Προς το περιεχόμενο

elatora

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή elatora

0

Φήμη

  1. elatora

    Pledge Music

    Η αληθεια ειναι πως και εγω αμφιβαλω αν θα λειτουργησει στην Ελλαδα. Δυσκολο. Αλλα αν γινει μπορει(;) να ανοιξει δρομος. Παντως σαν παλιοτερος να πω οτι ο μονος τροπος να λειτουργησει ειναι να επιστρεψουμε σε αυτο που γινοταν καποτε, οταν εβγαινε ενας δισκος απο μια ελληνικη μπαντα τον παιρναμε ΟΛΟΙ. Αλλα μιλαμε για αλλες εποχες. Τωρα βγαινουν cd συνεχεια και το κλιμα της εποχης δεν βοηθαει για υποστηριξη. Αλλαξανε οι σχεσεις... Αυτο με τα mp3 που λες δεν το ξερω. Τι site ειναι αυτα; Μπορεις να μου πεις ενδεικτικα να δω; Δεν ξερω για τους 2L8. Θα σε γελασω.
  2. Εχω χρονια να γραψω στο φορουμ, απλα ειναι μια νεα προταση για χρηματοδοτηση της μουσικης που νομιζω αξιζει να τη δει καθε μουσικος. Το pledge music το χρησιμοποιησα πρωτη φορα για τους I like trains και χθες ειδα οτι και ελληνικη μπαντα το παλευει. Λειτουργει καπως σαν προπωληση. Δηλαδη αγοραζεις το cd πριν το φτιαξουν και η μπαντα μαζευει λεφτα και μετα το στελνει οταν ειναι ετοιμο. Το καλο στη φαση ειναι οτι δεν μπλεκεις με εταιριες και εχεις ολα τα δικαιωματα. Αυτο δε θελουμε; Εδω το κανουν οι 2L8, respect για την προσπαθεια, μακαρι να τα καταφερουν. Δεν τρελενομαι αλλα εδωσα 18 ευρω για το support. Τωρα εχει κατι subways, cornershop. 22-20s. Αντε σιγα σιγα να σβηνει η βιομηχανια Τσεκαρετε το και αν καποιος το προσπαθησει εγω θα τσονταρω ;): http://www.pledgemusic.com/ P.S. Τι λεει, θα πουλησει κανεις κανα e-bow?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου