Προς το περιεχόμενο

mastro

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mastro

0

Φήμη

  1. Αφαίρεσα περίπου τον μισό μετροβάμβακα και τώρα κάθεται τέλεια στα vibro. Μελλοντικά θα πάρω και ένα mesh και είμαι μια χαρά. Ρώτησα τον από κάτω και μου είπε ότι ακούγεται πολύ λιγότερο αλλά το θέμα είναι ότι είναι λέει ψαράς και έχει πολύ περίεργο ωράριο που κοιμάται και φυσικά τον ενοχλώ μόνο όταν θέλει να κοιμηθεί. Την γκαντεμιά μου μέσα.....Τεσπα...Ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά μου έδωσαν τις πολύτιμες γνώσεις τους για το θέμα.
  2. Όχι, τα επί πλέον τακάκια θα μπουν κάτω από την κατασκευή. Αυτό εννοούσα ...όπως είπε και ο φίλος KID.
  3. Δεν γίνεσαι επιθετικός, προς θεού...απλά εννοούσα ότι η κοπέλα έπρεπε να μου πει πόσα εκατοστά ύψος πετροβάμβακα να πάρω. Εγώ θα κάνω και τις δύο λύσεις. Θα βάλω άλλα 6 vibro κάτω από την κατασκευή αλλά και θα κόψω προσεκτικά τον πετροβάμβακα(1-1,5cm) έτσι ώστε να λειτουργούν σωστά τα vibro. Thanks και πάλι....
  4. Πρέπει να έχεις δίκιο φίλε μου. Αλλά και η κοπέλα στην vibro έπρεπε να είναι πιο επεξηγηματική. Το μόνο που μου είπε είναι να πάρω πετροβάμβακα σύνθεσης 50 κιλών. Τίποτε άλλο. Και ο τυπάς που μου έδωσε τον πετροβάμβακα μου είπε ότι συμπιέζεται. Φυσικά όμως με το βάρος που έχω βάλει εγώ δεν συμπιέζεται καθόλου. Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να κόψω με κάποιο μαχαίρι τον πετροβάμβακα. Κόβεται σχετικά εύκολα. Ελπίζω να τα καταφέρω. Ευχαριστώ και πάλι.
  5. Έτοιμο το πλωτό δάπεδο. http://img94.imageshack.us/g/11032010196l.jpg/ Κόστος κατασκευής: Κάτω χαλί: 10€ Ξύλα MDF: 30€ Πετροβάμβακας: 25€ Vibro EP: 16€ Επάνω χαλί: 15€ Σύνολο: 96€ Αύριο θα παίξω και θα πάω να ρωτήσω τους γείτονες αν ακούγομαι. Στο δωμάτιο πάντως ο ήχος μου φαίνεται ότι έχει αυξηθεί γιατί ακούγεται το ξύλο..Τι να πω....Θα δείξει αύριο η νεκροψία.
  6. 6 κομμάτια μου είπε η κοπέλα, το πιο απλό θα βάλεις μου είπε γιατί είμαι στα 30kgr. Δεν θα κάθομαι και εγώ επάνω στο δάπεδο, μόνο τα drums.
  7. Όντως έχεις απόλυτο δίκιο τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η περίπτωσή μου είναι απλή. Χρειάζομαι τα απλά vibro ep τα οποία θα κοστίσουν 20€, έπειτα 2 ταύλες MDF(30€) και ανάμεσα μαζί με τα vibro θα μπει πετροβάμβακας. Θα ενημερώσω με φωτογραφικό υλικό όταν τελειώσω για όποιον ενδιαφέρεται... Φίλε beeros05 σε ευχαριστώ πολύ...
  8. Ναι φίλε μου διότι τα άλλα που έδειξε ο φίλος παραπάνω φαίνονται φοβερά αλλά είναι πανάκριβα...Δεν είμαστε για τόσα έξοδα!!!
  9. Που μπορώ να βρω τέτοιο προϊόν;
  10. Σωστός!!! Μέχρι στιγμής έχω βρει αυτό http://www.vdrums.com/forum/attachment.php?attachmentid=2529&d=1132535748 Είναι αυτοσχέδια πλατφόρμα με ξύλα και ανάμεσα μπαλάκια του τένις. Βέβαια ίσως είναι "too-much" !!!
  11. Έχω ένα πρόβλημα με τους γείτονές μου όταν παίζω ηλεκτρονικά drums. Όταν είχα τα HD-1 δεν μου είχαν κάνει κάποια παρατήρηση. Τώρα όμως με τα TD-9 ήρθαν οι από κάτω μου και μου είπαν ότι δεν υποφέρεται!!! Υποθέτω ότι πρέπει να ακούγεται το πετάλι μου πιο πολύ. Μπορώ να βρω κάποιου είδους χοντρού λάστιχου και να τοποθετήσω από κάτω? Ξέρει κανείς κάτι? Δεν έχω και ξύλο..πλακάκι έχω, αλλά και μία μοκετούλα που έχω βάλει αλλά από ότι φαίνεται δεν έκανε δουλειά.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου