Προς το περιεχόμενο

loop80

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή loop80

0

Φήμη

  1. Δε με εμποδίζει κάτι θα μπορούσα να τα κάνω και με το reaper που είναι και σχετικά ελαφρύ πρόγραμμα, απλά που θα το στείλω μετά για να το streamαρω, δεν έχω δεύτερη κάρτα ήχου. Γιαυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να μου κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς reaper και cubase.
  2. Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω plugins real time; Βασικά θέλω να πάρω το input της κάρτας ήχου να του περάσω ένα multiband compressor και ένα exciter και όλο αυτό να το κάνω μετά streaming. Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα στο οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω τα wave plugins real time.
  3. Το εχω δει το βίντεο η διαφορά είναι πως αυτό το βίντεο είναι για την 1622 κονσόλα. Αυτή που είπα εγώ η 12222 έχει μια διαφορά που δεν την έχει αυτή στο βίντεο. Α προσέξεις γυρνάει το 2try/usb σε ένα fader. Δεν θέλω να ηχογραφησω να streamαρω θέλω.
  4. Ωραίος Αν και δεν κατάλαβα και πολλά από αυτά που λέει ο τυπος :-X
  5. Εδώ είναι το manual (http://www.behringer.com/assets/X1222USB_P0A0I_M_EN.pdf) Πρόσεξε την παράγραφο 2,3,7 στην 11η σελίδα. Ευχαριστώ πάντως,
  6. Το είδα το προηγούμενο post σου. Το ξέρω αυτό το κάνω ήδη. ΤΟ θέμα μου είναι ότι δεν θέλω να έχω άλλη κάρτα ήχου και το κυριότερο ότι δεν θέλω να το κάνω αναλογικά.
  7. Κοίτα ούτε κι εγώ ξέρω και για αυτό ρωτάω. Δες το απλά σαν να έχω μια απλή Onboard κάρτα ήχου και παίζω στο pc μουσική και να ρίχνω το line out του pc σε ένα στερεοφωνικό κανάλι στη κονσόλα να μιξαρω με τα μικρόφωνα μου και ότι άλλη πηγή έχω και το master της κονσόλας μου να το ξαναγυρνάω στο line in της ιδίας κάρτας ήχου και να το ηχογραφώ η να το streamαρω. Αυτό γίνετε 1000% το θέμα μου είναι με το usb interface αυτής της κονσόλας μπορώ να κάνω το ίδιο πράγμα; Δλδ όταν έχω συνδεδεμένη την κονσόλα στο pc με το usb στα proprties της κάρτας ήχου μου εμφανίζει και το input και το output ξεχωριστά για να μπορώ να τα χειριστώ όπως θέλω; Εκεί κολλάω λοιπόν.
  8. Στο manual γράφει πως το σήμα που στέλνετε από το pc μπορεί να βγει στο main mix. Αν λοιπόν το η έξοδος usb είναι το main mix αυτό δε σημαίνει πως στην έξοδο του main mix συμπεριλαμβάνεται kai to 2track send που στέλνεις μέσω usb?
  9. Καλημέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω την Behringer Xenyx X1222 USB και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μπας και γνωρίζει κανείς και μπορεί να με βοηθήσει. Η κονσόλα διάβασα ότι υποστηρίζει είσοδο και έξοδο μεσώ usb αυτό όμως λειτουργεί ταυτόχρονα; Με λίγα λόγια θέλω να έχω την κονσόλα συνδεδεμένη μέσω usb σε ένα pc, στο pc μέσω ενός player να παίζω μουσική η οποία θα γυρνάει σε ένα fader στη κονσόλα (2tr/usb) να μιξαρετε μαζί με τα μικρόφωνα και το τελικό mix να γυρνάει στο ίδιο pc μέσω του usb για να κάνω streaming μουσική μαζί με λόγο. Ξέρετε εάν γίνετε όλο αυτό; Η είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ::) ::) ::)
  10. Νικο σε κανω add στο fb. Ευχαριστω πολυ. ;D
  11. Καλησπέρα και από μένα χάρηκα πολύ που βρήκα αυτό το θέμα εδώ, και επιτέλους ανθρώπους που τους αρέσει η ακουστική κιθάρα, είμαι fun του είδους αν και δεν μπορώ να παίξω έτσι, είμαι από αυτούς τους κιθαρίστες που είπατε και πιο πάνω ( της παρέας), ψάχνω καιρό να βρω κάποιον δάσκαλο να μάθω να παίζω finger style αλλά τίποτα, ξέρετε να μου προτείνετε κάποιον ( από Αθήνα); ::) ::) ::)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου