Προς το περιεχόμενο

w84me

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή w84me

0

Φήμη

  1. Αισίως φτάσαμε τα 45 άτομα!! Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή και ελπίζω να συμμετέχουν και άλλοι για να έχω ακόμη πιο έγκυρα αποτελέσματα!
  2. Μάθε τους κανόνες, μάθε την θεωρία. Δεν μπορείς να παραβιάσεις τους κανόνες αν δεν τους έχεις μάθει πρώτα. Επίσης δεν υπάρχει τίποτε καινούργιο. Όλα ανακυκλώνονται και θα συναντήσεις ίδιες συνδέσεις συγχορδιών τόσο σε σύγχρονα κομμάτια όσο και σε "κλασικά".
  3. Τα 50 άτομα είναι ο αρχικός στόχος. Σύμφωνα με την έρευνα όπως πάει θα χρειαστούμε παραπάνω, δεν μπορώ να υπολογίσω ακόμη πόσα. Το 90% το είπα τυχαία και γενικολογώντας. Εννοείται θα θα εφαρμοστούν οι πρέπουσες στατιστικές θωρίες και τεχνικές για να βγουν όσο το δυνατό πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Επίσης το πείραμα αυτό τρέχει παράλληλα και στο εργαστήριο. Οπότε θα επιχειρηθεί και μια σύγκριση πειραμάτων στο internet και στο εργαστήριο να δούμε πόσο κοντά θα πέσουν γιατί υπάρχει μεγάλη συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα. Επίσης Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να βλέπουν την πρόοδο του πειράματος και μερικά πρώϊμα αποτελέσματα στην σελίδα: http://rhythm.christomanos.com/charts/ Για να δείτε πως τα πήγατε εσείς κάντε κλικ στο κουμπί σύγκρισης ομοιότητας και διαλέξτε το id σας. Αν δεν ξέρετε ποιο είναι το id σας, συνδεθείτε ξανά στο πείραμα στη σελίδα http://rhythm.christomanos.com/ και στο μήνυμα που θα σας βγάλει σας λέει και ποιο είναι το ID σας. Τώρα στα αποτελέσματα το πορτοκαλί χρώμα είναι το ποσοστό που θεωρεί ο υπολογιστής ότι είναι όμοιο βάση κάποιων αλγορίθμων και το πράσινο το δικό σας ποσοστό και βλέπετε πόσο κοντά έχετε πέσει με τον υπολογιστή. Αυτά είναι πολύ πρώιμα στατιστικά. Αργότερα θα προστεθούν και άλλα πιο ενδιαφέροντα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!! Διαδώστε το και σε άλλους μουσικούς για να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να το κάνουν για να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερο έγκυρα αποτελέσματα.
  4. Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω! 30 άτομα μέχρι στιγμής!! Άλλα 20 μέχρι τα 50!!
  5. Δεν πειράζει συνάδελφε οι αποκλίσεις αυτές θα φανούν στο τέλος και δεν θα παρθούν υπόψιν. Δηλαδή αν το 90% εκεί που βαθμολόγησες είχε 5 και το δικό σου είναι 2 θα βγει.
  6. Φτάσαμε αισίως τα 21 άτομα!!! 29 ακόμη. Και ξέχασα να σας πω πως τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν για περαιτέρω έρευνα πάνω στον τομέα των μαθησιακών προβλημάτων στην μουσική και γενικότερα. Τώρα πως θα το κάνουν αυτό μην με ρωτάτε (ένας απλός προπτυχιακός φοιτητής είμαι) αλλά μου είπαν οι καθηγητές στο πανεπιστήμιο ότι θα τους είναι πολύ χρήσιμα.
  7. Μπα όχι δεν ασχοληθεί πολύ με τον αυτοσχεδιασμό. Μόνο ότι κάναμε στο μάθημα. Ωραίος ο Κανελλόπουλος, κρίμα που έφυγε.
  8. Είχα πάρει κάποτε κάποια μαθήματα του Κανελλόπουλου ναι :)
  9. Ευχαριστώ πολύ! Αν και είναι λιγάκι δύσκολο να μαζέψω τα άτομα. Χρειάζομαι 50 άτομα για να μπορώ να βγάλω κάποια έγκυρα συμπεράσματα. Μέχρι στιγμής το έκαναν 8 και τα ευχαριστώ πολύ!!
  10. Χαίρομαι για το ενδιαφέρον σας :) Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στις 3 Ιουλίου σε σύνδεσμο που θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα. Θα έχουν την μορφή γραφημάτων τόσο προσωπικά πχ πως τα πήγε το ID 1 όσο και συγκεντρωτικά. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι μόνο για ερευνητικούς σκοπούς,δεν δημοσιεύονται, δεν θα δωθούν σε τρίτους γι'αυτό άλλωστε ζητάω μόνο email ώς ένα τρόπο πιστοποίησης.
  11. Γεια σας! Είμαι φοιτητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών Θεσσαλονίκης και διεξάγω ένα πείραμα διάκρισης ομοιότητας ρυθμών για την πτυχιακή μου εργασία. Στο πείραμα αυτό καλείστε να βαθμολογήσετε την ομοιότητα 28 ρυθμικών ζευγαριών. Η διαδικασία είναι απλή. Αφού εγγραφείτε ακούτε τα ζευγάρια ρυθμών και βαθμολογείτε με άριστα το 5 πόσο ο πρώτος ρυθμός μοιάζει με τον δεύτερο. Τα ζευγάρια αυτά έχουν συλλεχθεί από παιδιά της τρίτης και τετάρτης τάξης δημοτικού. Τα παιδιά αυτά άκουσαν κάποιους ρυθμούς και μετά τους επανέλαβαν. Έτσι ο πρώτος ρυθμός που ακούτε σε κάθε ζευγάρι είναι αυτό που άκουσαν τα παιδιά και ο δεύτερος αυτό που έπαιξαν. Η γλώσσα του πειράματος είναι στα αγγλικά και πρέπει να έχετε εγκατεστημένο τον flash player 9. Ο σύνδεσμος είναι http://rhythm.christomanos.com Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.
  12. Λοιπόν η αγορά έγινε!! ;D Ε-MU 0404 σε περιμένω σαν τρελός!! Ευχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες!!
  13. Χμμμ εκεί που έλεγα τελείωσε θα πάρω την e-mu 0404 μου πετάς την mackie...Την κοιτάω στο thomann τώρα και είναι αρκετά καλή...γμτ Γρρρ ουφ ουφ αρκχχχχφφφφ (εσωτερική μάχη με τον εαυτό μου). Λοιπόν θα πάρω την e-mu 0404 και ένας λόγος είναι και το κομμάτι που ηχογράφησες.!!
  14. Η digidesign ξεπερνάει τα χρήματα που διαθέτω... Την tascam δεν την ήξερα..Κοιτάω την TASCAM US-144 και μου φαίνεται το ίδιο καλή με την E-MU αλλά σε καλύτερη τιμή.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου