Προς το περιεχόμενο

mikka

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mikka

0

Φήμη

  1. Πήρα την απόφαση να μάθω μπάσο λόγω του Laswell αλλά πραγματικα δε με απασχολεί ακόμα να έχω κάποιο συγκεκριμένο ήχο.Απλά θα προτιμούσα κάποιον που δε θα μου χάλαγε τη διάθεση για εξάσκηση. Έχω τσεκάρει τον Ashdown αλλά είναι αρκετά μεγάλος για το χώρο μου (+ βαρύς) και ίσως πάρω κάτι καλύτερο όταν χρειαστώ πολλά watt. Δε θα το κουράσω άλλο.. ρωτάω γενικά για να δω τι παίζει με τους ενισχυτές.
  2. Κάποια γνώμη και για τον line 6 ; http://www.thomann.de/gr/line6_lowdown_studio_110.htm
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Θα στραφώ προς roland.
  4. Καλησπέρα. Έχω αρχίσει να μαθαίνω μπάσο και ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιον ενισχυτή. Είμαι ανάμεσα στους παρακάτω τρεις αλλά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις. http://www.thomann.de/gr/hartke_a_35_ebasscombo.htm http://www.thomann.de/gr/laney_rb2_richter_bass.htm http://www.thomann.de/gr/orange_crush35b.htm Μπορώ να δώσω 150-200 ευρώ. Δε με ενδιαφέρουν τα επιπλέον features, θέλω αυτόν με την καλύτερη ποιότητα ήχου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου