Προς το περιεχόμενο

Angus13

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Angus13

0

Φήμη

  1. Έκατσα και διάβασα κάποια post από εδώ αλλά και από google σχετικά με την τεχνολογία Valvetronix της Vox.Αν κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν προενίσχυση λάμπας :idea: που δίνει ένα είδος λαμπάτου ήχου σε χαμηλή ένταση κυρίως.Έτσι εχώ αποκλέισει το marshall και όλα οδηγούν προς τον vox (εφέ,modelling,valvetronix,εμφάνιση). Αν έχετε υπόψην σας κάτι άλλο προτείνετε,πάντα σε 15άρι,γιατί μέσα στην βδομάδα θα γίνει η αγορά.
  2. Και εγώ για το vox ψηνόμουνα απο την αρχή απλά είπα να πάρω μια παραπάνω γνώμη για να σιγουρευτώ για την επιλογή. Αυτό που τα σπάει επίσης στην εμφάνιση του είναι το μεταλλικό πλέγμα που έχει.
  3. Ναί εντάξει σίγουρα δεν είναι αγγλικός απλά ήθελα να τονίσω ότι το όνομα μόνο και μόνο προσδίδει κάποιο κύρος.
  4. Ωραίος όντως ο ROLAND CUBE30X αλλά μου κάνει εvτύπωση που ο αντίστοιχος 15άρις του roland cube 15x είναι σχετικά φτηνός. Επίσης τι λέτε γι'αυτόν hugheskettner 15 dfx;Τι λέει σαν μάρκα και ποιότητα; Με ενδιαφέρει ο ενισχυτής να είναι μικρός για εύκολη μεταφορά και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που ψάχνω για 15άρι.
  5. Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες έχω ξεκινήσει μια έρευνα αγοράς σε 15w ενισχυτές.Έχω υπόψην ένα marshall mg15dfx και ένα vox ad15vt valvetronix. Έχω ακούσει καλά λόγια και για τους δύο και θα ήθελα μια παραπάνω γνώμη ώστε να καταλήξω στην τελική αγορά.Σαν ένα θετικό στοιχείο του vox είναι τα πολλά εφέ μιας και δεν με βλέπω να ασχολούμε με πετάλια σύντομα. Ποιά είναι η εμπειρία σας γύρω απο τους vox; Από την άλλη ο marshall είναι marshall και ο συγκεκριμένος έχει και 4 εφέ. Τα χρήματα που διαθέτω είναι κοντά στα 180¤ και θα ήθελα μου πείτε και άλλες προτάσεις αν έχετε κοντά σε αυτά. 8) :wink:
  6. Απλό είναι το θέμα,αν το δεύτερο reply σου φίλε Anouvis_GR ήταν στη θέση του πρώτου,δεν θα είχε γίνει όλη αυτή η άσκοπη κουβέντα.
  7. Ευχαριστώ καταρχήν για όλες τις απαντήσεις. @Liηο:Έχω παίξει με strat mexican και με les paul (epiphone) και μου φαίνετε πώς οι les paul έχουν πιο μελωδικό ήχο. Ο ήχος της fender μου φαίνετε κάπως πιο ξερός σε σχέση με την les paul.Θέλω να πάρω les paul γιατί μου αρέσουν και σχήματικα πολύ και ηχητικά.Με εκφράζουν πιο πολύ κιθαρίστες σαν τον zakk ή τον slash που παίζουν με les paul. @kpeyos:Όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να πάρω μια gibson λόγω χρημάτων. @boukaw7:Tι εννοείς όταν λές πως η epi elitist είναι περίπτωση? Με λίγα λόγια έχω φάει κολλήμα με les paul και θέλω να πάρω μια.Το θέμα είναι zakk ή elitist ;
  8. Έχω μια samick στύλ strat που είναι και η πρώτη μου ηλεκτρική εδώ και 3 χρόνια περίπου.Αλλά ήρθε επιτέλους ο καιρός να πάρω μια ποιό σοβαρή κιθάρα. Τα ακούσματα μου είναι classic rock,bluez,grunge και λιγότερο προς heavy metal. Γενικά απο videos που έχω δεί απο u-tube κτλ έχω παρατηρήσει ότι οι les paul έχουν έναν κάπως ποιό μελωδικό,bluez ήχο σε σχέση με strat,ταυράκι κτλ και νομίζω πως μου ταιριάζει ποιό πολύ. Φυσικά είναι δεκτές όλες οι πρότασεις που έχετε να μου κάνετε σε αυτά τα λεφτά καθώς και οι απόψεις σας σχετικά με το συλλογισμό μου.
  9. Καλησπέρα guys.Ενδιαφέρομαι για αγορά ηλεκτρικής κιθάρας.Το ποσό που διαθέτω είναι κάπου στα 800-900¤.Έχω κατασταλάξει σε les paul λόγω σχήματος και ήχου.Μου αρέσει πολύ η les paul του zakk(εννοώ την epiphone) και είδα ότι έχει και emz μαγνήτες αλλά είναι κάπως ποιο ακριβή σε σχέση με τις άλλες epiphone (les paul). Aξίζει να δώσει κανείς τόσα λεφτά ή πληρώνεις ουσιαστικά την επωνυμία του zakk; Μήπως θα ήταν προτειμότερο να πάρω κάποια άλλη les paul γύρω στα 500-600¤ πχ.1,2 και να της αλλάξω μαγνήτες,ηλεκτρικά κτλ φτάνοντας και πάλι στα ίδια λεφτά; Θά είχα καλύτερα αποτελέσματα στον ήχο; Πείτε μου την γνώμη σας γιατί μεσα στον μήνα αυτό σκέφτομαι να κάνω την αγορά. :?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου