Προς το περιεχόμενο

budgieclub

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή budgieclub

0

Φήμη

  1. budgieclub

    noiz live?

    Α!και ξεχασα η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
  2. budgieclub

    noiz live?

    Σαββατο 26/5 εχουμε (BUDGIE JAMMING No2) βoυτιες JAM απο μουσικους σε ROCK,BLUES,FUNK,και λοιπων ηχων! Οσο για το θεμα της ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ που λεει και ο φιλος μου ο melodos εγω το λεω ΧΑΒΑΛΕ και ετσι αντιμετωπιζω και τα πιο ΣΟΒΑΡΑ συμβαντα στη ζωη μου! IT S ONLY ROCK N ROLL φιλε μου!
  3. budgieclub

    noiz live?

    οκ!θα μιλαω σιγα...ςςς
  4. budgieclub

    noiz live?

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ! ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΞΥΠΝΙΟΥΣ!!!
  5. budgieclub

    noiz live?

    KOITA LOST EMEIΣ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!! ΞΕΡΕΙΣ? ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ JAM ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΟΥ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΑ ΧΛΜ!
  6. budgieclub

    noiz live?

    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΤΟ BUDGIE EINAI ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ HAPPENINGS ΠOY ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ KANΟΥΜΕ KAI TA ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ JAM!!! AN ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙL [email protected]
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου