Προς το περιεχόμενο

apbiotech79

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή apbiotech79

-1

Φήμη

  1. Ο Αναστασιάδης αυτή τη στιγμή παίζει με την Πρωτοψάλτη.
  2. Παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Superfunk το κανάλι που έχω λιώσει στο triaxis είναι το lead 1 green (Mark 1 lead). Τα καθαρά δεν τα χρησιμοποιώ πολύ.Οποτε να υποθέσω ότι δεν χρειάζεται να το κουράσω πολύ το θέμα. Σκέφτομαι να πάρω μια καλή τετράδα να την έχω καβάτζα μονο για ηχογραφήσεις μιας και σε live οι πιο μέτριες λάμπες δεν θα γίνουν αντιληπτές ούτε σε μένα κατά 99%. Να κι ένα καλο να έχεις κλειδωμένο το bias.Αλλάζεις τις λάμπες σαν τα πουκάμισα. Παιδιά οποιος γνωρίζει κάτι για την απορία No2 που γράφω πιο πάνω ας βοηθήσει! Thanx!!!!!!!
  3. Φιλε μου δυστυχώς η ευτυχώς (δεν ξέρω ακόμα) το bias στους boogie είναι "κλειδωμένο". Ο ίδιος ο Randal έχει ένα κατεβατό στο site της Boogie που εξηγεί γιατί το κάνει. Το θέμα είναι εγώ άμα θέλω να βάλω NOS tubes που δεν διαθέτει η Boogie τι θα κάνω αφού άμα πάρω από αλλου δεν θα είναι τεσταρισμένες για ταίριασμα με το συγκεκριμένο bias toy Boogie?
  4. Καλησπέρα κι από μένα. Διαβάζοντας το σχετικό θέμα που ξεκίνησε ο ALTER μου δημιουργήθηκαν οι έξεις απορίες: 1 Οι μέσα boogie εφόσον έχουν "κλειδωμένο" το bias δεν πρέπει να πάρουμε λάμπες που να "κάθονται" ακριβώς στο συγκεκριμένο bias?Συνεπάγεται,πρέπει να αγοράζουμε μονο από τη Μesa Boogie? 2 Ο προενισχυτής έχει καμια φορα σκαμπανεβάσματα στην ένταση-gain αλλα έκανα το test... δηλ τα έβαλα όλα τέρμα(τελικό και προενισχυτή τέρμα volume gain treble bass middle presence) με κλειστό το volume της κιθάρας αλλα δεν μικροφονιζουν(το checkara σε όλα τα κανάλια). Παίζει τέτοια συμπεριφορά από τις προενισχυτριες? 3 O Superfunk egrapse "Για τον Boogie μου βεβαια ΜΟΝΟ JAN Philips 7581A (γιατι μονο με αυτες ''ΠΑΙΖΕΙ'') και ας κοστιζουν πλεον μια περιουσια.." Που τις βρίσκουμε και σε τι τιμή? Μιλάμε για τελικές μονο,η και για "προενισχυτριες"? Superfunk ποσο σου κρατάνε? Αυτό που λες ισχύει για όλα τα μοντέλα Μέσα Boogie η μονο για παλιά? Έχω το 2-90 simulclass με το Triaxis. Ελπίζω να μην σας κούρασα. Ευχαριστώ πολύ!
  5. Προφανώς πρέπει να έχουν βγει διαφορα μοντέλα STRAT γιατί μια ο bluesscholar με την τιμή και μια τώρα ο superfunk με τα κιλά και τον ήχο. Superfunc αυτές οι κιθάρες σύμφωνα πάντα με το link του mscmkr ζuγιzούν από 3,5 έως 5 κιλά.Πάντως σε σύγκριση και με τη δικη μου(Stratocaster του 82 made in usa όπως προείπα) δεν κατάλαβα διαφορα βάρους. Κι από ήχο ήταν καλύτερη από τη δικη μου. τι να πω?
  6. Παιδιά σας υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Prodmaster δεν ενow αυτές. Είναι στο link που έδωσε ο mscmkr και συγκεκριμένα η arctic white. Σύμφωνα m αυτό το site πάντως οι κιθάρες αυτές κάναν 1150$ το 1982 κι όχι 95$ όπως αναφέρει ο Bluesscholar από την βιβλιογραφία του tony bacon. Προφανώς κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει εδώ αλλα θα συμφωνήσω ότι στοίχιζε 1150$ γιατί την σύγκρινα με τη δικη μου που είναι ακριβώς ίδιας χρονολογίας made in usa βεβαια και η STRAT φάνηκε s όλα τα επίπεδα καλύτερη...δυστυχώς για μένα.
  7. Καλησπέρα παιδιά. Είδα μια κιθάρα Fender Strat made in usa και m άρεσε παρα παρα πολύ. Ξέρει κανεις τις διαφορες της με τις Stratocaster. Αν είναι Stratocaster γιατί τότε γραφει σκέτο Strat? Υπάρχει καμια πηγή πληροφοριών για τις Strat στο internet? Ευχαριστώ.
  8. έχω το triaxis και προηγούμενος είχα GT6 ΚΑΙ VG88(όσον αφορά μηχανήματα με εξόδους κατευθείαν για κονσόλα).Το triaxis χρησιμοποιεί αναλογικό κύκλωμα για να κάνει την προσομοίωση καμπινών οποτε το σήμα σου δεν θα υποστεί μετατροπή analog το digital. το triaxis βγάζει μακράν το καλύτερο ήχο για σύνδεση απευθείας στην κονσόλα αλλα το θέμα είναι ότι δεν δίνεις τόσα λεφτά για να το δουλέψεις έτσι.εγώ το χρησιμοποιώ έτσι μονο στο σπίτι μου για πρόχειρη ηχογράφηση στο computer μου. θα σε συμβούλευα να τον πάρεις μαζί με έναν τελικό της μέσα boogie.
  9. καλο είναι να ακούσεις το τελικό τις engl στα 50w με τον 570 στον logotheti.to χω ακούσει και πιστεύω ότι άδικα ψάχνεις κάτι άλλο.άλλωστε ο συγκεκριμένος τελικός φτιάχτηκε για τη συγκεκριμένη σειρά προενισχυτών(570 580 530),όπως κάνουν όλες οι σοβαρές εταιρείες. δεν γίνεται να φτιάχνεις ένα γαμάτο προενισχυτή όπως ο 570 και να τον αφήνεις στη μοίρα του η t'antistrofo.h φιλοσοφία του προενισχυτή σαν ξεχωριστό κομμάτι είναι η ευελιξία στην επιλογή watt για τελικό.παράδειγμα αν πάρεις triaxis η τον studio pre η μέσα boogie σου προσφέρει μια γάμα 3 τελικών για όλα τα γούστα.20w 50w και 90w.to ίδιο και η engl αλλα με αλλα watt(50 60 και 100 νομίζω)στους τελικούς τις. με λίγα λόγια,πριν κανεις οτιδήποτε,δοκίμασε τους τελικούς της engl.
  10. βρήκα έναν φίλο-γνωστό που έχει το triaxis και είχε τον 50/50 για τον οποιο μιλάμε και του είχε βάλει το kit.to έστειλε η μέσα boogie και έκανε τι μετατροπή εδώ στην ελλάδα. ποσαρμοζεται με λίγα λόγια ο τελικός στις ανάγκες ακριβώς αυτού του προενισχυτή ώστε να βγει το καλύτερο δυνατόν ηχητικό αποτέλεσμα, όπως γίνεται με τις κεφαλές.
  11. επειδή έχω ξανασυναντήσει περίπτωση μη συμβατότητας tacam και sonar θα σου πρότεινα να απευθυνθείς στην elina που είναι η αντιπροσωπεία και τον 2 αυτόν προϊόντων. elina.gr
  12. ο 50/50 δυστυχώς είναι παλιός.αυτό που γράφω για το kit αναβάθμισης για triaxis ισχύει για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλα προσπαθώ να matho τι ακριβώς είναι και αν γίνεται στην ελλάδα και φυσικά ποσο θα κοστίσει.
  13. ΣΤΑ 4 ΚΑΝAΛΙΑ ΘΑ ΠAΡΕΙΣ ΤH ΜΠΌΤΑ ΤΟ ΤΑΜΠΟΎΡΟ ΚΑΙ ΤΑ 2 OVER.ΜΕ ΈΞΥΠΝΟ ΚΟΜΡΕΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ EQUALIZING(ΕΓΏ ΠΑΊΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗ ΈΝΤΑΣΗΣ)ΘΑ ΒΓAΛΕΙΣ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.
  14. ΠΑΊΖΕΙ ΚΑΙ Ο FOCUSRITE OCTOPRE LE ΜΕ ΈΞΟΔΟ ADAT(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΉ)ΠΟΥ ΚΟΣΤΊΖΕΙ 600 ΜΕ 700EURO (ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΈΞΟΔΟ).SUPER ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΉΣ ME SUPER CONVERTORES A/D ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤA ΤΟΥ!
  15. ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΌΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚAΤΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨAΞΕΙΣ ΛΊΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΗΝ ΌΛΗ ΙΔΈΑ.Η ΠΡΟΕΝΙΣΧΙΣΗ ΚΑΙ Η ΚAΡΤΑ ΉΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ CONVERTORES ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟΙ ΚΡΊΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΊΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΎΤΕ ΜΈΤΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙA ΜΕ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΠΌ 2000 EURO.ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΘΥΜAΣΑΙΤΗΝ ΌΛΗ ΖΗΜΙΑ ΚAΝΟΥΝ ΤΑ DRUMS ΓΙΑΤΊ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΌΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙAΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΑΠΌ 2 ΚΑΝAΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΟΎΝ. ΜΙΑ ΚΑΛΉ ΙΔΈΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΊΞΕΙ ΚΑΤΑΚΌΡΥΦΑ ΤΟ BUDGET ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΉΣΕΤΕ ΤΑ DRUMS ΣΕ STUDIO HXΟΓΡΑΦΙΣΕΟΝ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΠΊΤΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΊΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΊΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΡΟΛΟ.MONITORS-ΜΙΚΡΌΦΩΝΑ-ΚΑΛΟ ΧΟΡΌ ΗΧΟΓΡΑΦΉΣHΣ-ΨAΞΙΜΟ ΑΡΚΕΤΌ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΜΙΚΡΟΦΏΝΩΝ-ΔΥΝΑΤΌ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΚΑΙ ΚΑΛA ΣΤΗΜΈΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΈΞΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛA PLUGINS ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΤΕ ΣΤΗ ΜΊΞΗ. ΝΑ ΘΥΜAΣΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΌΝΑ ΌΤΙ Ο ΉΧΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΤΌΣΟ ΚΑΛΌΣ ΌΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΜΗΧAΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΊΔΑ ΗΧΟΓΡΑΦΉΣHΣ-ΜΊΞΗΣ. ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΈΠΝΙΞΑ ΜΕ ΌΛΑ ΑΥΤA ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΉΘΗΣΑ. ΚΑΛΉ ΤΎΧΗ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου