Προς το περιεχόμενο

kostas_v

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kostas_v

0

Φήμη

  1. φίλε tugito και άλλη μία ερώτηση για σένα, μάλλον δύο! πως το έχεις συνδενδεμενο το module στον υπολογιστή με midi ή με usb και δεύτερο γνωρίζεις εσύ ή καποιος άλλος πληροφορίες για το yamaha dtxpress 3 σε σύγκριση με το alesis? thanks
  2. Προσωπικα εχω ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ κιθαρες απο οσες ειχα πριν ανακαλυψω το "ντερνετ" :) (καποια στιγμη ειχα 35 και εχω 7) και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ λιγοτερους ενισχυτες επισης (ειχα καποια στιγμη 28 & εχω 3) οποτε μαλλον ΚΑΛΟ μου εκανε.. :) :) (ή μαλλον κακο γιατι με παρεσυρε να πουλησω τις vintage κιθαρες μου οταν κακως εκρινα οτι η τρελλα του vintage παραειχε τραβηξει και οτι ηταν αδυνατον να παρουν και αλλη αξια....) φίλε superfunk μακάρι να είχα και τις 35 κιθάρες σου και να μην είχα ιδέα τι είναι ο υπολογιστής! πλάκα κάνω ! anyway θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και θα πω οτι όλα με μέτρο είναι για καλό και για όσους ασχολούνται με την μουσική είναι ακόμα καλύτερο! ας σκεφτούμε πόσο δύσκολη ήταν η κατασκευή ενός πλήρους home studio που θα είχε και όλα τα απαραίτητα plugins..απλά αναφέρω ένα απλό παραδειγμα!
  3. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε tugitο για όλες τις πληροφορίες όμως θέλω και ένα τελευταίο που για μένα είναι πολύ σημαντικό! το μεγεθος στο περίπου παντα του δέματος, επειδή πρόκειται σύντομα να αλλαξω πολη (τελειώνω πολυτεχνείο και γυρνώ στα πάτρια εδάφη) και θέλω να δω αν είναι ευκολο ως προς την μετέπειτα μεταφορά. και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
  4. φίλε tugito, είμαι κυρίως κιθαρίστας αλλά ψάχνομαι για να αγοράσω και εγώ ένα σετ ηλεκτρονικά τύμπανα έτσι ώστε μαζί με την εγγραφή ενός κομματιού να μαθαίνω σιγά σιγά και ένα επιπλεόν όργανο. επειδή απ'ότι φαίνεται το έχεις ψάξεις πολύ περισσότερο από μένα το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σου για τα mps-200 αν γνωρίζεις βέβαια κατι και επίσης αν μπορείς να μας πεις περίπου το μέγεθος του δέματος και το βάρος του! τέλος, μόνοι μας παίζει να τα στήσουμε τα τύμπανα ή θα χρειαστεί βοήθεια ειδικού; χεχε... άντε καλοπαιγμένα!
  5. Καλησπέρα...σε όλους kαι όλες Αποφασισα και εγώ να παρω studio monitors μιας και ειναι must πλέον τα home studio στην εποχή μας.. Δεν έχω καμία εμπειρία σε φτηνά monitors γιατί τα μόνα που έχω ακούσει είναι μια σειρά genelec και καποια mackie σε studio και μαλιστα δεν ξέρω και ποιά ακριβώς είναι για να αναφέρω χαρακτηριστικά τους.. λεφτα δεν υπαρχουν για τετοια monitors οπότε θα ηθέλα αποψεις φίλων που γνωρίζουν,έχουν ή τουλάχιστον έχουν ακουσει καποια από τα παρακάτω ή έχουν αποψη πάνω σε κάποιο άλλο ηχείο.. tascam vlx5 m-audio bx5a kai bx8a behringer b2031a ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ mates..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου