Προς το περιεχόμενο

GuitarSymbol

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή GuitarSymbol

0

Φήμη

  1. Πως ειναι δυνατον καποιοι εδω μεσα να κρινουν με τετοιον τροπο αυτον τον κιθαριστα. Το να πει καποιος οτι δεν γουσταρω να τον ακουω ειναι αλλο θεμα. Εγω δεν ειμαι καθολου fan του Lukather, αλλα εκπλησομαι να ακουω το οτι δεν ειναι καλος παικτης. Αντικειμενικα ειναι καλος ο Lukather και εχει και συναισθημα και ωραιες φρασεις και καλη τεχνικη. Ειναι βαρυ αυτο που θα πω, αλλα πολλοι απο μας που κρινουμε δεν θα μπορουσαμε να σταθουμε παικτικα (αν βρισκομασταν στην θεση του), ουτε στο μισο απο το live guitar solo που ειδαμε προηγουμενος!
  2. Κανε λιγο υπομονη μεχρι να πουλησεις το μηχανημα σου και μετα ριξε ενα search στο ebay για bogner, soldano οπωσδηποτε! Μην ξεχασεις να ακουσεις ομως και κανενα diezel ή vht. Σκοτωνουν! Καλο ειναι να μην κοιταμε μονο να αποκτησουμε αυτο που θελουμε, αλλα και το πως θα το πουλησουμε μετα, εαν χρειαστει. Καλη συνεχεια..
  3. Ωραιος ενισχυτης, αλλα πολυ κακη μεταπωληση!
  4. Φιλε NoIzY ας υποθεσουμε οτι εχεις δικιο. Για πες μου ομως σε ποιο live θα μπορεσεις να ανοιξεις την ενταση στα 60 watt λαμπα? Εκτος αν παιξεις σε κανα γηπεδο. Τελος παντων η αποψη μου ειναι οτι για ενα αρκετα ακριβο attenuator δεν αξιζει να το πληρωσεις απλα για να πιεσεις τον marshall μεσα στο δωματιο σου. Ακομα και με ενα hotplate, παλι θα ξεσηκωσεις τους γειτονες..
  5. Φιλε μου τι να το κανεις το attenuator μεσα στο σπιτι? Το θεωρω υπερβολη να τσιτωνεις τις λαμπες του ενισχυτη σου απο τη στιγμη που δεν τον χρησημοποιεις για να αποδωσει σε καποιο live. Ισως αν ξεκινησεις να παιζεις καπου, αν δεν παιζεις ηδη, να αξιζει να δωσεις τα χρηματα για να το αγορασεις!
  6. Dragonlord, εχεις απολυτο δικιο για τον Jimmy γιατι καποτε του ειχα παει μια ibanez για σετερισμα και την πηρα πισω σε πραγματικα χειροτερη κατασταση απο οτι ηταν πριν! Δεν υπερβαλω! Η ειρωνια ειναι οτι μου ειπε οταν του την πηγα πισω, ακριβως οτι ειπε και σε σενα, οσον αφορα δηλαδη την υγρασια και κατι τετοια παραμυθια!
  7. Σίγουρα υπάρχουν DJ's που έχουν ταλέντο σε αυτό που κάνουν, αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με έναν μουσικό..
  8. Παιδιά σήμερα άκουσα και Marshall dsl και Engl Powerball και Laney gh100l. Με βλέπω για Laney γιατί πραγματικά εντυπωσιάστικα! Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!
  9. Είμαι γενικά λίγο μπερδεμένος ακόμη αλλά μπορώ να πώ ότι άμα τους ακούσω και τους δύο θα μπορέσω πάρω μία τελική απόφαση..
  10. Η μουσική που παίζω είναι πιο πολύ rock έως hard rock, και ελάχιστα metal. Με ενδιαφέρουν σίγουρα και τα καθαρά ενός ενισχυτή, πράγμα που νομίζω ότι δεν έχει ο marshall και έχει ο Laney. Θα μπορούσα όμως στο drive του Laney να περάσω ένα boss ds-1 και να έχω ένα πιο high gain drive? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  11. Σκέφτομαι να αγοράσω έναν από τους δύο (Marshall JCM900 dual reverb ή Laney GH100L) αλλά επειδή δεν έχω εμπειρία από λαμπάτους ενισχυτές είναι λάθος να αγοράσω κάποιον στα τυφλά και να το μετανιώσω. Βέβαια θα προσπαθήσω να τους ακούσω πρώτα. Θα ήθελα να μάθω ποιος από τους δύο είναι πιο all around ενισχυτής. Ευχαριστω..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου