Προς το περιεχόμενο

dimitris63

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dimitris63

0

Φήμη

  1. Αγαπητε φιλε Νικο ευχαριστω πολυ και εσενα αλλα και τον cos dr για τις πληροφοριες οντως δεν γινεται αυτο που θελω.Οσο για το σχολιο περι(ξενερωματος)δεν ειναι καθολου ετσι.Ειμαι απο τους καλους παιχτες ακομα και τωρα που μετα απο την επεμβαση στο δεξι χερι δουλευω χωρις το (κουμπακι)απλα το χερι κουραζεται γρηγορα!!!Φιλε Νικο μη βιαζεσαι να να βγαζεις συμπερασματα και μαλιστα τοσο ευκολα!!!Με απολυτο σεβασμο προς ολους σας να ειστε καλα!!!!!!
  2. Συγνωμη Νικο που σε ζαλιζω αλλα ειμαι πολυ πισω στις midi λειτουργιες επειδη μεχρι τωρα δεν τις χρειαζομουν τωρα λογω προβληματος....πρεπει να βρω την ακρη.Λοιπον αυτο που βρηκα στο pa στα midi filter ειναι το all control change αυτο ειναι;Το m3 λεω να το παρω τωρα δεν βρηκα το extreem.
  3. υπαρχει το note to RX noise απο κατω βρισκεται το τετραγωνακι και διπλα γραφει enable.αυτο εννοεις;
  4. καλησπερα φιλε korg nikos συγνωμη για το λαθος δεν ειμαι γνωστης των pc γενικως ελπιζω στην κατανοηση σας!!!η ερωτηση ειναι η εξης:μπορω κανοντας transpose στο pa800 να κανει το ιδιο ενα m3 να επηρεαζει δηλαδη μεσα απο midi συνδεση το master transpose του m3;το ψαχνω πολυ καιρο και δεν βρισκω ακρη.
  5. ευχαριστω πολυ αλλα αυτο που θελω δεν εγινε δηλαδη οταν κανω transpose στο pa800(απο τα κουμπακια)θελω να επηρεαζει το master transpose του m3.
  6. καλημερα σε ολους.ενα μεγαλο μπραβο στο ανανεωμενο ΝοιΖ!Θελω να ρωτησω το εξης:μπορω να συνδεσω midi το pa 800 και να κανω transpose σε ενα Μ 3 πχ η σε οποιοδηποτε συνθ;δηλαδη να λειτουργει το συνθ στο τranspose παραλληλα με το pa800.σας ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου