Προς το περιεχόμενο

Normaden

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Normaden

0

Φήμη

  1. harilatron δεν το φιλοσόφησα πολύ γιατί, από έναν combo 50W (που έχω) λέω σίγουρα είναι καλή σκέψη, και εκεί που έψαχνα για combo 120 - 300W λέω δεν παίρνω μια καμπίνα και ένα προενισχυτής , με τα ίδια λεφτά που θα έπαιρνα τον combo και να μου μείνουν και δυο καλά πραγματάκια για το home studio που θέλω να φτιάξω στο μέλλον :wink: δεν έχω τρελές απαιτήσεις, απλά να μην με θάβει ο drumer σε στιγμες παροξυσμού αχαχαχα:D όσο για τη γέφυρα δεν έχω ιδέα τι παίζει 8) και άμα λάχει, κοιτάω και κάνα combo ,έτσι αδελφέ?
  2. Εχεις απολυτο δικιο Janik δεν το ειχα σκεφτει αυτο :D
  3. Βρηκα αυτο λετε να κανει δουλεια? http://www.behringer.com/LX1-B-PRO/index.cfm?lang=ENG
  4. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα τη γνώμη σας για να φτιάξω ένα ενισχυτή μπάσου. Λοιπόν έχω ένα στερεοφωνικό ενισχυτή 600Watt και θέλω να πάρω μια καμπίνα ανάλογων Watt. Ο ενισχυτής δεν διαθέτει κάποιο EQ. Ποιο θα ήταν το κατάλληλο μηχάνημα για συνδεθεί ανάμεσα στον ενισχυτή και την καμπίνα, για να αποκτήσει ο ενισχυτής απόδοση ενισχυτή μπάσου? ή ακόμα και να αποκτήσει ο ενισχυτής απόδοση μπάσου θα μπορεί να ανταγωνιστεί τους άλλους στην κατηγορία του?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου