Προς το περιεχόμενο

PaNzEr

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή PaNzEr

0

Φήμη

  1. PaNzEr

    Pink Floyd Sheet Music

    αυτο το περιοδικο ειναι πολυ φοβερο κ αν κατσεις σοβαρα κ ασχοληθεις μαζι του τοτε σε βοηθαει παρα πολυ!αρκει να μην βασιζεσαι μονο σε αυτο ετσι? :twisted:
  2. λεω να την παρω σε ασπρο με χρυσο οπως στη διαφημηση!ελπιζω να σε ξαναπετυχω στο μητσο!
  3. σωστο και αυτο δν το σκεφτηκα!!!!!! :wink:
  4. λοιπον ενα θεμα π μ προβληματιζει ειναι οτι μ κιθαρες gibson εχω παιξει λιγο κ θα κανω καμποσω καιρο να την συνηθισω ενω απο την αλλη εχω κ τωρα οποτε θα μ ειναι πιο ευκολη !μαρεσουν παρα πολυ τα μεταλ σολο τα καθαρα μετα σολο ομως!τα ταστα δν θα με χαλασει να ειναι κ 21 αρκει σε αυτα τα ταστα να μπορω ευχαριστιεμαι το παιξιμο μου !εχω παιξει κ μ τις δυο δοκιμαστικα κ μπου αρεσε πιο πολυ η rr!οσο για την κιθαρα π μ προτεινεις θα την ψαξω μαζι νμ αυτην π μ ειπε ο janick κ θα σ πω !ευχαρηστω πολυ!
  5. μεγαλε με εψησες να παω να την ακουσω η τιμη πολυ πιο συμφαιρουσα κ απο παιξιμο θα σου πω οταν την δοκιμασω!
  6. αυτο π λες ειναι σωστο ονυωσ οι τιμεσ ειναι καπψς παραλογες κ μ τα ιδια λεφτα μπορω να φτιαξω μια δικιαμου το θεμα ειναι μπορω να φτιαξω????δν εχω ασχολειθει κ πολυ μ το θεμα του να παραγγειλω κιθαρα στα μετραμου απα προσωρινα το αποφευγω!ευχαρηστω!!!!
  7. HI!ειμαι ετοιμος να παρω νεα κιθαρα αλλα δεν ξερω ποια την jackson του randy roads η την gibson του zakky wild!θελω να πειτε ποια θα αγοραζατε κ γιατι?????ευχρηστω!
  8. PaNzEr

    Guitar hero

    Υπαρχουν πολλοι που κατακρινουν κιθαριστες που παιζουν οπως ο Malmsteen λεγοντας απλα οτι αξιζουν μονο για την γρηγοραδα τους ομως ας σκεφτουμε πως τυποι σαν αυτους πηγαν την κιθαρα μπροστα απο την δικητους πλευρα μετεφεραν τεχνοτροπιες απο αλλα οργανα στην κιθαρα πραγμα π αρχησε απο πολυ παλια (εποχη paganini) k ολοκληρωνετε στην εποχημας!Συμφωνω πως παρθογενεσια στη μουσικη δεν υπαρχει για αυτο ας ψαχτουμε μ αλλα κουρδισματα για παραδειγμα οπως οι Τrivium (κ τοσοι αλλοι) μ αλλους ηχους κ ας το παμε κ παραπερα το θεμα οπως να ασχολειθουμε με την δεκαχορδη κιθαρα που δεν ειναι κ τοσο γνωστη στις μερες μας!Ο καθενας απο εμας εχει ισαξιες ευκαιριες να μεινει στην ιστορια ως μουσικος το μονο π θελει ειναι καθαρο μυαλο πραγματικο ενδιαφερον για την μουσικη κ οποσδιποτε καποιο επιπεδο τεχνικης ωστε να μπορει να κανει την κιθαρα και κατ'επεκταση την μουσικη μεσο εκφρασης κ ψυχαγωγιας!
  9. βασικα θα με βολευε ενα σετ με 4η 5η 6η χορδη βαριες κ 1η 2η 3η λεπτες !
  10. Γεια!!!!!!!!!Κατα καιρους εχς δοκιμασει διαφορους τυπους χορδων στην κιθαρα μου(jackson dk2) κ δεν εχω βρει καποιο σετ που να τεριαζει με την συγκεκριμενη κιθαρα ωστε ειναι ανετη στα solo.Με ενδιαφερει να φτιαξω ηχο για MetalΞερω οτι αυτο το θεμα ειναι στο πως παιζει ο καθενας κ καθαρα υποκειμενικο αλλα αν καποιος εχει να μ προτεινει καποιο σετ οχι κ τοσο γνωστο π του αρεσε θα μ βοηθουσε πολυ κ ισως βρω αυτο π ζηταω.Ευχαριστω!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου