχουμε τίποτα κωλύματα.
  5. Απολύτως σίγουρος ότι παρήγγειλα 2 τεμάχια, το αναφέρει το invoice του Thomann και άλλωστε πλήρωσα 2 και όχι ένα! 499 έκαστο, 998 σύνολο. Η μεγάλη συσκευασία του Τόμαν άλλωστε χωράει άνετα 2 και θα ήταν πολύ μεγάλη για ένα, δεν θα έβγαζε νόημα, κολυμπούσε εκεί μέσα μόνο του. Ναι, το λάθος με το βάρος το είχα προσέξει από την πρώτη στιγμή που ολοκλήρωσα την παραγγελία και μου ήρθε το μέιλ επιβεβαίωσης, αλλά δεν έδωσα σημασία, λέω δεν θα είναι τόσο βλάκες να στείλουν μόνο ένα! Και εξάλλου και το 1 μόνο του δεν βγαίνει 8 kg, οπότε μπέρδεμα γενικά. Από την άλλη και η κούτα είναι λίγο περίεργη και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω μία αξίωση και με την UPS παράλληλα. Παίζει να έχει ανοιχτεί κάπου; Εξαρχής τους επεσήμανα τη διαφορά βάρους στον Thomann και περιμένω να ξεκινήσει η διαδικασία της επιστροφής; Αντικατάστασης; Αυτοί θα μου πουν. Καλού κακού ζήτησα ολικό refund, δεν ξέρω αν βιάστηκα προτού μου πουν αυτοί τις επιλογές μου. Ξέρει κανείς πόσο παίρνουν να απαντήσουν; Μετά τα αρχικά μέηλ άφαντοι είναι, αλλά νομίζω τώρα είναι εκτός ωραρίου ούτως ή άλλως.
  6. Καλησπέρα σας, έκανα σήμερα εγγραφή μόνο και μόνο για να μοιραστώ την εμπειρία μου από Thomann (και για να το βγάλω από μέσα μου) - ελπίζω να μην καταχρώμαι το θρεντ αν και το θέμα είναι σχετικό. Παρήγγειλα λοιπόν 2 Genelec 8030 σε b-stock από Τόμαν στις 13/1 και παρέλαβα σήμερα δέμα από την UPS όπου όμως μέσα βρήκα μόνο το ένα μόνιτορ, το άλλο άφαντο! Μέσα η κούτα η μεγάλη περιλαμβάνει κάτι μισοσκισμένα χαρτόνια με κάτι ιταλικούρες μέσα, πάντως το κουτί είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει 2 ηχεία, οπότε είτε κάπου το δέμα ανοίχθηκε στην πορεία και το μισό περιεχόμενο εκλάπη είτε ο Τόμαν έκανε βλακεία εξαρχής και έστειλε μόνο ένα. Το δε δέμα αναφέρει ολικό βάρος 8 kg, ενώ το κάθε ηχείο ζυγίζει τουλάχιστον 5 σύμφωνα με τα specs. Έπικοινώνησα με την UPS και με ρώτησαν αν το δέμα δείχνει να έχει παραβιαστεί, αν όχι, να επικοινωνήσω με Thomann αφού μάλλον το λάθος είναι δικό τους. Επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο του δεύτερου λοιπόν και μου στέιλανε μεηλ όπου ζητάνε φωτογραφίες από το πακέτο μέσα και έξω, και με ειδοποίησαν να μην τα πετάξω. Αυτές οι πληροφορίες λέει θα τους βοηθήσουν να δουν τι έχει συμβεί και να ξεκινήσουν την διαδικασία της επιστροφής και αντικατάστασης των προϊόντων. Έστειλα λοιπόν και τις φωτογραφίες και περιμένω την απάντηση τους. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Υπάρχει περίπτωση να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή έστω να στείλουν το ηχείο που λείπει ή κλαίω 500 ευρώ; Θα έπρεπε μήπως να το τρέξω πιο πολύ με την UPS μήπως παίχτηκε εκεί τίποτα; Απλά αυτοί φαίνονται εντελώς αφερέγγυοι ενώ με τον Τόμαν σκέφτηκα ότι έχω μία ελπίδα αφού είναι μεγάλο μαγαζί και έχει υποτίθεται σοβαρό after sales service.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου