Προς το περιεχόμενο

Acro

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή Acro

0

Φήμη

  1. Ααααααχ ΟΚ, την κρατάω. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα την ανταλλάξω με ένα μικρό ιδιωτικό νησί στην Χαλκιδική, κάπου στο δεύτερο πόδι και από την πλευρά του Α. Όρους φυσικά (και μετά ξύπνησα και είδα ότι δεν ήμουν στην ακροθαλασσιά, απλώς η γάτα μας μου έγλυφε το πόδι :)) Πραγματικά δεν το περίμενα όταν άρχισα την αναζήτηση περι μοντέλου και πώλησης ότι θα κατέληγα να την κρατήσω. Η κοινότητα του noiz όσο την έζησα είναι ζωντανό και περίτρανο παράδειγμα της ποιότητας και αξίας του internet. Ευχαριστώ once more.
  2. Παιδιά ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση (superfunk I will pm U). Διαβάζω διαβάζω και σχεδόν με πείθετε να την κρατήσω. Αλλά, ξαναλέω, δεν είναι κρίμα να κάθεται ένα όργανο στη θήκη του, χωρίς πολλές ελπίδες να παίξει (σχεδόν καμία), σε ένα σκοτεινό (λέμε τώρα) δωμάτιο, μετατρεπόμενο σιγά σιγά σε τόξο; Ας την πάρει κάποιος να χαρεί αυτός να χαρεί και η κιθάρα. Εγώ έχω να την πιάσω σχεδόν 10 χρόνια (η ηλεκτρακουστική μας κάνει τη "παρεϊστικη" δουλειά της όποτε χρειάζεται). Μου πήρε καιρό να πάρω την απόφαση, μη με πισωγυρίζετε τώρα :) Πάντως πραγματικά, έχοντας πλέον 10+ χρόνια στο internet, πρώτη φορά βλέπω ΤΟΣΟ ζωντανή και πρόθυμη να βοηθήσει internet-ική κοινότητα. Και πάλι να' στε καλά.
  3. @NemOOO: Μωρέ μπράβο του του ανθρώπου, keep on rockin να του πεις! Για τις τυχόν κιθαριστικές ανησυχίες μου καλύπτομαι πάντως από τις 2 (ακουστική, ηλεκτρακουστική) κιθάρες της γυναίκας μου. Όχι ότι αυτό συμβαίνει συχνά πλέον... so many things to do, so little time...
  4. @yameth: Ευχαριστώ κατ αρχήν. Οι πληροφορίες σου είναι οι μοναδικές που έχω, εκτός από την μάρκα της κιθάρας :) Η τιμή δόθηκε από κατάστημα ενδεικτικά, δεν φαντάζομαι να εννοούσε οτι θα την αγόραζε ο ίδιος (στο κάτω κάτω ποιός δίνει τόσα για να έχει στοκ μια κιθάρα που άγνωστο πότε θα πουλήσει (εκτός και άν έχει υπ΄όψην πχ συλλέκτη αγοραστή που θα δώσει τα διπλά λεμε τωρα). Πάντως αν τελικά δεν βγάλω άκρη στο δίκτυο θα απευθυνώ σε καταστήματα όντως. Στο ebay δεν κατάφερα να την βρώ, ούτε και μπόρεσα να συγκρίνω την τιμή της με κάποια παρόμοια. @RoPe: Αν και έχω στο παρελθόν παίξει ωωωωρες μαζί της, είναι ξεκάθαρο για μένα ότι δεν είμαι κιθαρίστας, ούτε και θα γίνω τελικά, πλησιάζω τα δεύτερα -άντα, δεν προλαβαίνω να κάνω ούτε τα βασικά πλέον, όχι κιθάρα να γρατζουνίσω:) Οπότε αφ ενός τα χρήματα χρειάζονται για άλλα πράγματα, αφ ετέρου έχω μια κιθάρα που κάθεται αντί να κάνει αυτό για το οποίο φτιάχτηκε. 2 σε ένα οι λόγοι που θέλω να την πουλήσω λοιπόν:)
  5. Εμένα μου ακουγόταν πάντα ωραία (ειδικά με κανένα "μελωδικό" ή "άγριο" πεντάλ.Ο προαναφερθής ανηψιός μου πάντως για κάνα μήνα και ενώ είχε πάρει καινούρια κιθάρα δεν μου την επέστρεφε γιατί "η ΕΚΟ ακουγόταν καλύτερα από την καινούρια του" :)
  6. Hello Έχω εδώ και χρόνια στην κατοχή μου την EKO κιθάρα που μπορεί κανείς να δεί εδώ Για μερικούς μήνες την είχε ο ανηψιός μου ο οποίος την φρόντισε, την πήγε για ξεσκέβρωμα, αλλαγές κουμπιών είχε χαθεί το ένα κλπ. ΔΕΝ πείραξε μαγνήτες ή οτιδήποτε άλλο εσωτερικά. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να την δώσω αφού πλέον κάθεται απλως μέσα στην θήκη της. Στον ανηψιό μου είπαν (στο μαγαζί που την φρόντισαν)ότι μπορεί να πουληθεί κοντα στα 2-2,5 χιλιάδες ευρώ. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω, δεν ξέρω πόσο να την βάλω αγγελία, και δεν ξέρω ακριβώς τι μοντέλο είναι. Απλώς γράφει EKO και τίποτε άλλο. Αν μπορεί κανείς να μου πεί περισσότερα, παρακαλώ ας το κάνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D Υ.Γ.(Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου