Προς το περιεχόμενο

sergian

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή sergian

0

Φήμη

  1. Ξεκινώ λύνοντας τις απορίες περί μπάσου. Ο Γιάννης παίζει με ένα τίμιο Cort Action Dlx Series, αν δεν κάνω λάθος. Ένα μισητό για μένα μπάσο, το οποίο όμως στα χέρια του και στους Planet μέχρι στιγμής δουλεύει. Επίσης το μοναδικό πετάλι το οποίο διαθέτει είναι το κουρδιστήρι του. Όπως και με τις κιθάρες ,έτσι και στο μπάσο στα live παίζουμε πάντοτε είτε με νοικιασμένο ή in house backline, οπότε ο εξοπλισμός ποικίλλει. Studio , αλλά και γενικότερα αγπάμε ampeg svt cl, ή svt vr και τελευταίος στη σειρά προτίμησης έρχεται ο svt-2 και κανένας άλλος της σειράς svt. Από καμπίνες ιδανικά προτιμούμε μία 4x10 και μια με 15αρι woofer. Στο στούντιο λοιπόν γράψαμε με τον cl και 2 ampeg καμπίνες, με 57αρι στην 4x10 και το μισητό d112 στο 15αρι.Φυσικά μια direct γραμμή με d.i και μία με ένα big muff pi συνέχεια ανοιχτό. Με τη μίξη αυτών των γραμμών καταλήξαμε στον ήχο του μπάσου για το δεύτερο άλμπουμ. Τώρα, όσον αφορά το video clip... Όπως και το video για το κομμάτι μας "Leftovers" ,έτσι και αυτό σκηνοθετήθηκε και συνελήφθη από το Δημήτρη Τζέτζα. Ο Δημήτρης είναι χρόνια κάτοικος Αμερικής και δουλεύει ως μοντέρ για τον Jerry Bruckheimer. Την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία abc productions. Το κοινό αποτελείται από φίλους και φανς του συγκροτήματος, οι οποίοι πραγματικά μας ξελάσπωσαν με την προσέλευσή τους, σε μέρα απεργίας των ΜΜΜ και ε΄νω τα γυρίσματα έλαβαν χώρα σε αποθήκη στο Κορωπί. Πρωταγωνιστούν οι Αντρέας Χαλκιάς, ο θρύλος του ελληνικού body building Βασίλης Μπουζιάνας, ο Γρηγόρης Φερφυρής, ο Νίκος Καλαμάρας και πολλοί άλλοι. Αυτά...Αν χρειαστείτε κάποια έξτρα πληροφορία, μη διστάσετε.
  2. Παιδιά χίλια συγγνώμη, δεν είχα δει το άλλο θρεντ. Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση. Εγώ είμαι ο ντάμμερ του συγκροτήματος, αλλά έπαιξα και τις κιθάρες σε 2 κομμάτια του άλμπουμ. Το rig των κιθαριστών το ξέρω απ'έξω και ανακατωτά μιας και είναι πάναπλο. Στα λάιβ ο Στέλιος παίζει πάντα με μία Gibson Les Paul Studio και ο Μπάμπης με μία Gibson Sg. Και οι δύο κιθάρες είναι φτιαγμένες στα μέσα της δεκαετίας του 90 και σεταρισμένες και κουρδισμένες σε drop C#. Οι ενισχυτές στα λάιβ αλλάζουν μιας και δεν φέρνουμε δικά μας κεφάλια. Μιλάμε πάντοτε για στακ κεφαλή και καμπίνα 4x12. Από Marshall Jcm 800, 900, 2000, μέχρι mesa boogie rectifiers, orange, peavey 5150,6505 κτλ. Από πετάλια έχουμε πάντοτε τα πιστά μας και αναντικατάστατα κουρδιστήρια και τα footswitch των ενισχυτών. Ο στέλιος επίσης χρησιμοποιεί ένα big muff pi(το πράσινο) και ένα cry baby 95q wah. Τώρα, όσον αφορά το studio ο Στέλιος χρησιμοποίησε τον αγαπημένο του mesa boogie 5:50, ο οποίος μας παραχωρήθηκε ευγενικά από φίλο και έναν marshall jcm800 kerry king. Η τελική του χροιά δημιουργήθηκε από ταυτόχρονη μίξη και των δύο. Ο Μπάμπης έπαιξε με έναν mesa boogie triple rectifier και έναν marshall jcm 2000. Σε δύο κομμάτια χρησιμοποιήθηκαν ένας Vox ac30 blue alnico και ένας fender deluxe reverb. Κανένας από τους ενισχυτές που χρησιμοποιήθηκαν δε μας ανήκει δυστυχώς. Οι κιθάρες ήταν παντού αυτές που προανέφερα.Ελπίζω να σας κατατόπισα και αν έχετε κάποια έξτρα ερώτηση, μετά χαράς μου να σας την απαντήσω.
  3. Χαιρετώ την κοινότητα του noiz και προσφέρω απλόχερα το νέο βίντεοκλιπ της μπάντας μου Planet of Zeus, το οποίο νομίζω θα σας διασκεδάσει.
  4. Θα ήθελα με τη σειρά μου να σημειώσω ότι αντίστοιχα προϊόντα κυκλοφορούν χρόνια στην αγορά...Πολύ πριν δεηθεί η Pearl να λανσάρει κάτι αντίστοιχο. Πριν βιαστείτε να κρίνετε το προϊόν ως άχρηστο, θα ήθελα να πω ότι το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται κυρίως σε drummers, οι οποίοι παίζουν με in ear και το sub (monitor) τους απαγορεύεται να δυναμώσει , λόγω επιθυμίας του ηχολήπτη για όσο το δυνατόν καθαρότερες πηγές. Οπότε, όταν στο in ear σου ακούς ένα καρυδότσουφλο αντί για κάσα έρχεται το συγκεκριμένο προϊόν να σου δώσει την ψευδαίσθηση ότι κάτι γίνεται όταν χτυπάς την κάσα και ότι το 1 σου είναι εκεί. Προσωπικά, δε θα το αγόραζα ποτέ...Αλλά αν έχετε τη δυνατότητα να το ζητήσετε σε κάποιο rider κάντε το...Έτσι για την εμπειρία.
  5. Γεια σας, για άλλη μια φορά.Αυτή τη φορά με άλλη ιδιότητα και όχι για τους fingers crossed. Λοιπόν, εν ολίγοις με 2 φίλους μου και μία φίλη μας, κάθε Κυριακή παρουσιάζουμε και οργανώνουμε μια εκπομπή η οποία πραγματοποιεί ένα live στον πάνω όροφο του guru(πλατεία θεάτρου, ψυρρή) με δωρεάν είσοδο, το οποίο αναμεταδίδεται ζωντανά από τη συχνότητα του city99.5 (μαντέψτε τη συχνότητα και κερδίστε πολλά και πλούσια δώρα).Επιπλέον τις τελευταίες 2 εβδομάδες προσθέσαμε και υπηρεσία video live streaming στην ιστοσελίδα www.city995.gr. Αυτή την εβδομάδα φιλοξενούμε τους misuse (http://www.myspace.com/misuseband) . Θα χαρούμε πολλοί 1)να σας δούμε τη Κυριακή, 2)να ακούσετε τους misuse από το ραδιόφωνο ή διαδικτυακά 3) να μας ενημερώσετε για project σας που πιθανόν μας διαφεύγουν 4)να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας αφορά το στήσιμο και τον τεχνολογικό εξοπλισμό της εκπομπής.. Με εκτίμηση, Σεραφείμ. Υ.Γ. Μέχρι στιγμής έχουμε φιλοξενήσει τους maraveyas ilegal, ρόδες, imam baildi, closer, eos, cast a blast soundsystem, semen of the sun, sleepin pillow, mikro, rosebleed, bliss. Ρίξτε μια ματιά στα myspace τους..Θα εντυπωσιαστείτε.Και το δικό μαε myspace http://www.myspace.com/citylivegr .
  6. Παιδιά, να σημειώσω ότι πάλι με δικά μας έξοδα έχουμε τυπώσει και 500 συλλεκτικά digipack, τα οποία θα πωλούνται στα live μας ως ανάμνηση της μουσικής εμπειρίας....Γιατί πια πραγματική μουσική εμπειρία είναι μόνο το live...Οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το προμηθευτεί στηρίζοντας μας από εκεί...Αν πάλι δεν έχει χρήματα για να το κάνει ας έρθει να μας πει δύο κουβέντες,να γνωριστούμε και να το κατεβάσει, κύριος, από το internet και να το πει και σε 2 φίλους του, που μπορεί να δείξουν ενδιαφέρον...Πάνω απ'όλα οι προσωπικές σχέσεις....Και όσο γραφικό και να ακουστεί πάνω απ'όλα αγάπη... Φιλικά, Σεραφείμ, fingers crossed Υ.Γ Και ναι ο Γιάννος παίζει ακόμη με την Tele και στην ηχογράφηση με έναν vox ac30 παλιό, λουκούμι...Ενώ ο μηνάς με μια strat, ένα σκάφος χειροποίητο Λουκάκης και Diezel..
  7. Ευχαριστούμε πολύ και πάλι...Το ήθικό μας έχει αγγίξει επικίνδυνα ύψη χάρη στην ανταποκρισή σας...Ένα τσικ και το καβαλήσαμε... Φιλικά, Σεραφείμ,fingers crossed
  8. Να ενημερώσω ότι τα downloads του Hopscotch χθες το βράδυ περάσανε τα 2.000. Για την ακρίβεια βρισκόμαστε στα 2.034. Και αυτό πριν λάβουμε την οποιαδήποτε προώθηση από έντυπα,σταθμούς κτλ... Ευχαριστούμε για όλα.
  9. Κι επειδή ξεχάστηκα... Όσοι ενδιαφέρεστε ψάξτε στο διαδίκτυο ή στα βιβλιοπωλεία και διαβάστε sites ή βιβλία που ασχολούνται με το επερχόμενο αλλαγμένο μουσικό περιβάλλον. Για αρχή θα πρότεινα http://newmusicstrategies.com , το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, ευανάγνωστο, διαθέτει δωρεάν ebook και καθημερινή ανανέωση των links. Αυτό για τώρα, γιατί το site θέλει πραγματικό ξεκοκκάλισμα, αλλά πάντα με κριτική αντιμετώπιση. Υ.Γ Προσοχή στους εκάστοτε επιτηδείους του internet, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι ένα φιλόδοξο συγκρότημα μπορεί να κάνει τα πάντα προσφέρουν διάφορα δελεαστικά αλλά στην πραγματικότητα άχρηστα πακέτα.. Σεραφείμ, fingers crossed.
  10. Τι να πω παιδιά... Ομολογώ ότι μου φτιάξατε τουλάχιστον τη μέρα με την άμεση ανταπόκρισή σας. Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώ χρόνια τώρα το forum (μην υπερβάλλω,αν δεν κάνω λάθος είναι 2) αλλά δυστυχώς μόνο ως αναγνώστης και όχι ως ενεργό μέλος, οπότε θεωρώ ότι μια τέτοια ανταπόκριση στο post μου δε μου άξιζε, γιατί δεν έχω ιδρώσει όπως άλλοι εδώ μέσα. Περιμένω τουλάχιστον με ανυπομονησία σχόλια και κρίσεις, αρνητικά και θετικά. Όσον αφορά την εξέλιξη του εγχειρήματος θα ενημερώνω τακτικά. (Επιπλέον όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ενημερώνεται από το www.fingerscrossed.gr .) Τώρα για τον αγαπητό Mea_Culpa89, καθώς και για όποιον ενδιαφέρεται θα πω τα εξής λιγοστά και θα επανέλθω: Όπως περιγράφει και το κείμενο που συνοδεύει το download του album απορρίψαμε 2 προτάσεις από "μεγάλες" ελληνικές εταιρείες. Να σημειώσω ότι στο παρελθόν είχαμε μια κυκλοφορία από ανεξάρτητη εταιρεία (split ep) και μία από την EMI( eduart-o.s.t). Επιπλέον ούτε μέντορες και πρωτοστάτες των εναλλακτικών τρόπων διάθεσης της μουσικής είμαστε, αλλά ούτε και οι βαθύτατα ιδεολόγοι που ήρθαν για να ανατρέψουν το σύστημα. Ούτε επίσης προβήκαμε σε αυτή την κίνηση για να δημιουργήσουμε ντόρο και να "τσιμπήσει" κάποια εταιρεία το Hopscotch. Το άλμπουμ είναι και θα παραμείνει διαθέσιμο για δωρεάν download από το site μας...ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! ΤΟ SITE ΜΑΣ....ΟΥΤΕ RAPIDSHARE....OYTE ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ SITE. Σε εισαγωγικά μπορεί να πει κανείς ότι το site μας είναι η εταιρεία μας. Έχουμε απόλυτο έλεγχο και εικόνα για το πως πάει η διανομή του και ως γνωστόν, αυτοί που προβαίνουν πρώτοι στις αλλαγές (πλεονασμός) είναι είτε αυτοί που έχουν πάρα πολλά, οπότε δεν τους κοστίζει και να χάσουν κάτι (έχοντας πάρει ένα "ιστορικό" ρίσκο), είτε αυτοί που είναι τόσο χαμηλά, ώστε δεν έχουν και τίποτα να χάσουν.Οι πρώτοι είναι κάποιοι σαν τους radiohead..Οι δεύτεροι όλοι αυτοί οι οποίοι πολύ πριν τους radiohead χρησιμοποίησαν τέτοιες πρακτικές συμπεριλαμβανόμενων και εμάς...Αυτά τα ολίγα για αρχή, γιατί μπόρω να μιλάω για το ζήτημα για ώρες. Συνοψίζοντας λοιπόν, για να μην προβώ σε αφορισμούς και συμπεράσματα που μόνος σου με τους φίλους σου (συγκρότημα) πρέπει να βγάλετε θα πω το εξής: Ζυγίστε αν αυτά που σας προσφέρει η επίμαχη εταιρεία (όχι χρήματα) αξίζουν για να την και τους κάνετε συμμέτοχους στο εγχείρημά σας..Αν ναι κάνετε το...Αν όχι, υπάρχουν λύσεις... Ευχαριστώ και πάλι για όλα....Μετά χαράς μου να προσπαθήσω να λύσω ότι απορία υπάρχει. Σεραφείμ, fingers crossed
  11. Διατίθεται και θα διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα μας www.fingerscrossed.gr Το πακέτο περιλαμβάνει μουσική, artwork, στίχους καθώς και ένα κείμενο γραμμένο από εμάς και το οποίο περιγράφει τη διαδικασία δημιουργίας του album. Εκφράστε ελεύθερα τις γνώμες σας για τα τραγούδια, την παραγωγή, τα παιξίματα...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου