Προς το περιεχόμενο

samsone

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Θεσσαλονικη-Μακεδονία

Συμμετοχή samsone

0

Φήμη

  1. I play with this -> http://www.noiz.gr/index.php?topic=157159.msg208639#msg208639
  2. Οτη φενετε στη φωτογραφιες,απαυτα "παιζουν" μονο τα Mesa/Boogie ηχεια.Κεφαλη Galien-Krueger "ακουει" ,ειναι ουδετερη στο χρωμα,EQ της ειναι περασμενης δεκαετιας και βαλε (διακοπτης 4-5string δεν σωνει την κατασταση) .Ο EDEN ειναι αχρωμος στην μεση (πλαστικος - ξερος) για slap κανει μονο,και να "φορας" Bartolini,δεν αλλαζει τιποτα.Δικαιωμα σου να βλέπει τον ήχο σου όπως θέλεις,μετα απο μερίκα χρονακια θα αλαξεις γνωμη.Τηχαινει να εχω και δηπλωμα ηχοληψιας,γιαυτο τα πολλα σχολια. Οσο αφορα την ορθογραφία-μου σε σχεσει με τον ηχο-μου: 1.(ουτε γεννηθηκα και ουτε μεγαλοσα στην Ελλαδα,You now?........). 2."επαγγελματικός ήχος" = profesional sound, ετση το λενε σε ολλο τον κοσμο (για καθε μουσηκο styl),οχη μονο στα "μπουζουκλερί".Θα θελα πολυ να παιζω κατη αλλο,αλλα εχω να ταγιζω τετραμελη οικογενεια "γιατρέ?".
  3. Περισσοτερη μπασιστες σημερα προτιμουν ηχειο με κορνα (tweeter horn),δεινει διαυγεια και φρεσκαδα στο ακουσμα χορδησ,ακουγονται καλα οι ψηλεσ αρμονικεσ συχνοτητες (παντα με το μετρο).
  4. Εαν ο αγαπιτοσ μασ φιλος "fleamail" θελη Gallien Krueger MB150S-112 μπορει να το παρει απο το eBay http://cgi.ebay.com/Gallien-Krueger-MB150S-112-Micro-Bass-Combo-Powerful_W0QQitemZ190215750663QQihZ009QQcategoryZ64397QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem με 600,-$=380,- ευρο,(κενουριος κανει 850,-ευρο) με 0 bids (τοσο πολη ενδιαφερονται για αυτο το μνχανημα),Οσο αφορα τον βηχα(απο το Roland),μαλλον δεν ξερη πωσ ειναι επαγγελματικοσ ηχοσ μπασου.Το μηχανακη μετα απο μιση ωρα εντονου παιξιματος(μολις ζεσταθουν τα πηνια),θα χασει μονο του ανασα(το χρωμα -χρεια),και θα αρχισει να βηχει παγματικα (αυτο,οχι εγω). Απο 12" πεζει μεχρι στιγμης μονο το Aguilar οι Epifani,ησος MarkBass κτλ.Οτη πληρωνεις παιρνεις.
  5. Κανε λιγο ηπομονη,μαζεψε λεφτα και παρε κατη διαχρονικο.Στα 1000,-ευρο μπορεις να παρης αξιοπρεπεστατο μηχανημα,και ηπαρχουν αρκετα!(να ειναι πανο απω 300W,για να εχεις ρεσερβα στα peak,εαν θελεισ να πεζεις περιπου στα 100-200W).Το Roland(μονο που το βλεπεις σε πιανουν τα γελια) ι το Gallien Krueger MB150S-112 δεν αξηζουν,μια μερα οταν(θα το βαρεθεις) θα θελεις να τα δοσεις (σιγουρα πραγματα),δεν θα τα παρει κανενας, η θα τα δοσεις σε ξευτιλα τιμη,δεσ το και σαν επενδηση.(O παλιος ξερει !) You play with K.Smith!!! remember!!!
  6. Και εγω το πειρα πρην 2 μηνες, στελνω μερικα φοτο.Πρην ειχα Tobias-5 Signature "Zebra"(pre Gibson serie)Σε σχεσει με το K.Smith,μπορω να πω οτη ειταν ισος καλλιτερο,οσο αφορα σκασιμο σε χαμηλες συχνοτητεσ.Οσο αφορα preamp πειρα Phill Jones και ταιριαζει στο Smith.Απο μηχανηματα δεν συστηνω τα αναφερομενα (εινε ολα πατατεσ).Απο combo πιστευω ειναι καλο EBS 1x15", Gallien Krueger 1001RB-II-210 και κερασακι Aguilar οι Epifani.Τωρα εχω combo Mesa/Boogie Buster 200 (2x10"),αλλα το πουλαω,δεν το χρειαζομε πλεον στην δουλεια μου.Τωρα περισσοτερο δουλευομαι με in-ear-phones,και στα εξστρα μας καληπτουν ηχητικεσ εταιριες (απω εκει αποκτησα εμπειρια με πολλα μηχανηματα).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου