Προς το περιεχόμενο

fabiawrc

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από fabiawrc

  1. πηγα στον Παναγοπουλο στην τζωρτζ και εκει γνωρισα για πρωτη φορα το μικρο ασπρο synth!το επαιξα με το κλαβιε του korg m3 και τα ακουσα με 2 18" sub και με τα Mackie SRM 450 V2. τα presets οντως δεν μου αρεσαν,αλλα ο ηχος για 400 ευρω μου φανηκε φανταστικος.επαιξα κανα δεκαλεπτο θελει αρκετο ψαξιμο τι γνωμη αλλωστε να βγαλεις σε αυτο το χρονο.παντως με μια πρωτη ματια με κερδισε.
  2. παιδες στηνω και εγω ενα μουσικο pc αποκλειστικα.ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για αποδοση?χωρις raptor και raid ομως. ενα μικρο δισκο για το λειτουργικο εναν 80αρι ας πουμε και εναν 500αρι για ολα τα plugin και ηχους?το ableton live να τρεχει απο το πρωτο δισκο η τον 500αρη? καπου διαβασα οτι παιζει ρολο η cache των xp να την μεγαλωσεις κατι τετοιο.
  3. ειμαι κατοχος του axion 61.ειναι φοβερο για τα λεφτα του!
  4. εγω αγοραζω μονο απο πλαισιο γιατι ξερω οτι οταν χαλασει κατι θα μου δωσουν καινουργιο η την ιδια μερα,η την επομενη. στο e-shop περιμενω 2εβδομαδες για αντικατασταση μιας καμενης vga και ακομα δεν εχει γινει τπτ.ελεεινο και τρισαθλιο παντα το eshop σε θεματα after sales.
  5. ξερει κανεις κανα vst plugin που σου βαζει να πεζει αυτοματα συνχγωρδιες?
  6. αυτο ειπαμε ποιοτικο χωρις να χρειαζεται να ειναι 750 800 1000. ;D
  7. πολυ σωστα.δεν ειναι μονο τα watt που παιζουν ρολο αλλα και τα amper που δινουν αυτα στην 12v+ γραμη. το q-tec που ειναι 550 watt και ζυγινει 1.5 κιλο βγαζει περιπου 18 amper στην 12v γραμη. τωρα μπορεις να παρεις ενα tagan 480watt που ζυγιζει 3.7 κιλα και σου βγαζει 2 γραμες 12v+ απο 20amper η μια.με αυτο το τροφοδοτικο τροφοδοτεις ανετα οτι γουσταρεις.βεβαια το q-tec κανει 35 ευρω ενω το tagan 80 ;D
  8. σωστος ο havy.τωρα εσυ αν εβαλες κανα q-tec λογικο ειναι να καηκε.καλο ποιοτικο τροφοδοτικο με μεγαλο efeciency και καλη ποιοτητα κατασκευης ειναι αρκετο χωρις να χρειαζεται 750αρι. το οτι εκαψες τροφοδοτικο δεν σημαινει οτι καηκε απο αυτα που εβαλες πανω.
  9. ισως δεν ξερεις την καταναλωση τον προιοντων αυτων.αυτα που αναφερεις πανω απο 60-70 watt δεν καινε με τπτ.και πολλα λεω.αν εχεις και core duo2 που ειναι πολυ μικρος σε καταναλωση με ενα καλο ποιοτικο 450αρι. εισαι υπερ ανετος.
  10. ισως στραφω στην emu 0202 usb που ειναι πιο οικονομικη και πιστευω οτι δεν ειναι ασχημη για τα λεφτα της.και εχει και headphones.
  11. ναι αλλα αλλο ποιοτητα εξοδου της m-audio αλλη της audigy και αλλη της onboard που ειναι για τα μπαζα.
  12. τι να λεμε εδω μετρηθηκε σε pc φιλου μου,8800gtx(κλοκαρισμενη) με 4πυρηνo intel q6600(κλοκαρισμενος και αυτος) με 4 δισκους sata2 2χ1gb ram το οργανο εδειξε σε full load 400 watt και αν βγαλεις και το efeciency,δλδ το ρευμα που γινεται θερμοτητα ειναι περιπου με τον υπολογισμο της σχεσης γυρω στα 340 watt. απλα τα πολλα watt ειναι μοδα πλεον.ενοεiται καρτα γραφικων με παθητικη ψυξη,αν βαλεις την scyth infinity ψυκτρα για cpu με 39 ευρω,το χειμωνα δεν χρειαζεται καν τον 12αρη ανεμιστηρα.αν πας και σε τροφοδοτικο με παθητικη ψυξη το μονο που θα ακουγεται θα ειναι ο σκληρος.
  13. ψαχνω για καρτα ηχου,και ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις την συγκεκριμενη καρτα. http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=52342 η τιμη της πιστευω ειναι πολυ καλη.επειδη θα δουλευω μονο με vst,και midi κλαβιε προτεινει κανεις κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα? η να προτιμησω την κλασικη m-audio 24/96 στα 90 ευρω?
  14. ελεος 750αρι τροφοδοτικο γιατι καιει ρευμα το κλαβιε και η καρτα ηχου.δλδ αν βαλει μια 8800gtx πρεπει να ριξει πανω τριφασικο? καλυτερα ενα επωνυμο καλο 480αρι οπως enermax που ειναι και αθορυβο.που θα δινει ποιοτικο και σταθερο ρευμα παρα ενα φθηνο 750αρι.η να βρεις και με παθητικη ψυξη ακομα καλυτερα.
  15. επειδη ειναι νωρις για τα vista βαλε xp και παρε μια m-audio 24/96 στα 90 ευρω η την 192/24 στα 170 καπου εκει.θα δουλευεις vst μονο?η και μικροφωνα και εξωτερικα οργανα?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου