Προς το περιεχόμενο

fisherrmann

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή fisherrmann

0

Φήμη

  1. Κατ'αρχήν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... Έχω ένα DI' date=' μου το είχε δώσει ενας φίλος, αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει και τι ακριβώς κάνει (ώντας αρχάριος και "χοντρο"άσχετος).... Συγκεκριμένα έχω αυτό Αυτό κάνει???Τι ακριβώς κάνει το di???Δίνει προενίσχυσή?? Λεςςςςςςς????? :lol: :lol:
  2. Γειά σας!!!!! Πρόσφατα πήρα την Edirol UA-25(πολύ καλή, παρεπιμπτόντως) και θέλω να αρχίσω να ηχογραφώ τα τραγούδια μου... Το πρόβλημα είναι ότι όταν συνδέω την κιθάρα(κατ ευθείαν καρφί στην κάρτα) το σήμα μου είναι ασθενέστατο!!!!(Δεν έχω δοκιμάσει μικρόφωνο, αλλά το ίδιο θα ισχύει προφανώς)... Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πεταλάκι ή ότιδήποτε άλλο το οποίο θα μπορούσα να παρεμβάλω ώστε να αυξηθούν τα db του σήματος μου??? Εεεεεε, αν μπορούσατε να μου πείτε που κειμένονται και οι τιμές στο περίπου θα με σώζατε, γιατί πρέπει να κάνω και τα κουμάντα μου αφού αυτή τη φάση το ταμείον είναι μείον :oops: :oops: Thanks in Advance!!!!! :D :lol: :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου