Προς το περιεχόμενο

volan

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή volan

0

Φήμη

  1. καλημερα καταρχην. 1.παπατζιλικια ενοουσα τα πολλλα λογια εινε φτωχια. 2.δεν λεω βλακειες 3. ασχημο πραγμα εινε απο ατομα που ξερουν απο korg να μαζευουν τις γνωσεις τους σε μια ενοτητα για θεματα κατασκευης ηχων ρυθμων κ.τ.λ να ξερουμε τι μας γινετε να μην ψαχνουμε απο δω και απο απο εκει. συγνωμη ρε παιδια ... να ειστε καλα και εμεις καλητερα. δεν ξερω και κανενα σας για να εχω κατι μαζι σας. sorry ..
  2. Φιλε δεν τους τι λεω ,αλλα ο ανθρωπος ρωτισε για ηχους οχι για manual k.t.l οποτε καποιοι δεν το παιζουν εξυπνοι?
  3. πολυ παπατζιλικι για λιγους ηχους τι λε ρε παιδια. αν ειναι να ρωτας κατι εδω μεσα και να λεει ο καθενας το κοντο και το μακρι του , λες και ολοι ειναι ιδιμονες σαν ορισμενους τι αξια εχει. αν θελετε παιδες να κανετε μαθηματα καντε μια ενοτητα για manual οργανων και γραψτε εκει οτι θελετε να ξερουμε και εμεις που ειναι , να μην ψαχνουμε εδω και εκει. καταλαβατε????? ε?
  4. Νικο μαλον δεν εχουν αυτακια τι λες?
  5. Φιλε kilon απλα σαν αυτους που ακους στα πανιγυρια.
  6. πιαδια τα πραγματα στα servise δεν εινε και πολυ απλα δες τε το σαν αντιπροσωπια αυτοκινητων χρεωνουν με την ωρα ακομα και το κατουριμα το καφε βεβαια ,και δεν χερω εγω ,ειναι δυνατον να ζητανε για λαμπακια και κουμπακια 150-200 ε τι εχουμε μηχανη να βγαζει λεφτα? να ειναι για καποιον που το χρειαζετε για δουλεια λες αντε βγαζει το μηχανιμα αλλα για ορισμενους που το εχουν χομπι και παιζουν σπιτι? τι να πω εχουν ξεφυγει τα πραγματα. το πεταω αλλα δεν το φτιαχνω το korgaki μου οταν χαλασει.... ευχαριστω.
  7. Μανωλη δεν πειραζει αλλα μου ειπαν οτι υπαρχει ενα υγρο που το ψεκαζεις και ξεκολανε τα ατιμα ξερετε τιποτα απο πανω ριχνεις και το μπουτονακι μεσα ξεκολαει.
  8. Μανωλη Χναρακη και εγω εχω ενα παρομιο προβλημα τε το korg pa50 μπορεις να στειλεις mail να δω που μπορω να το κανω? ευχαριστω προκαταβολικα.... Υ.Σ περιοχη πελλας- θεσ/νικης
  9. εδεσσαιος λιγο να πονεσει το δακτιλακι και να εσθανεσε πληκτρο
  10. 88αρι με χιλια και δεν εχουν και μεγαλη διαφορα τιμης σε σχεση βεβαια με αυτα που διαθετεις για τα μιχανηματα που λες..
  11. παιδια ξερει κανεις γιατι μερικες σελιδες στο νετ μου λενε σφαλμα σελιδας? αυτο που εχω ειναι το explorer . παροδικο ειναι?
  12. ολα τα ιδια ειναι τελικα αν δεν εχουν manual στα ελληνικα τι να το κανεις? ουτε το 30% των δυνατοτητων του δεν μπορεις να εκμεταλευτεις. εταιριες τα εχουν λεει ο φιλος Νικος για συσκευες , μηπως ψηνουν και σουβλακια τα μηχανιματα αυτα? ο καθενας με το βασανο του.............
  13. volan

    pa 50

    φιλε charles1 θα το δοκιμασω ευχαριστω. παντως παιδια οι ρυθμοι οι ποντιακοι που κυκλοφορουν μαλλον ειναι οι ιδοι παντου ειναι λιγο φολα αλλα τι να κανουμε αυτα ειναι .ευχαριστω.
  14. αυτο κανω φιλος αλλα τιποτα με παει αρχικη αλλα και παλι ειμε συνδεμενος κατι ωρες λεει 4 και κατι τρελο ειναι?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου