Προς το περιεχόμενο

DeadHarry

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή DeadHarry

0

Φήμη

  1. Τελικα πηρα το Eliminator 2002C και η αλήθεια είναι πως έχω μείνει βλάκας. Μπορεις να το φέρεις, όπου θέλεις, όπως θέλεις! Έχω παίξει μόνο λίγες ώρες και είδα διαφορα στις δυναμικές μου! Βεβαια, από ότι κατάλαβα,θα μου πάρει καιρό ωσπου να το συνηθισω εντελώς και να βρω την τέλεια ρυθμιση για μένα. Αυτα! Σας ευχαριστώ πολυ όλους για την βοήθεια! :D
  2. Πήρα το Eliminator 2002B και έχω μείνει μ.....ς και απο πλευρας αισθησης στο παίξιμο και απο πλευρας ρυθμίσεων. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ !!!!!
  3. Θα έλεγα... Derek Roddy Pete Sandoval Flo Mournier Igor Cavalera Paul Bostaph Richard Christy Tomas Haake (Meshuggah) Neil Peart Buddy Rich!!!!! Vinie Paul Sean Reinert (Death,Cynic) Gene Hoglan Dave McLain (Machine Head) ( δεν ειναι κανενας τρελος drummer, αλλα γουσταρω τρελα τα groove του). Lars Urlich (ναι,οκ ξέρω παίδες, αλλά πρεπει να του αναγνωρίσουμε πως παίζει με απίστευτη ενέργεια και εχει πολύ ωραίες ιδέες).
  4. Η αλήθεια είναι πως εχω παίξει με Axis και θυμαμαι ήταν σαν να μην είχα πεταλια κάτω απο τα πόδια μου, ηταν πάρα πολυ ωραία αίσθηση και μου άρεσαν πάρα πολύ! Αλλα δυστυχώς χρειάζομαι πετάλια άμεσα και δεν μπορώ να διαθέσω λεφτά για τα Axis....
  5. Α, και κάτι άλλο ακόμα (ξεχνάω εύκολα τελευταία, μάλλον είμαι ερωτευμένος :D ). Φίλε Ventrue, το P-2002C, που είναι με αλυσίδα, δεν έχει τις ρυθμίσεις που έχει το belt drive;
  6. Βασικά παίδες μεταλλάς είμαι, χωρίς να αποκλείω οτι δεν πρόκειται να παίξω άλλες μουσικές,εκτος απο ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ,βεβαίως βεβαίως. Γενικώς μ'αρέσει η ταχυτητα φαση thrash - death αλλα επισης τρελαινομαι να παιζω grooves φαση Machine Head και λοιπά metalcor-ιζοντα πράγματα. Η αλή8εια είναι πως δεν σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω triggers σε ηχογράφηση με την μπάντα γιατι οι ταχύτητες είναι μέχρι 180 το ανώτερο που μπορει να φτάσουν.Ίσως να το έκανα απλά για να πειράξω τον ήχο. Πάντως από οτι κατάλαβα το πράγμα θέλει πολυυυυυυυυυ ψάξιμο τελικά..... Α ναι, οταν λέτε ζευγος εννοειτε για δίκαση.....; :oops:
  7. Μαλιστα, μαλιστα! Βασικα και με κατι παιδια που μιλησα μου ειπαν πως το Pearl ειναι πολυ καλο γιατι,όπως είπε και ο chembeast εχουν πάρα πολλες ρυθμίσεις, οποτε μάλλον για εκεί το κοβω. Βέβαια θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και άλλα. Παίδες ευχαριστώ παρα πολύ για τη βοήθεια! Cheers!
  8. Ποια η διαφορα στο παίξιμο μεταξύ ιμάντα και αλυσίδας; Επίσης ο ιμάντας είναι ασφαλής,δηλάδη παίζει να κοπεί καμιά ωρα;Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν ξέρω πολλά.
  9. Βασικά καλημέρα σας και καλως σας βρήκα. Είμαι νεούδι με το άθλημα των τυμπάνων (ενάμισης χρόνος και κάτι ψιλά ενασχόλησης) και επίσης αυτοδίδακτος (όσο μπορει να είναι κάποιος). Παίζω metal κυρίως, είμαι και σε μπάντα, και μου αρέσουν οι groovy ρυθμοί αλλά και η κολλημένη δίκαση. :D. Είναι καιρός λοιπόν να πάρω πετάλια γιατί αυτα που έχω είναι απλά (δεν είναι μάρκα),μεταχειρισμένα και τα έχουν φτύσει. Διαθέτω κάπου στα 400 euros και σκεφτόμουν να αγοράσω το διπλό Eliminator - P-2002C της Pearl. Ένας φίλος όμως που παίζει αρκετά χρόνια μου πρότεινε το DFP 9310 της Yamaha, λέγοντας πως θα με βοήθησει πολυ περισσότερο και ό,τι έχει πολύ καλύτερη κατασκευή απο το Pearl. Είναι λίγο ακριβότερο βέβαια αλλά μπορώ να το πάρω με έκπτωση που έχω στο Νάκα,οπότε πάνω κάτω είναι τα ίδια λεφτά. Τι μου πρότεινετε εσείς αγαπητοί; Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί έχω σκάλωσει άγρια.Λάβετε υπόψιν ότι δεν μπορώ να δώσω πάνω απο 400 euros. Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου