Προς το περιεχόμενο

keyslord

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    60
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από keyslord

  1. Ειλικρίνα φίλε Χρήστο, δεν ξέρω.Η Kurzweil ακολουθεί μία περίεργη πολιτική γενικότερα και ως προς τα προιόντα της και την πώληση αυτών και αυτό μου το έχουν πει πωλητές και άνθρωποι που ξέρουν γύρω από την Kurzweil.

  2. Στην πρόσφατη διαφήμιση της Vodafone για το C U A LOT (προϊόν κινητής τηλεφωνίας) ακούγεται ένα σαχλοτραγουδάκι το οποίο στάμπαρα ακαριαία εξ' αιτίας του... ενδιαφέροντος τρόπου με τον οποίο κατορθώνει η κοπελιά να λέει τη λέξη "καραμέλα".

     

    Μετά από κάμποση έρευνα' date=' βρήκα ποιοι είναι :

     

    http://www.myspace.com/dinosau

     

    και αξίζει να τους τσεκάρετε, ειδικά όσοι θέλετε να γράψετε non-guitar-based hits.

     

    :)[/quote']

     

     

    Tσέκαρα το profile τους και μπορώ να πω ότι το κομμάτι τους που έχει μπει και στη διαφήμιση της vodafone δεν μου αρέσει τόσο.Βασικά πριν το σιχαινόμουν!Τα άλλα δύο τα σπάνε!!!Πολύ καλά!!!

  3. Απλά απίστευτος!!Έπαιξε hammond καινούργια κομμάτια του αλλά και άλλων καλλιτεχνών!Από τους μεγαλύτερους πιανίστες που έχει βγάλει η Ελλάδα...και οργανίστες τώρα πια!Είναι στην δισκογραφική του Tony Monaco.

  4. Συμφωνω με ghen.Γι αυτο κοιταξε τις καρτες της emu που εχουν βγει για laptops.

    Σου προτεινω την 1616m.Εγω χρησιμοποιουσα για 3 χρονια την 1212m στο desktop μου και ημουν ευχαριστημενος και σχεση τιμης/αποδοσης πολυ καλη.

  5. Συμφωνω!Να το ληξουμε!Δινουμε και αξια στους πυξ λαξ χωρις λογο!Παντως καποιοι το πηγαινετε στα ακρα το θεμα.Δεν μιλησα εγω οτι πρεπει να παιζεις παπαδες για να εισαι αξιολογος καλλιτεχνης,οχι ομως και να επαναλαμβανεσαι.Οπως κρινω τους πυξ λαξ και τους 'θαβω' οπως λετε,ετσι κρινω και τους Dream Theater που ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες.

  6. Πάντως δεν είναι υποχρεωτικό να τα περιμένουμε όλα από τον Yameth' date=' ούτε και να γίνει κάτι τέτοιο υπό την αιγίδα του noiz.

     

    Μπορούμε και μόνοι μας να μαζευτούμε τέσσερα - πέντε γκρουπάκια και να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας. Μπορούμε να βρούμε χώρους, όπως ο αέρας στην Πετρούπολη για παράδειγμα, και να παίξουμε από μερικά κομμάτια το κάθε γκρούπ, σε φίλους γνωστούς και όποιον άλλο θέλουμε να καλέσουμε να ακούσει τη δουλειά μας.

     

     

    Όρεξη να έχουμε και όλα γίνονται.[/quote']

     

    Εχει δικιο ο wasted sunsets!Απλα πρεπει μολις το αποφασισουμε να ορισουμε μια ημερομηνια σχετικα μακρινη και ολα μπορουν να υλοποιηθουν!

  7. Εφοσον βαζεις τους πυξ λαξ και τον χατζημιχαλη στο ιδιο καζανι με τους ΑCDC λυπαμαι...Τοτε εχεις δικιο τι να πω!ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ οπως λεει και το ασμα.Ενα κομματι για να θεωρηθει κομματι πρεπει να εχει κατι που να σε τραβαει,να σε ελκυσει,οχι να σε ξενερωνει που η εγχωρια μουσικη βγαζει σκουπιδια.Ρε φιλε ποσο κρατανε τα κομματια του χατχημιχαλη(4 μηνες) και ποτε θα σταματησεις να ακους ACDC(ποτε)?Αν ειναι ποτε δυνατον!!!!

  8. O satriani φιλε μου δεν θυμαμαι να το επαιζε ποτε αριστερος και ιστοριες...Και ασε την BMW μαγκια του εννοειται!Αλλα οχι να το παιζει και καποιος,πηγαν κατι παιδια να του μιλησουν και μολις τα ειδε ετρεξε κατευθειαν μεσα με ενα υφακι το οποιο επρεπε να το δεις.Τι πιανεις ρε φιλε τον Xατζηγιαννη,ειναι δυνατον!!!Ο ανθρωπος κλεβει κι απο την μανα του!!!Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ψωναρα και δεν καταλαβαινω γιατι!Πιο ειναι αγαπητε μου το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΟ του κ.Χατζηγιαννη???Ολα τα κομματια ιδια αρμονία εχουν.Ειναι δυνατον!Μετα βγαινω και κακος!Δεν το παιζω καποιος και απο τη στιγμη που εισαι καλλιτεχνης οπως οι εν λογω κυριοι,ειναι λογικο οτι θα κριθουν.

  9. Επειδή εγώ το ξεκίνησα όλο αυτό' date=' εξηγούμαι:

     

    2) Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Ο καθένας ακούει και παίζει ότι του αρέσει. Απλά θεωρώ ότι οι ακατανόμαστοι είναι τραγική μπάντα. Έχω ακούσει πολλά τραγούδια και δυσκολεύομαι να διακρίνω πάνω από 4 συγχορδίες σε όλη τη δισκογραφία τους. Ε, όχι ρε παιδιά, αυτό ΔΕΝ είναι μουσική. Επίσης ο στίχος δεν καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιοι τι λέει. Γενικότερα μου δίνουν την εντύπωση ότι αν πάω έναν από αυτούς στο πιάνο και του πω "παίξε μου ένα ντο αλλιώς θα πεθάνεις", θα πεθάνει εκείνη τη στιγμή!

     

    ΥΓ: ΔΕΝ είμαι vintageάκιας ούτε ο γνωστός της γειτονιάς.[/quote']

     

    Πες τα...

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου