Προς το περιεχόμενο

Polter

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή Polter

0

Φήμη

  1. Κατά την άποψή μου θέμα ύπαρξης AIDS δεν υπάρχει, και αν πιστεύετε ότι υπάρχει ρωτήστε και τη γνώμη όλων αυτόν που πεθαίνουν κάθε χρόνο. Μπορεί να μην πεθαίνουν από τον ιό, πεθαίνουν όμως εξαιτίας του, διότι αν η αιτία θανάτου ήταν οποιαδήποτε άλλη ασθένεια αυτή θα μπορούσε να θεραπευτεί με τους συνήθης τρόπους. Από τη στιγμή που όμως κάποιος μολυνθεί με AIDS τότε για παράδειγμα η γρίπη που θα τον σκοτώσει ασφαλώς και δεν θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί εξαιτίας την γενικότερης κατάρρευσης του οργανισμού. Αυτή τη στιγμή οι γιατροί χωρίς σύνορα παλεύουν για να απελευθερωθούν οι πατέντες των φαρμάκων. Το κόστος θα πέσει από τα 10.000 δολάρια το χρόνο ανά ασθενή στα 130 και ήδη σε κάποιος χώρες παράγονται τέτοια φάρμακα, ενώ έχει ξεκινήσει και αντίστοιχα δικαστικός αγώνας. Υπάρχουν 6.000.000 περίπου ασθενείς και μόνο 1.400.00 περίπου έχουν πρόσβαση σε φάρμακα. Οι υπόλοιποι δηλαδή από τι πεθαίνουν;;; Καλό να ψαχνόμαστε αλλά αμάν πια με τις θεωρίες συνωμοσίας! Σε λίγο θα μας πουν ότι εκτός από το AIDS, η σύφιλη και η βλεννόρροια έχουν επίσης εξαφανιστεί εδώ και χρόνια και είναι όλα στημένη προπαγάνδα από τις εταιρίες για να αυξήσουν τις πωλήσεις προφυλακτικών!!!
  2. ¶ρε φτύσιμο που έφαγαν αυτές οι κάμερες!!! Ο δεύτερος έχει βάλει να παίζει το βίντεο του πρώτου και κάνει μόνο τις κινήσεις... όσο για τον τρίτο, γιατί κοιτά αλλού και όχι την κάμερα; Διαβάζει τα λόγια; :lol:
  3. Έχεις δίκιο, υπάρχει ξεχωριστό τμήμα για την αττική οδό, και θα συνεχίσει να λειτουργεί και όταν ο δρόμος αλλάξει χέρια. Το ξέρω γιατί είχα ακούσει για τη φασαρία με της κάμερες στην αττική οδό γιατί ενώ έπρεπε να βλέπουν μόνο το δρόμο, μερικές αναπόφευκτα έβλεπαν και σπίτια. Τους τα έψαλε η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και "μαυρίσανε" με κάποιο τρόπο κομμάτια από τις εικόνες που καταγράφουν οι κάμερες και λύθηκε το θέμα. Την επίβλεψη για τις κάμερες είχε η τροχαία αττικής οδού. Πάντως μακάρι να κάνουν και σε άλλους δρόμους τέτοια τμήματα, μπας και μάθουμε να οδηγούμε σαν άνθρωποι και σταματήσει να σκοτώνεται άδικα κόσμος.
  4. Παρέα με το photoshop πάρε και κανένα από αυτά τα προγράμματα που σου δίνουν μερικές χιλιάδες φωτογραφίες. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όπως θες χωρίς πρόβλημα. Κόψε από εδώ, ράψε από εκεί, και με μερικά εφέ, κάνεις μια χαρά δουλειά. Εγώ αγόρασα ένα τέτοιο με 30.000 φωτογραφίες τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, με λιγότερο από 10¤.
  5. Σε ένα Γιώργο που έκανε γιορτή προκαταβολικά… Καλά ήταν και μια Μαρία που γνώρισα εκεί ακόμη καλύτερη
  6. αν αλλάξεις τον τίτλο και το κάνεις "που πήγατε το σάββατο που μας πέρασε;", θα σου απαντήσω... :)
  7. Εγώ πλάκα για τα χαλιά έκανα!!!! :lol: Αλλά για καλό και για κακό πάω για στοίχημα τώρα που έχω ρέντα...
  8. Τα χαλάκια στην Τρίτη φωτογραφία, περσικά δεν είναι; Πέρα από το ότι θέλω και εγώ ένα… μπορεί να είναι ένα στοιχείο ότι ακολουθούν πιο ανατολίτικες επιρροές σε αυτό το άλμπουμ, δείγμα άλλης μια στροφής της μουσικής πορείας τους, ειδικά μετά τα τελευταία ζιγκ, ζακγ. Ελπίζω να βρουν το σωστό δρόμο… πάντως πέρα από την πλάκα, ελπίζω να δούμε (ακούσουμε για την ακρίβεια) κάτι καλό αυτή τη φορά. ¶ντε με το καλό!!!
  9. Το kung pao είναι από τις καλύτερες παρωδίες που έχουν βγει. Πηγαίνετε στο IMDb για να δείτε πληροφορίες και φωτογραφίες από το "Enter the fist" και το "Tongue of Fury" για το οποίο γράφουν ότι θα βγει το 2008. http://www.imdb.com/title/tt0240468/ http://www.imdb.com/title/tt0339271/ Πάντως πρέπει να ανοίξουμε καινούριο θέμα για τις παρωδίες, μην το διαλύουμε το ποστ του ανθρώπου...[/url]
  10. Είπα να στείλω και εγώ τις προτάσεις μου. Μερικές ταινίες που θεωρώ must… Fight Club, Old Boy, Eternal Sunshine Of A spotless mind, π, Ο πολίτης Κέιν, The usual suspects, το The life of Brian και το Holy Grail από Monty Pythons. Τουλάχιστον αυτά μπορώ να σκεφτώ τώρα...
  11. Το μηχάνημα το είδα στο site των Therion, και μάλιστα χαίρονταν γιατί μάλλον θα ήταν η πρώτη μπάντα που θα το χρησιμοποιούσε σε live της. Εξάλλου είναι καινούριο ακόμα, δεν νομίζω να το έχουν δοκιμάσει και πολλοί.
  12. Τα έψαξα σε προηγούμενα post και δεν μπόρεσα να βρω τίποτα. Δεν ήξερα ότι έχει συζητηθεί ξανά. Πάντως νομίζω ότι αυτό το μηχάνημα είναι καινούριο.
  13. Τυχαία έπεσα επάνω σε αυτό το site: http://www.tronical.com/index_normal.htm και είπα να το κάνω post για όποιον ενδιαφέρεται. Πρόκειται για μια εταιρία η οποία πουλά ένα μηχάνημα που κουρδίζει αυτόματα τις χορδές της κιθάρας. Πηγαίνετε στο products και δείτε το βίντεο, αξίζει. Το κόστος του είναι περίπου 800¤.
  14. Εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει και κανένα soundtrack. Τουλάχιστον στο Amazon δεν υπήρχε τίποτα. ¶ρα δεν κλέβουμε και τίποτα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου