Προς το περιεχόμενο

Lm

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Lm

0

Φήμη

  1. Καλημέρα! Έχω δουλέψει σε ηχομόνωση γραφείου, όχι σε studio αλλά σε χειρότερη κατάσταση, με συνεχή εξωτερικό θόριβο 90dΒ και θόρυβο πάνω ορόφου 95dΒ. Δεν ξέρω τι dB παίζουν σε ένα προβάδικο, αλλά η κατάσταση εκεί ήταν ανυπόφορη. Αυτό που κάναμε ήταν επένδυση των τοίχων (μόνο την μέσα πλευρά των τοίχων) με πετροβάμβακα μέσα και διπλή γιψοσανίδα έξω , οροφή με πετροβάμβακα - τριπλή γιψοσανίδα και απο κάτω ψευδοροφή με ηχοαποροφιτικές πλάκες (έχουν οι γνωστές εταιρίες, αν και ήταν λιγο ακριβές απ οτι θυμάμαι), τα φώτα κρεμαστά και όχι εντοιχισμένα όπως στις normal ψευδοροφές. Πόρτα μεταλλικη με πετροβάμβακα μέσα και παράθυρα με 6cm τζάμι. Οι ηχοαποφιτικές πλάκες κάναν τρομερή δουλειά.
  2. Καλησπέρα! Η αλήθεια είναι οτι προβληματίζομαι για τον ενισχυτή περισσότερο. Θα ήθελα έναν πιο δυνατό αλλά δεν μπορώ να ξεφύγω στα λεφτά. Οι αγγελίες απ την άλλη αφορούν πιο πολυ την Αθήνα απ οτι είδα και είμαι μακριά. Έπεσε το μάτι μου και σε αυτόν FENDER FM65R http://www.thomann.de/gr/fender_fm65r_gitarrencombo.htm Ο FENDER G-DEC που προτείνεις nio16 είναι ωραίος σαν ιδέα άλλα με φοβίζουν λιγο τα πολυμηχανήματα και τα watt του είναι λίγα στο ενδεχόμενο συνύπαρξης με drummer.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν διατύπωσα σωστά τις σκέψεις μου -είμαι και στη δουλεία, άλλος φωνάζει από εδώ, άλλος απο εκεί...- εκτός από telecaster έχω παίξει και με μερικές ακόμα κιθάρες -φίλων- ibanez, epithone sg, stratocaster, με les paul όχι. απλά ο ήχος της telecaster ήταν πιο κοντά στα γούστα μου και μου άρεσε και η εμφάνιση. Τα 1350 ευρώ είναι πολλά για την συγκεκριμένη στιγμή και χωρίς ενισχυτή οπότε... Όσο για τον ενισχυτή δεν είμαι και πολύ σχετικός.. κάθε πρόταση δεκτή.
  4. Καλησπέρα! Χαιρετώ την ωραία παρέα σας! Αποφάσισα να αγοράσω ηλεκτρική κιθάρα (παίζω ακουστική + κλασσική εδώ και χρόνια) και έχω καινει την εξής επιλογή FENDER 72 TELECASTER CUSTOM RW 3SB http://www.thomann.de/gr/fender_72_telecaster_custom_rw_3sb.htm ROLAND CUBE30X http://www.thomann.de/gr/roland_cube30x.htm To θέμα είναι οτι έχω παίξει με telecaster αλλά με την συγκεκριμένη όχι και μου είναι δύσκολο να κατέβω στον πολιτισμό, λόγω δουλειάς, για την δοκιμάσω σε κανένα μαγαζί -αν και δεν την είδα σε κανένα site ελληνικού καταστήματος-. Οσο για τον ενισχυτή η επιλογή έγινε μετά από πρόταση φίλου. Πώς σας φαίνονται? Είχε μήπως κανένας κακή εμπειρία με κάποιο από τα παραπάνω? Επίσης έχει μήπως κανείς ιδέα αν η κιθάρα είναι Japan η Mexico? Έστειλα ένα mail στου thomann με ερωτήσεις και μου απάντησαν "λάβαμε την πληρωμή σας και ετοιμάζουμε την παραγγελία σας" 8O -μάλλον με μπερδεψαν με καποιον άλλο-. Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου