Προς το περιεχόμενο

jimeister

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από jimeister

  1. Το έχω δει ήδη αυτό, αλλά στα comments λένε πως για X3 live δε κάνει κι ο seller δεν απαντάει στη συγκεκριμένη ερώτηση..
  2. Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις-συμβουλές. ΠΑρόλα αυτά ψάχνω ανταλλακτικτό οθόνης. Κατάφερα πάντως να την ανοίξω και να της κάνω ένα μικρό σέρβις. (επαφές, καθάρισμα κλπ).
  3. Παίδες καλησπέρα. Έχω ένα Line6POD X3 LIVE το οποίο μου έχει σπάσει η οθόνη και δε βρίσκω ανταλλακτικό πουθενά. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος με το που μπορώ να βρω ; Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα στην ομάδα ! Ύστερα από αρκετά χρόνια κάτοχος Line6 POD X3 Live (σκυλί πολέμου πραγματικά) έχει έρθει η ώρα να την αντικαταστήσω κι αυτό γιατί όχι επειδή θέλω άλλη, ΑΛΛΑ δεν έχω βρει κάποιον τεχνικό να μπορεί να της κάνει service και να αντικαταστήσει μία σπασμένη οθόνη (μου λένε πως δεν υπάρχει ανταλλακτικό). Αν γνωρίζετε κάποιον ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει με αυτό δώστε τα φώτα σας (περιοχή Αθήνα) αλλιώς αν έχετε κάποια πρόταση για πεταλιέρα ίδιας κλάσης καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου