Προς το περιεχόμενο

pelekon

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή pelekon

0

Φήμη

  1. Σ' ευχαριστώ, έχω διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο της Focusrite, αλλά όπως λες δεν καλύπτει την ερώτησή μου. Σχετικά με τις απαιτήσεις που έχω από το laptop που θέλω να αγοράσω, δεν είναι αυξημένες. Πέρα από ένα Nuendo (μόνο audio και λίγα plug-ins) και ελαφριά επεξαργασία video, όλες οι άλλες εφαρμογές που πρόκειται να τρέξω θα είναι ελαφριές. Οπότε, νομίζω, ότι κάτι σε i3 μου κάνει.
  2. Καλησπέρα, έχω μία Focusrite Saffire Pro 26 I/O Firewire, την οποία θέλω να τη συνδέσω σε ένα καινούριο laptop που πρόκειται να αγοράσω. Η συγκεκριμένη Saffire δεν κυκλοφορεί πλέον, ωστόσο υποστηρίζεται ακόμη και σε επικοινωνία που είχα με την εταιρεία, μου είπανε ότι είναι συμβατή και με Windows 8. Επειδή, απ' όσο ξέρω, τα νέα laptops δεν βγαίνουν πλέον με firewire θύρα, πρέπει να βρω κάποιο που να έχει express card θύρα. Έχει κανείς καμιά ιδέα για ένα τέτοιο laptop; Ευχαριστώ πολύ!
  3. Προτείνω 2 λύσεις: Καταρχάς αφυγραντήρας στο δωμάτιο που είναι η κιθάρα και -πολύ σημαντικό- η κιθάρα να μην είναι στη θήκη της. Επειδή ζω κι εγώ σε μέρος με πολύ υγρασία έχω παρατηρήσει ότι η υγρασία στις θήκες περνάει, αλλά δεν "εκτονώνεται" με αποτέλεσμα πολλές φορές το όργανο να είναι σχεδόν υγρό εκεί μέσα. Γι΄αυτό προτείνω καλύτερα τη λύση του stand. Πρόσεξε να είναι φιλικό προς το nitro λούστρο, πού μάλλον έχει η Martin σου. Αυτό εδώ http://www.thomann.de/gr/ultimate_gs1000_gitarrenstaender.htm πάντως είναι φιλικό προς το nitro.
  4. Εκτός από το guitarstore στα Εξάρχεια, ξέρει κανείς κανένα άλλο μαγαζί για John Pearse ακουστικής;;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου