Προς το περιεχόμενο

gusflea

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Χαλάνδρι

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gusflea

0

Φήμη

  1. Το βρηκα στο ιντερνετ (http://www.ehx.com/products/stereo-electric-mistress/product-photo, νομίζω πως είναι αυτό που δείχνω) απλά το δοκιμάζει με κιθάρα. Και αυτό που θέλω να ρωτησω (και γενικά, αλλά και για τη συγκεκριμένη περίπτωση) είναι αν στα πετάλια, υπάρχουν ξεχωριστά για κιθάρα και ξεχωριστά για μπάσσο... Ευχαριστώ και πάλι!
  2. Γεια χαρά σας... Έψαξα λίγο στο forum αλλά δε βρήκα κάτι... Λοιπόν, ψάχνω ένα πετάλι chorus για το μπάσο μου. Παίζω alternative, κοντά στους Muse... Τώρα έχω ένα Squier της Fender, Jazz Bass, το οποίο σύντομα θα αντικατασταθεί από ένα Music Man StringRay! Τα λεφτά που διαθέτω είναι 80-100Ε! Ακούω τις προτάσεις σας... Επίσης θέλω και ένα πεταλάκι κουρδιστήρι, αλλά σκέφτομαι εκεί να μη δώσω πολλά λεφτά (περίπου 20Ε, κάτι σε Behringer). Πιστέυετε ότι πρέπει να δώσω περισσότερα λεφτά και για κουρδιστήρι; Και κάτι τελευταίο, επειδή στη μπάντα είμαστε μία κιθάρα, υπάρχει κάποιο πεταλάκι για να γεμίσουμε τον ήχο μας; Κάτι τέλος πάντων (εκτός βέβαια του να βρούμε δεύτερο κιθαρίστα...). Αυτά! Ευχαριστώ! Καλό σας βράδυ!
  3. Sorry...Έπρεπε να χα κοιτάξει...Και δε γίνεται να σβήσω και τη δημοσίευση...Τέλoς πάντων,ευχαριστώ για το χρόνο σας!Bye!!!
  4. Καλημέρα και καλώς σας βρήκα στο site! Ψάχνω για ένα πετάλι Distortion για μπάσσο,με χρήματα γύρω στα 100-150Ε ( λίγα; )!Έχετε να μου προτείνετε κάτι;Ψάχνω για distortion σε φάση Muse και Hives...Ξέρει κανείς το Big Muff της Harmonix;Είναι καλό; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.Bye και καλή βδομάδα σε όλους!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου