Προς το περιεχόμενο

powerguitars

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από powerguitars

  1. Ο Πληκτρο νομιζω τα εχει, ειναι Τοσίτσα Εξάρχεια.
  2. Σιγουρα τον Tech 21 60 trademark με το ενα 12αρι! Ειναι πολυ καλο μηχανημα. Τα εχει ολα απο Footswitch και ηχο. Και για μενα ειναι ηπερ οτι ακουγεται καλα και στα χαμηλα που ενας λαμπατος θελει εντασει. Συν δεν θελει αλλαγει λαμπας και ειναι και πιο ελαφρει.
  3. Λοιπόν... αγόρασα ενα μπράτσο για την κιθάρα μου απο το Ebay και πλήρωσα γύρω στα 120 δολαρια συν 25 δολάρια για την αποστολή. Το μπράτσο είναι maple πίσω με rosewood ταστείρα και abalone κυκλους. Με λίγα λόγια σαν το μπράτσο της στρατ που εχω. Το πάχος και τα τάστα ήταν ακριβώς σαν την στρατ και όταν αλλάζω κιθάρες δεν καταλαβάινω καποια διαφορά. Εκτος το οτι η mighty mite δεν έχει πολυ βερνικι.
  4. πρώτη φορά γράφω εδω. ::) Έχω πάιξει και warmoth και mighty mite. Έχω φταιξει μια SUPERSTRAT(FLOYD, HUMBUCKERS...) με κομμάτια warmoth. Όταν ομως ήθελα μια αλλαγή πήρα μπράτσο mighty mite. Μπορώ να σας πω οτι είναι καλυτερο απο το μπράτσο της american deluxe strat που εχω! Το αγόρασα απο Ebay JC guitars, και ολα ηταν μια χαρα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου