Προς το περιεχόμενο

roeften

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή roeften

0

Φήμη

  1. Που ήσουν λίγο καιρό πριν... Μου έπιασε τον κ...ο αυτός στην Τρικούπι, 60 Ευρώ για 4 ράγες αλουμινίου 1250 cm... Λέω και εγώ, μου έκανε δώρο τις βίδες... Αυτά είναι όπου σε βρει σε ξεσκίζει.
  2. Cheers για την άμεση απάντηση! Το μαγαζί λέγεται Flight Case (Χαρ. Τρικούπη ύψος Κομνηνών - λίγο πριν δεξιά όπως ανεβαίνουμε προς Αλεξάνδρας). Ο κύριος Μαρίνος είναι πολύ helpful και διαθέτει ράγες αλουμινίου και σιδερένιες. Διάβασε επόμενο ποστ... Thanks.
  3. Πάντως θα πρέπει και μέσω τηλεφώνου να μπορούν να σε ενημερώσουν. Ο τετραψήφιος εμπεριέχεται στην περιγραφή της συναλλαγής και όχι σε κάποιο "ειδικό" πεδίο. Απλά πες να σου πουν την περιγραφή/αιτιολογία της συναλλαγής. Στην Εμπορική (εκ πείρας) με πιστωτική έπρεπε να περιμένω το statement γιατί στο σύστημα τους (στο υποκατάστημα που πήγα) η περιγραφή δεν είναι αναγνώσιμη.... Αλλίως συμφωνώ ότι η καλύτερη λύση είναι το web banking.
  4. Τελικά τι απέγινε, βρήκατε τις ράγες ??? Ψάχνω και εγώ (για άλλη χρήση με υπολογιστές όμως). Αν βρήκατε, είναι για 19" με στρογγυλές ή τετράγωνες (χεχε) τρύπες? btw η εταιρία Ι&Ε ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ έχει και ιστοσελίδα http://www.metaltech.gr αλλά δε νομίζω οτί ενδιαφέρονται για λιανική... Cheers!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου