Προς το περιεχόμενο

digidigi

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή digidigi

0

Φήμη

  1. Τα μαθήματα δεν είναι τύπου video conference .O μαθητής κατεβάζει την ύλη σε μορφή pdf,doc κλπ, επίσης κατεβάζει διάφορα εκπαιδευτικά video και audio files και πρέπει να διαβάσει την ύλη και να συμμετέχει στα tests, τα οποία πρέπει να τα περάσει όλα για να πάρει την βεβάιωση σπουδών.Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι δεν πρέπει να είσαι μόνιμα online, αλλά να έχεις την ύλη στον δίσκο σου και να μελετάς όποτε θες.Ακόμα και να μην περάσει κάποιος το test, μπορεί να κατεβάζει την παρακάτω ύλη και απλά να χρωστάει τα προηγούμενα test. Σημαντικό είναι να ενημερώσω όσους φίλους ενδιφέρονται, ότι η πρακτική γίνεται σε πραγματικά δισκογραφικά session σε ένα από τα μεγαλύτερα studios της αθήνας.
  2. το μάθημα αναφέρεται σε όλα τα είδη μουσικής.Υπάρχουν καποια standards όσον αφορά μια μίξη που πρέπει να τα ξέρουν όλοι,όπως "κούρδισμα του χώρου" τοποθέτηση και επιλογή ηχείων,χρήση των compressors limiters κλπ.Αργότερα το μάθημα θα εξειδικευτεί περισσότερο σε συγκεκριμένα είδη μουσικής.
  3. Παίρνοντας τηλέφωνο και μιλώντας με κάποιον υπεύθυνο.ζήτα εμένα (digi) προσωπικά αν θες.
  4. kαλησπέρα παιδιά.ειμαι ο digi, είμαι μουσικός και ηχολήπτης,συγκεκριμένα είμαι ο drummer των creal ,και είμαι και καθηγητής στην online σχολή audioworkshop. O λόγος που η πρακτική εξάσκηκση είναι προεραιτική,είναι αφένός για να μήν επιβαρύνονται με το κόστος της παιδιά από την επαρχία που δεν μπορούν να έρθουν στην αθήνα και αφ'ετέρου γιατί πολλα μαθήματα δεν την χρειάζονται, όπως η ηχοληψία θεωρία, ο φωτισμός κλπ. Η πρακτική προσφέρεται σε όποιον θέλει,με μια πολλύ μικρή επιβάρυνση, συγκεκριμένα 150 euro,οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί να την παρακολουθήσει.Τα δίδακτρα γενικώς είναι πολύ χαμηλά. Οι καθηγητές είναι όλοι αυθεντίες στον τομέα τους,και το κάνουν αυτό με πολύ μεράκι,το όλο project δε δεν είναι καθόλου απρόσωπο,καθώς όλοι οι μαθητές μπορούν να επικοινωνούν directly με τους καθηητές με mail. Για κάποια email που δεν έχουμε απαντήσει ακόμα ζητάμε συγνώμη,υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον,και τα email απαντώνται σε έναν έναν προσωπικά.Όποιος θέλει μπορεί και να επικοινωνήσει και με τα τηλέφωνα που αναγράφονται στο site, καθώς και να πάρει info σε οποιοδήποτε κατάστημα Νάκας.Επίσης όποιος θέλει μπορεί να πάρει trial period κωδικούς για να ελέγξει και μόνος του. φιλιά σε όλους. digi.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου