Προς το περιεχόμενο

Ulver

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Ulver

0

Φήμη

  1. Τελικά τσίμπισα ένα EMU-ΧΒοαrd49. Όλα καλά απλά πρέπει να βρώ τρόπο να απενεργοποιήσω το velocity (αν γίνεται τελοσπάντων..) γιατί προς το παρόν περισσότερο με δυσκολεύει παρά με διευκολύνει.....
  2. Marathon, thanx for the quick response. Βρήκα στο Νακα ένα xboard 49 με 159Ε που φαίνεται ελαφρώς καλύτερο απο του πλαισίου στα 110Ε και έχει aftertouch. Τι ακριβώς είναι το aftertouch? Αυτά τα boards τροφοδοτούνται απο την usb? Αναφέρει οτι δεν περιλαμβάνει μετασχηματιστή, αλλά μάλλον περιλαμβάνει το usb καλώδιο (τουλάχιστον δεν αναφέρει οτι ΔΕΝ το περιλαμβάνει....)
  3. Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα midi keyboard για να το συνδέσω στο pc και να δουλέψω μέσω fruity loops. Τα τραγούδια μου τα γράφω στην κιθάρα, απλά χρειάζομαι να τα διανθίζω σε μερικά σημεία με πλήκτρα. Απλά μου είναι δυσκολο να τα γράφω με το πληκτρολόγιο ( :P :P). Όπως καταλάβατε ψάχνω για κάτι απλό και καθώς είμαι άσχετος απο πλήκτρα ζητάω την βοήθεια των ειδικών... Έχω δεί και κατα καιρούς κάποιες προσφορές σε κάποια keyboards-αρμόνια που έχουν έξοδο midi αλλά φοβάμαι μήπως γίνει καμιά στραβή και δεν το αναγνωρίσει το FL (είπαμε, εντελώς άσχετος...) οπότε στρέφομαι σε original midi keyboard. Πρέπει να προσέξω κάτι κατά την αγορά; Κανένα προτεινόμενο κομμάτι; Δεν έχω πρόβλημα αν είναι μεταχειρισμένο... Θα το συνδέσω σε μια X-fi fatal1ty platinum σε ένα μουλαρο-pc me windows xp. Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους.
  4. Βασικά στο guitar rig ήθελα απλά για να το τεστάρω και δεν μου μειώνει κάτω απο 11ms. στο fl μπορω να το βάλω μεχρι 64 samples( 1ms) αλλα δεν υπάρχει διαφορά απο τα 512 και κάτω δηλαδή κάτω απο τα 11ms. Φαίνεται εικονική η μείωση του latency. Τουλάχιστον στο αυτί μου πιάνω μια ελαφριά καθυστέρηση που δεν υπήρχε πχ στο RIG όταν έπαιζα στα 2ms απο Creative ASIO χωρίς το POD...ίσως είναι limitation του καλωδίου USB. Θεωρητικά όσο μειώνω το buffer μειώνω την ποιότητα ή απλά στρεσάρω την CPU?
  5. boukaw7 thanx for the tips, αλλά στο guitar rig οταν επιλέγω το Podxt μου βγάζει 11ms στο minimum buffer και και minimum usb audio streaming kai sto fruity loops όσο και να ρίχνω την μπάρα μόλις βγώ στο κυρίως μενου λέει παλι 512 samples 11ms παρότι στο ASIO4all το σώζει π.χ στα 26 η 128. Το hardware buffer δεν φαίνεται να δουλέυει.
  6. Βασικά με το fruity loops έβγαλα μια άκρη αλλα έμπλεξα λίγο με τα ASIO. Με το PODXT ASIO έχω input αλλα όχι output και με το Creative ASIO έχω output αλλα όχι input. Με το ASIO4all του Fruity loops τα έχω και τα δύο αλλά στα 11ms και δεν μπορώ να το μειώσω. Επισης ο ήχος ακούγεται αρκετά ψηφιακός σε σχέση με τα clips που είχα ακούσει. Ισως είναι και θέμα ρυθμίσεων. Υπάρχει περίπτωση να μειώσω τα ms?
  7. Alex-is όταν λες πρόγραμμα ηχογράφησης τι εννοείς? Για παράδειγμα πηγα να το τεστάρω στο Guitar rig που έχω αλλα τίποτα. Επίσης στο recorder της Creative, πάλι τίποτα. Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο για να τεστάρω? Το fruity loops κάνει τέτοια δουλειά? Sorry αλλα είμαι λίγο ασχετος ακόμα. Επίσης απο το Usb θα ακούω και απο τα δύο κανάλια? Είναι μόνο για ηχογράφηση ή μπορώ και απλά για practice να το χρησιμοποιώ? πάντως και εγώ για πολύ μανούρα το κόβω....τα model packs τα κατεβάζεις free ή πρέπει να τα αγοράσεις?
  8. Φιλε Kontras, το εχω εγκατεστημένο το Line 6 edit. Έχω μπερδευτεί με το USB...Μπορεί να συνδεθεί μόνο με το USB ή χρειάζεται και τα line out? με το ένα line out ακουγεται μονο το ένα ηχείο (λογικό). Πρέπει να έχω αντάπτορα και να συνδέσω 2 καλώδια (left kai right) σε ένα jack που να μπαίνει στο line in της κάρτας ήχου? Εκτός απο το Edit, χρειάζομαι κάποιο άλλο software? Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!!!
  9. Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο κόπο κατάφερα να αποκτήσω ένα PODXT, μια X-FI Fatal1ty της Creative (με Ι/Ο Βay) και μια Gibson LP Menace. Εχω ακούσει κάποια φοβερά κλιπάκια απο ηχογραφήσεις στο pc με το PODxt άλλα οι προσπάθειες μου έχουν αποτύχει παταγωδώς να τα επαναλάβω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο setup των μηχανημάτων και να μου προτείνει οτι μου λείπει σε hardware,software? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη, ειδικά με το POD. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου