Προς το περιεχόμενο

jastk

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jastk

0

Φήμη

  1. σε ευχαριστω inspectοr! οσο για το drum ρυθμο , με το cubase Μπορω να φτιαξω καποιο ρυθμο και να παιζει ετσι ωστε να αντικαταστησω ενα drummer και στη συνεχεια πανω σε αυτο το ρυθμο να εμπλουτιζω με κιθαρα κτλπ. Αν θελω πιο ηλεκτρονικους ηχους για drums το cubase εχει?
  2. Γεια χαρα σε ολους. ειμαι καινουργιος στο φορουμ. θα ηθελα τη βοηθεια σας. θελω να ξεκινησω να ηχογραφω στο pc διαφορες μουσικες που εχω αρχισει να γραφω. Ειμαι αρχαριος και θα ηθελα να με βοηθησετε στον τροπο. Εχω μια κιθαρα ηλεκτρικη, ενα απλο keyboard με εξοδο midi αλλα και rc-out (νομιζω ετσι λεγεται- εκεινο το διπλο ασπρο και κοκκινο καλωδιο) και το pc μου ειναι σχετικα παλιο 3ετιας κι εχει καρτα ηχου soundblaster live τωρα δε ξερω ποια...εψαξα στο control panel αλλα δεν ελεγε πουθενα ποια. το θεμα ειναι οτι θελω να τα συνδεσω αυτα με το pc. Και αυτο που ενδιαφερει ειναι να μου πειτε πως αλλα και ποιο προγραμμα να βρω που να μπορω να φτιαχνω ρυθμους- η να εχει ετοιμους ετσι ωστε να παιζουν το ρολο των drums. στη συνεχεια καθως παιζουν τα drums να μπορω να ηχογραφω επανω διαφορες μελωδιουλες απο τη κιθαρα η το keyboard κι ετσι σιγα σιγα να το εμπλουτιζω το κομματι. ευχαριστω κι ελπιζω να βοηθησει καποιος γιατι απ'οσα διαβασα μπερδευτηκα περισσοτερο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου