Προς το περιεχόμενο

Corky

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Corky

0

Φήμη

  1. Κοίτα εμένα μου είπαν ότι υπάρχει και η περίπτωση να κάψω και το πετάλι για να καταλάβεις.. Δυνατότητα δοκιμής δεν έχω για το boss γιατί δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη. Το digitech σίγουρα θα το δοκιμάσω.. Για άλλα πετάλια δεν σκέφτομαι αν και τα έχω ψιλομελετήσει γιατί δεν υπάρχουν οι αντίστοιχοι πόροι... :wink:
  2. Βασικά θέλω ένα πετάλι για να πειραματιστώ με περίεργους ήχους όχι για κάτι το συγκεκριμένο. Πιστεύω πω το boss με καλύπτει εαν βέβαια θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω στο βιολί ή θα έχω πρόβλημα με την συχνότητα που είναι φυσικά διαφορετική με του μπάσσου.. Στην ουσία δλδ θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρχει πρόβλημα χρησιμοποιώντας το στο βιολί..
  3. Λοιπόν είμαι ηλεκτρικός βιολίστης και σκέφτομαι να αγοράσω ένα synthesizer pedal για το βιολί μου.. Το θέμα είναι ποιο? Το wah synthesizer της digitech ή το bass synthesizer της boss?? Καταρχήν ήθελα να ρωτήσω... Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα το bass-synthesizer λόγω του ότι είναι φτιαγμένο για μπάσσο και εγώ το θέλω για βιολί? (τονίζω δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής)... ευχαριστώ όποιον βοηθήσει.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου