Προς το περιεχόμενο

ptigas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από ptigas

  1. Τι να σας πω, για ακουστική χρησιμοποιούσα 2 C1000 σε Χ-Υ διάταξη και απ'οτι ξέρω πολοί τα χρησιμοποιούν έτσι. Η τιμή δεν ξέρω ακριβώς ποση είναι (γιαυτό ειπαι γύρω) αλλα λίγο που έψαξα τωρα το βρήκα στα 250. Τέσπα γράψε άκυρο στο C1000 :oops:
  2. Μπορεί να έχεις δίκιο γιατι κ γώ κυρίως για ακουστική κιθ. το χρησιμοποιούσα αλλα μια-δυο φορές που ηχογράφησα φωνές με άρεσε αρκετά. Γούστα εινα αυτά :P
  3. @bloody_sunday Χμμμμ 400+ εουρος για ενα τρέμολο τα τσιγκουνεύομαι. Μάλλον θα καταλήξω στη λύση του ξεκοιλιάσματος ενώς boss ή του DIY.
  4. Συμφωνώ για το πυκνωτικό και θα σου προτείνω με τη σειρά μου AKG C1000. Και αυτό γύρω στα 300 euros και απο ποιότητα σκίζει.
  5. σε τι λεφτά μιλάς και για τι χρήση το θές (studio,live); κατα τη γνώμη μου μια all-time-classic επιλογή είναι τα shure sm57 και sm58. Δοκιμασμένο και σε live και σε ηχογράφηση.
  6. Βασικά η όλη λογική περισσότερο σε modular synth μου κάνει παρά σε κιθαρο-rig, anyway καλές οι πειραματήλες αλλα αν στη τελική ακουμπάς τη κιθάρα στο πάτωμα και ασχολείσαι μονο με το το real time editing των πεταλιών πάρε ενα synth (λέμε τώρα). ερώτηση: ξέρει κανείς κανενα tremolo pedal με έισοδο για expression στο LFO; αυτο που θέλω ουσιαστικά ειναι να αλλάζει το rate απο κάποιο expression pedal.
  7. αποροφήθηκα λίγο και ξέχασα οτι ψάχνεις για μπάσο αλλα γενικά (ή μαλλον ειδικά) χρησιμοποιέιται και σε μπάσο με light χορδές. (βλ Michael Manring). Danelectro απ'οτι ξέρω φερνει ο stollas,δεν ξέρω αν έχει αθήνα υποκατάστημα, αλλα σίγουρα θα βρείς και στο vibrato. edit:απο το wiki του ebow "...Sigur Rós bassist Georg Hólm plays with one on track #6 of their 2002 album, ( ) (this song is alternatively known as "E-bow"). [2]..."
  8. έρχεται ακόμα ενα λινκ http://en.wikipedia.org/wiki/Stuart_Braithwaite#Effects_pedals
  9. @fleaman Αυτό το χεις δεί; http://guitargeek.com/rigview/327/ Νομίζω οτι οι mogwai (οπως επίσης godspeed, giardini di miro klp klp) χρησιμοποιούν ebow, το οποίο το έχω και πραγματικά δίνει πολλές ιδέες για πειράματα.
  10. Απο θέμα software νομίζω μια καλή αλλα hardcore λύση ειναι το max/msp. Οι δυνατότητες και οι πειραματισμοί, άπειροι αλλα το επίπεδο δυσκολίας ανεβασμένο. Υπάρχει και η λύση των virtual stompbox όπως το Guitar Rig της Native Instruments. By the way, o greenwood :D χρησιμοποιεί max/msp με jitter patch.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου