Προς το περιεχόμενο

dpm

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dpm

0

Φήμη

  1. Γειά σας. Είμαι κατόχος μιας Tascam US-144 την οποία δουλεύω...ή τουλάχιστον προσπαθώ να δουλέψω, με το Reaper στο laptop μου [Acer Aspire 7520G, AMD Turion 64 x 2 (2 GHz, 2 x 512 KB L2 cache) 3gb DDR2, Windows 7]. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και που αντιμετώπισα και κατά το παρελθόν, όσο το laptop φορούσε Vista, είναι ότι κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης παρουσιάζονται παύσεις, σπασίματα στον ήχο και γενικά κάποιες φορές κολλάει το σύμπαν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που παρουσιάζεται και αρκετά έντονο Latency και ας πρέσβευει η κάρτα ότι έχει μηδενική καθυστέρηση. Μετά από άπειρες αναζητήσεις στο διαδύκτιο, διαπίστωσα πως και άλλοι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα. Η απορία μου, πρωτού προβώ στην αγορά κάποιας αντικαταστάτριας της, είναι αν υπάρχει περίπτωση όλα αυτά τα συμπτώματα να οφέιλονται στο laptop και όχι στην κάρτα ήχου. Εννοείται πως έχω κάνει όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις σε drivers και firmware, αλλά δεν έχω δει καμία βελτίωση. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως είναι πρόβλημα της κάρτας και όχι του Η/Υ, έχω εντοπίζει μέσω του http://rainrecording.com/windows-watch/ τις ακόλουθες 2 κάρτες οι οποίες βάση του συγκεκριμένου site είναι απόλυτα συμβατές με τα windows 7. Ποιά από τις δυο μου θα με συμβουλεύατε να αγοράσω; http://www.thomann.de/gr/line6_pod_studio_ux2.htm http://www.thomann.de/gr/yamaha_audiogram_6.htm Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν μακρυγόρησα.
  2. Σ'ευχαριστώ:) Έχει και section για Noobs!!! Εκπληκτικό, πιστεύω να καταλάβω ενα δυο πράγματα! Και πάλι ευχαριστώ
  3. Καλημέρα σας! Είμαι καινούργιος στο forum σας, το οποίο άρχισα να το παρακολουθώ εξαιτίας ενός φίλου κιθαρίστα...μου είχε πει πως εδω μέσα κρύβονται όλες οι απαντήσεις!! Λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω και εγώ μια ερώτηση...θα'θελα να δοκιμάσω την τύχη μου στη μουσική μέσω pc, αλλά είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα! Τί προγράμματα θα μου προτείνατε ώστε να μπορέσω να μπώ στη φιλοσοφία της δημιουργίας μουσικής μέσω pc? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου