Προς το περιεχόμενο

analog24

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από analog24

  1. Γνωριζει κανεις αν το μεγαλο mac pro (tower) ειναι συμβατο το chip firewire 400 με την καρτα ηχου rme fireface 400? ειμαι ενα βημα πριν την παραγγελια του και δεν θελω να αλαξω την καρτουλα μου.
  2. Γνωριζει κανεις αν δουλευει η RME FF400 με το macbook pro που κυκλοφορει αυτην την στιγμη στην αγορα. Εχω την rme ff400 και δουλευω με pc σκευτομαι να περασω σε macbook pro kai logic 8 pro αλλα δεν δεν θελω να παει αχρηστη η καρτουλα μου. Δεν ανοιγω καινουργιο θεμα γιατι βλεπω και η δικη μου απορια ειναι παρομοια. Ευχαριστω..
  3. Θα το πω για τελευταια φορα για οσους δεν το καταλαβαν η προσπαθουν να ερμηνευσουν εναν διακοπτη switch λεγοντας τον οn/off Η καρτα ΔΕΝ εχει διακοπτει ΟΝ/OFF οπως λεει και ο killon η λυση ειναι μια..(διακοπτη διακοπης παροχης ρευματος) Οποιος θελει να διαψευση τα λεγομενα μου το τηλ. του επισημου αντιπροσοπου τις rme 210-6040291
  4. Για χαρα φιλε.FF 400 δεν εχει διακοπτει on/off μονο η ff800 εχει.εχω ακριβως την ιδια καρτα.
  5. Ομολογουμενος αυτο το post με εχει κουραση.Προσπαθω να συλεξω κατι σημαντικο και ενημερωτικο απο εδω και το μονο που βλεπω ειναι αντικρουσης αποψεων,γνωσεων και ικανοτητων! Ελεος ρε παιδια..στην βουλη μιλανε πιο πολυτισμενα! Τελος φιλε Wow! που εισαι και admin κανονησε ενα meeting σε ενα καφε,αιθουσα δεξιοσεων..και ας πουμε εκει τις αποψεις μας να ανταλαξουμε γνωσεις βρε αδερφε! Δεν πιστευω οτι θα χαλουσε κανεναν κατι τετοιο. Οσο για Wow! vs Κιllon υπαρχουν και τα ring's xexe
  6. Εγω πηρα εχθες την rme ff400 και ειμαι κατι παραπανω απο ευτηχισμενος..
  7. Εγω περιμενω 3 βδομαδα τα βιβλια μου απο pc-publicing.com για cubase 4 Με χρεωσαν και 2 φορες! Απο την αλλη αν τα εβρισκα ελλαδα θα τα επερνα και ας ειχαν χρηματικη διαφορα/.
  8. Για σου φιλε.Εχω στην κατοχη μου και το virus ti key και το nord lead 3. Και τα δυο synths κανουν για την μουσικη που γραφεις. Το virus ti me polar kai desktop δεν εχουν καμια διαφορα στους ηχους.
  9. Kαλημερα παιδια και ευχαριστω για την πολιτιμη βοηθεια ολων σας. Το προβλημα τελικα βρηκα οτι οφειλεται καθαρα στο battery 2 version εναντι τις μνημης ram 3gb που εχω.Η version 2 δεν βλεπει πανω απο 2gb ram δοκιμασα το battery 3 N/I και ολα μια χαρα.Βλεπει παραπανω ram και ετσι δεν εχω κανενα προβλημα.Τα dimms που εχω ειναι ιδιας μαρκας και ιδιας ταχητητας.Η μητρικη εχει update bios latest version και σηκωνει μεχρι 8gb ram.
  10. file toneless δεν το εχω κανει αυτο που λες ακομα αλλα θα το τσεκαρω οταν κατεβω στο studio.Thx
  11. OurDarkness Πως να το κανω αυτο? ξερω μονο οτι τρεχουν στα 667 και ειναι kingston εχω και καποια αλλη παραμετρο που μπορω να ριθμισω μεσα απο τα ΧΡ η το cubase?
  12. Καλημερα παιδια σε ολους.Εχθες το βραδυ αντιμετοπησα ενα προβλημα με το pc mou & to cubase sx3.Στο pc ειχα 2gb ram kai XP Το προβλημα ηρθε οταν εβαλα στο pc μου αλλο ενα dim ram 1 gb συνολο 3gb τωρα.Τα ΧΡ βλεπουν οτι εχω 3 gb ram αλλα μαλλον το cubase αμφιβαλει.Δηλαδη οταν ανοιγο καποιο project λιγο πριν το ανοιξη εμφανιζετε ενα μηνημα και λεει. ( Phicical memory it's no more samples) Αυτο φυσικα δεν μου το ειχε βγαλει ποτε στο ιδιο project oυτε σε κανενα αλλο.. Αν ανοιξω ενα δειγμα μεσα απο το battery παλι μου πεταει το ιδιο μηνημα.Αν του πω ΟΚ προχοραει και πεζει. Τι μπορει να φταιει? μηπως το cubase δεν βλεπει πανω απο 2 gb ram kai κανει τα δικα του.Αν γνωριζει καποιος το τι μου συμβενει ας μου γραψει.ευχαριστω και παλι ΝΟΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!
  13. Παιδια τυχαινει να ειμαι κατοχος ενος virus ti key..Φοβερο μηχανημα αν και λιγο τσουχτερο στην τιμη του.Βλεπω τωρα το snow και αναρωτιεμε με αυτα τα λιγα knowbs πως θα κανει καποιος δουλεια? Η απαντηση ειναι μαλλον με το mouse kai to virus control ΟΚ..Εγω το βλεπω να πεζει κοντα στα 800 2 πλασια τιμη απο το blofeld.
  14. Καλημερα.Τελικα αγορασα τα καλωδια τα συνδεσα τα μηχανηματα φηφιακα αλλα ειχα ενα προβλημα.και τα δυο συνθια μου εβγαζαν ενα φυσιμα αρεα και σταδιακα στα μονιτορς.Δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο.Απο το μιξερ τις καρτας τα spdif τα ειχα ανεβασμενα.Τελικα τα αφησα στερεο με τα jack μου και ηρεμισα.
  15. Αυτο ακριβως σκευτικα και εγω φιλε OurDarkness και νομιζω οτι θα δουλεψη με αυτον τον τροπο.Θα το δοκιμασω σημερα και θα σας πω.Ευχαριστω για τιν βοηθεια.
  16. Eυχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια που μου δινεται.Τα manuals δεν βοηθανε απλα αναφερουν αυτες τις εισοδους και εξοδους.Π.χ η καρτα ηχου λεει στο manual για τις optical εισοδους και εξοδους οτι μπορεις να βαλεις μια ψηφιακη κονσολα διχνει και οικονογραφιμα. Δεν γινονται πιο κατατοπιστικη με τα σινθια.Και εγω πιστευω οτι δεν θα ακουσω την διαφορα.Σημασια εχει οτι γινετε παντως.. Δεν ξερω αν ειναι καλητερα να δουλευω ετσι οπως ολοι μας με jack ad/da η να παω παραπερα.
  17. Καλημερα παιδια εχω τον εξης προβληματισμο.Εχω 2 Συνθεσαιζερς και μια καρτα ηχου.Προς το παρον τα εχω συνδεση με Jack για audio.Η καρτα μου εχει εκτος απο jack εισοδους και εξοδους εχει οπτικη θυρα in/out και βγαζει ακομη coaxial spdif in/out Ερχομαι λοιπον με μια απορια! Το v-synth εχει optical in/out και coaxial spdif kαι το virus εχει coaxial spdif in/out Μπορω να τα συνδεσω με αυτον τον τροπο ψηφιακα και να εχω καλητερη ποιοτητα ηχου? Ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο και αν ναι μονο με ενα καλωδιο απο το καθε μηχανημα? Η καρτα μου ειναι η motu mk2 τωρα τα εχω συνδεση stereo με jack cables. Οποιος γνωριζει το ερωτημα μου και παραλληλα το προβλημα μου να μου απαντηση γιατι με τρωει αυτη η απορια εδω και λιγο καιρο. Σας ευχαριστω Πανος
  18. Καλημερα σε ολους.Μπορεις να δεις ενα σχτικο link με deck studio οπου σιγουρα θα βρεις κατι που να σε ενδιαφερει.Εγω εχω αυτο που θα δεις στο link αν και λιγο ακριβο παρα πολυ πρακτικο. http://www.thomann.de/gr/studiorta_producer_station.htm
  19. Το novation 25sl ειναι πιο ευκολο στην μεταφορα.Το sl37 αν και εχει μια οκταβα παραπανω ειναι πιο μπουγιο σε size.Εγω εχω το 25 και ειναι πολυ βολικο και πρακτικο!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου