Προς το περιεχόμενο

dimedime

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    20
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dimedime

0

Φήμη

  1. (Aπό neeq: ...Εκτός αν λέει κάτι που ξέρουν μόνο οι του χώρου. ) Εγώ τι άλλο να πω; Ας διαβάσουν οι users από την αρχή το topic και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους....
  2. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Wow! δείχνουν την ευγενή ψυχή ενός καλλιτέχνη μουσικού. 1. Είπα οτι είναι μικρός ο κόσμος και με αυτό συμπέρανες οτι λέω εξυπνάδες. Καλή η λογική σου! 2. Να κατέβω μέχρι την Πάτρα; Αφού φεύγω από Λαμία και έρχομαι Αθήνα για το service και ήδη μου έρχεται ο κούκος αηδόνι. Μου λες να πάω και στην Πάτρα; Θα μου βάλεις τη βενζίνη; 3. Όχι δεν θέλω να έρθει η roland δίπλα μου, έχω τον Naka ευτυχώς και όλα τα soft και hard gear μου θα είναι από αυτόν πλέον. Το μόνο μου αμάρτημα ήταν που ρώτησα ποια είναι τα service της roland. 4. Τα επιχειρήματα του yameth τα αντέκρουσα με ευγένεια σε αντίθεση με εσένα. Επιπλέον οι απλοί users πήραν το μέρος μου. Εσύ σαν mod θα έπρεπε να είσαι ουδέτερος και ένα σκαλοπάτι ήθους πιο πάνω αλλά ...φεϋ! 5. Και όσον αφορά για το ντέφι μάλλον ακόμα και αυτό καλύτερα το παίζω από σένα έχοντας 50 δίσκους στο ενεργητικό μου. Θα με πεις και πάλι εξυπνάκια; Δικαίωμά σου. 6. Είπα οτι έληξε το θέμα στον yameth. Κατόπιν εμφανίστηκε ο boukaw7 και είπε μια άποψη στην οποία απάντησα αλλιώς δεν θα έχανα άλλο χρόνο εδώ μέσα... 7. Καλά κρασιά!
  3. Ακριβώς φίλε μου αυτό εννοώ. Οτι αυτά τα sites είναι αποκλειστικά των χρηστών και συμμετέχουν και οι άλλοι. Εδώ δεν ξέρουμε τι είναι. ΥΓ Ακόμα γελάω με το 3500 users. Δηλαδή περισσότερους από το gnorimies.gr και to tsonta.gr. Μπράβο! Είμαστε πολλοί οι μουσικοί στην Ελλάδα. Εκτός κι αν έχει users και από το εξωτερικό οπότε μιλάμε για διεθνή καριέρα! Μεγαλεία!
  4. Φίλε boukaw7 δεν πειράζει... Ας τα βλέπουν αυτά οι users προς γνώση και συμμόρφωση. Τα άλλα sites που αναφέρεις ΔΕΝ έχουν σχέση με εταιρίες είναι μόνο των χρηστών. Δεν ξέρω τι γίνεται εδώ βέβαια... όμως ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. (Θα μπορούσαν να είχαν μπει διαφημίσεις να βγαίνει και κανα φράγκο, δεν είναι κακό...) Πάντως δεν τρώμε κουτόχορτο ούτε είμαστε τίποτα πιτσιρικάδες που ψάχνουν για προβάδικο. Δεν σκάμε υπάρχουν και άλλα φόρουμ. Από αυτά που ΔΕΝ έχουν 3500 μέλη (χαχα λες και είναι Club Γνωριμιών!!!) Από αυτά με τους 100-200 users που είναι όλοι τους μουσικοί και μόνο. Και όταν λέω μουσικός και μόνο εννοώ αυτούς που αποκλειστικά και με ιδρώτα βγάζουν το ψωμί τους με ιδρώτα στα πατάρια και στα studio. Και όχι στα μαγαζιά πώλησης μουσικών οργάνων. Αυτοί είναι καλά παιδιά μεν αλλά δεν παύει να είναι πωλητές και όχι μουσικοί επαγγελματίες.
  5. Πληροφοριακά η Carvin αναφέρει τώρα το Dealer: General Music Address: 88 Acadimias Str 106-78 Athens Greece phone: 20.210.3826.483 fax: 30.210.384.3535 Ο Sotos μεγάλωσε από ότι είδα και πήρε τις Martin! mmm Μπράβο του!
  6. 1. Μα αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Οτι κακώς προϋπέθεσα οτι έπρεπε να πάω στον Καγμάκη ή σε κάποιο άλλο μεγάλο κιθαριστικό κατάστημα (ο Καγμάκης δεν αρνήθηκε να την φτιάξει και μου έδωσε μια τιμή ο άνθρωπος). Pωτώντας όμως την Carvin μου είπε πού να πάω. Δεν μου πρότειναν! Μου είπαν οτι είναι αντιπρόσωπος (...ο μπάρπα-Θωμάς χαχα Sotos on stage λέγεται ο άνθρωπος) και τώρα που θυμήθηκα καλύτερα υπάρχει στην σελίδα τους σαν αντιπρόσωπος. Εκτός κι αν άλλαξε τώρα γιατί σου μιλάω για το 1999. Μπες και δες. Και πέτυχα και καλύτερη τιμή. 2. Τι είναι αυτά που λες οτι δεν είναι μεταξύ μας; Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Εγώ είπα οτι η τροπή που πήρε η συζήτηση δεν ήταν η αναμενόμενη. Στο επόμενο τόπικ που θα βάλω σχετικά με το που αλλού μπορώ να πάω το Korg μου πχ θα ήθελα να βγούνε οι users και να μου πουν τις απόψεις τους και όχι να βγει το BON STUDIO και να μου λέει πες μας το serial number. Αν ήθελα να βγει το ΒΟΝ θα έστελνα mail σε εκείνους. (βεβαίως μπορεί "κάποιος" να πάει και να τους πει "ΕΕΕΕ!!!! στο τάδε τόπικ κάνουν παράπονα για εσάς" και αυτοί να απαντήσουν. Δεν μπορούμε να τους το απαγορέψουμε... τί να γίνει...) 3. Δεν μου απάντησες με το χέρι στην καρδιά και σε αφήνω στην κρίση των users. Παρόλα αυτά συνεχίζω να πιστεύω οτι μου μιλάς καλοπροαίρετα. Πιθανών να υπάρχει έλειψη εκατέρωθεν κατανόησης. Στα επόμενα τόπικ που θα ασχοληθώ θα είναι (...αν το κάνω κι αυτό) τα τόπικ του στυλ : "Βοήθεια!!! Πως κάνω quantize στο cubase;". Βλέπεις εκεί δεν παίζονται λεφτά και είναι ανώδυνα . Μην κοροϊδευόμαστε φίλε Γιάννη..... 4. ....Έληξε το θέμα 5. Thanks Pliktro...
  7. 5.Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση Αυτό το έχεις γράψει εσύ φίλε yameth. Στο συγκεκριμένο τόπικ δεν νομίζω οτι έγινε κάτι από τα προαναγραφόμενα. Ακόμα και όταν αναφέρθηκα στο πόσο πλήρωσα ήμουν προσεκτικός και είπα "Ektos an toso exoune pai oi times ke se alla service allon eterion ke den to pira xampari..." ¶ρα ο σκοπός ήταν να ενημερωθώ καθαρά για το "τι παίζει" στην αγορά. Περίμενα λοιπόν να βγουν κάποιοι και να πούνε τις εμπειρίες τους. Πχ οτι "εγώ έχω ένα ΥAMAHA πχ και το πάω εκεί και μου παίρνουν τόσο". Το μέλος pliktro είπε οτι το πάει στον Χρύσανθο, (αυτός ή μπορεί να το φτιάχνει μόνος του ή έστω το στέλνει στην Πάτρα και πετυχαίνει καλύτερη τιμή), ΔΕΝ είπε οτι το πήγε στην Φειδίου και αντιμετώπισε πρόβλημα. Γιατί παρεκτράπηκε η συζήτηση; Φίλε μου αναρωτήσου και απάντησέ μου με το χέρι στην καρδιά αν ήσουν αντικειμενικός και όχι προκατειλημμένος. Πιστεύω οτι μιλάμε σαν φίλοι αφού και εσύ και εγώ και οι πιο πολλοί εδώ μέσα είμαστε χρόνια επαγγελματίες. Σου ομολογώ πάντως οτι στεναχωρήθηκα και ξενέρωσα πολύ....
  8. Φίλε yameth θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός οτι "διάβασε" ο κ. Χναράκης το θέμα και "επικοινωνήσατε τηλεφωνικά" κλπ. Ποιος μίλησε εναντίον του κ. Χναράκη; Είπε κανείς οτι είναι ακριβός ή ότι δεν κάνει καλή δουλειά; Η ερώτηση του θέματος ήταν ξεκάθαρη! Εάν υπάρχει άλλο σέρβις roland εκτός της Φειδίου επίσημο ή όχι. Γιατί εάν υπάρχει τότε μπορεί να γίνει από τον κακόμοιρο καταναλωτή σύγκριση τιμών και ποιότητας εργασίας. Αν δεν υπάρχει τότε η σύγκριση γίνεται με άλλες μάρκες και τα αντίστοιχα σέρβις τους. Τι σχέση έχει τώρα ο κατσαβιδάς της τηλεόρασης και ο μπάρμπα Θωμάς; Η ίδια η CARVIN με email μου είπε να το πάω στον "μπάρπα Θωμά" και όχι στον Καγμάκη πχ με το μεγάαααλο κεντρικό κατάστημα. (Σημ. λέτε να το "διαβάσει" και ο κ. Καγμάκης αυτό το τόπικ τώρα;). Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Εδώ είναι φόρουμ ανταλλαγής απόψεων; (Τέλος πάντων θα έχουμε το νου μας)
  9. Έτσι ακριβώς είναι φίλε. Μια Carvin κιθάρα που έχω η USA εταιρία μου είπε ( μέσω email) να το πάω στον συνεργάτη της. Ο τύπος ήταν κρυμμένος κάπου στην N. Σμύρνη. Τα ανταλακτικά ήρθαν με courier και η κιθάρα έγινε τζιτζί. (και φτηνά!) Γι αυτό ξαναρωτάω πού αλλού μπορώ να πάω το roland μου για service? Ξέρει κανείς?
  10. Ναι το έχω διαβάσει αυτό αλλά δεν θα κάτσω να κάνω τον σπιούνο στην Στόλλας ΑΕ όσον αφορά τις τιμές των συνεργατών της. Και μετά άμα ξαναπάω για service να περιμένω κανά δίμηνο (για τιμωρία....) Ο χώρος είναι μικρός και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Η Στόλλας λέει βλακείες... δηλαδή άμα πάρω εγώ τη Νάκας με φρανσάιζ στο Καρπενίσι πχ. θα πουλάω όσο θέλω? Δεν πάει έτσι. Την φάκα την έχουμε καταλάβει. Επειδή οι εταιρίες έχασαν την αποκλειστικότητα των πωλήσεων τα παίρνουν από το service. Αυτό που θέλω είναι να μου πει κάποιος εάν ξέρει τα ανεπίσημα service για roland. Τα επίσημα τα ξέρουμε.... Και αν δεν υπάρχει να πάρω ένα mother από το Νάκα να τελειώνει η ιστορία.
  11. apla theorisa ligo akribo to na allakso lastixakia sto mother keyboard me 250 euro... Ektos an toso exoune pai oi times ke se alla service allon eterion ke den to pira xampari...
  12. Kanis ena midi kanali me tin sosti melodia kai to out to stelnis sto tune pou idi exis aniksi. (sa na ine vsti diladi).
  13. Ξέρει κανείς αν υπάρχει άλλο service της roland, και που, εκτός από το μαγαζί στην Φειδίου (Χναράκης); Ο Δημητριάδης υπάρχει ακόμα; Ευχαριστώ.
  14. mmm.... Ta provlimata sinexistikan... Telika (gia na apofigo to install apo tin arxi) allaksa to stylus.dll me ena allo kai ola mia xara!
  15. 1 - Ναι, μόνο τα preset βγαίνουν λάθος. Τα υπόλοιπα (panpot, volume κλπ) είναι οκ. Τα setting είναι οκ. Νομίζω οτι δεν έσωζε σωστά γιατί τα multis που έχει από την μαμά του φορτώνανε σωστά. 2 - Αυτό που έκανα και εξαιτίας σου πήρα την ιδέα (thanks) ήταν να σβήσω τα default (mlt prt kit) και να αντικαταστήσω με καινούργια. Τώρα δείχνει να δουλεύει και να φορτώνει σωστά. Θα το δοκιμάσω κανα δυό μέρες ακόμα και θα σας πω
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου