Προς το περιεχόμενο

tzelkos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    154
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από tzelkos

  1. όπως κατάλαβες φιλε τέτοιες ερωτησεις εδω κουραζουν τους ψαγμένους ελληνοαρτίστες.ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.ρωτας κατι απλο και ακους: παρατατο! ,αστο καλύτερα! ο άλλος λεει οτι ο Frusciante παιζει λάθος...ότι να ναι!εριξα μια ματια στις απαντήσεις του φορουμ που σου υπέδειξε ο hadgi,σε παρόμοια ερώτηση με την δική σου.εκεί κάνουν μια προσπάθεια καποιοι "άσχετοι" να βοηθήσουν.ρίξε εκει μια ματιά.καλή τύχη (αν δεν έχεις μετανιώσει ακομα να παίξεις σ αυτό το.. φεστιβαλάκι εκει στο νησι)

  2. παω στην διαχείρηση συσκεων (απο το system) και τον βλεπει ως WDC WD5000AADS-00M2B0.κωνω δεξι κλικ και οι επιλογες ειναι:ενημερωση προγραμματος οδηγησης,απενεργοποίηση,κατάργηση εγκατάστασης,ανίχνευση νγια αλλαγες υλικού,ιδιότητες

  3. Μηπως μπορεί να βοηθήσει κανείς?πηρα εναν σκληρό για να τον εχω ως δευτερο (σατα 2) τον συνεδεσα κανονικα,στο bios τον βλέπω,στην διαχείρηση υλικού τον βλέπω,οταν όμως παταω "ο υπολογιστής μου" δεν τον εμφανίζει.κατι δεν εκανα καλά προφανως.

  4. καταλαβα τι εννοείς.ανοίγεις καταρχήν ενα fx κανάλι και βάζεις το pluq-in που θέλεις (πχ reverb),μετά σε όποιο κανάλι θέλεις να βάλεις το reverb αυτό,στη φωνή για παράδειγμα ή και στα τύμπανα ή όπου αλλού,τότε πας στη δεξιά στήλη που λες απο το κάθε κανάλι και το ανοίγεις και με το ποντίκι ακριβώς απο κάτω ρυθμίζεις πόσο θέλεις να ακούγεται.χωρίς εικόνα τώρα βέβαια δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου