Προς το περιεχόμενο

bubble

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    18
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή bubble

-1

Φήμη

  1. κανενας που εχει αγορασει μηλαρακι δε το εχει μεανιωσει υστερα απο μισο χρονο δουλεια σε αυτο.Ειναι καλο να εκφερουμε αποπσεις , αφου εχουμε πρωτα εστω μια εμπειρια και οχι να ειμαστε προκατηλημενοι.Δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα - απλα γενικα αυτη η διαμαχη καταντησε βαρετη στον γενικοτερο Κοσμο. Πλεον οι πωλησεις μηλαρακιων εχουν μεγλωσει και οσο πανε μεγαλωνουν υστερα απο τις αλλαγες που καναν σε αυτα.Αυτο ειναι καλο γιατι υπαρχουν περισσοτεροι χρηστες - και συνεπως αυτο οφελει ολους τους μηλαρακισιους. Εγω προσωπικα δε ξερω ακομα καποιο ελληνικο φορουμ που να μιλανε εκει για μηλαρακια.Οστοσο το Νοιζ ειναι μουσικο φορουμ οποτε και ο χορος που εχει για κομπιουτερ αρκει -εμενα μο φαινεαι ετσι. οντως εδω μεσα ισως να μην υπαρχει μεγαλη κινηση απο μηλαρακισιους.. Εμενα με πειραζει που δεν υπαρχει εληνικο φορουμ αποκλιστικα για αυτα.
  2. η rainbow ειναι πολυ χαλια εταιρια. Εδω απο Θεσ/νικη χαλανε τα mac που τα πηραμε απο Elite μεταπολωτης της Rainbow και αναγκαζομαστε να τα στελνουμε με δικη μας επιβαρυνση και ευθηνη στην καθολου εξυπηρετικη Rainbow.και αντε εγω που εχω laptop.ο κολητος μου που εχει το imac , πως το στελνει ? ? μακαρι να υπηρχε applestore οπως στο εξωτερικο. συγνωμη που μιλισα ετσι αλλα με εχει αγανακησει αυτο το πραγμα με την Rainbow kai την Elite.
  3. Σαφως και ειμαστε υπερ των PowerPc.!!!!!! Aλλα γαμισετα... Πλεον ολα γινονται μερος του συστηματος... Και στους τομεις τςν υπλογιστων και γενικοτερα..Ξερω πολλα ατομα που εχουν αυτο το προβλημα λογω της αλαγης αυτης... Γιατι αν εισαι επαγγελματιας και τα εχεις σκασει για καποιο προγραμμα σιγα μη πσαξεις για το σπασμενο.. Αδικια.. και μαλακια. Αισχος και Μοσχος.! αλλα ενταξει μεταχειρισμενο G5 ακομη και καινουργιο δε γινεται να παρεις..δεν αξιζει μιας και το μελλον ειναι αυτα που βγαινουν τωρα. Ειχα διαβασει οτι ο λογος που εγινε αυτο με Intel ηταν οτι οι G5 δεν ειχαν καταφερει να ξεπερασουν σε ταχυτητα τους P4. Και καλα αυτο γραφαν .....Τωρα κατα ποσο ισχιει.... Αλλα δε μπορεις να κανεις κατι. Αληθεια Marathon για τα προγραματα που ειχες δεν εχει ανφερθει πουθενα να μπορεις να κανεις κατι σε περιπτωση που τα θες για Intel Mac ?Πρεπει χανα να τα αγορασεις απο την αρχη ? Το ποσο για Update πόσο ειναι ? Με ενα Update κερδίζεις αρκετά πργματα παντως..
  4. hola! να πω και εγω κατι ? λοιπον επειδη και εγω κανω σχεικα συχνα live me ableton ειχα το μικρουλι to MAcbook 1.8 .Απλα αναλογος με τον τροπο που δουλευεις και θα στεισεις το live σου.Πχ για μενα η οθονη των 13" ηταν πολυ μικρουλα με αποτελεσμα να αναγαζομαι να μετακινω την μπαρα προσ τα δεξια για να βλεπω τις λοοπες μου.Επισης σκεψου οτι μονο για live θα το εχεις ??? Η αληθεια ειναι οτι το mac os ειναι τοσο κολημα που θα θες να το εχεις και σαν βασικο υπολογιστη μετα... : ) Παντως δε παιζει να μασησει το μηχανιματακι - εγω το ειχα τινγκα στις λοοπες - και σε καθε καναλι απο 1-2 εφφε που συνεχεια τα πειραζα και πηγαινε καλα - και να φανταστεις το 1.8 με 512 μβ μνημη. Πλεον πηρα το Προ μιας και ηθελα περισσοτερες δουλειες πχ γραφιστικα να κανω με αυτο ... Παιδια οσο για την Intel ουτε εγς γουσταρω μιας και αποτι φαινεαι ι πορεια θα ειναι να τα κανουν οπως τα p.c συνεχει καινοθργι μοντελα - ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΙΝΤΕL ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΕ ΒΓΑΙΝΑΝ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ.. νομιζω πως αυτο προηλθε απο την αλλαγη αυτη , μιας και περισσοτερο αγοραστικο κοινο στραφηκε προς Apple Compouters. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
  5. απο τα yamaha hs-50 γιατι να μη τα υπολογιζει? αληθεια ειμαι περιεργος να ελεγε καπιος μια συντομι γνωμι γιαυτα.. ακουγονται τοσο στεγνα οσο τα ns-10 ? Εχουν καποιο μπασο ςστε να μπορεις να ακουσεις και καμια αλλη μουσικη εκτος απο τις μιξης σου ? α??
  6. πότε αναμένεται ? όσο για την τιμή δεν είμαστε σίγουροι οτι θα είναι εκεί γυρω... α ??
  7. TASCAM VL-A5 ??? η αυτα που αναμενετι να βγουν ? παντως τα Α5 εχουν τελιωσει απο thomann - 30-1 τα χαναφερνουν λεει.αν ειναι θα κανω υπομονη... ευχαριστω. πολυ ειπαν οτι προκειτε για καβλωτικο ηχειο σε αυτην την τιμη.
  8. αφου το ozone einai απο τα καλύτερα software.Είναι το καλύτερο απο όλες τισ πατάτες που υπάρχουν.Και ο λόγος που είπα που μπορει να βρεθεί ,είναι για να βοηθήσω το παιδί που ρώτησε.Να μην το έλεγα? ε δεν είναι σωστό. anyway ο καθένας όπως νομίζει... ας βγει κανένας Pro να μας πει η γνώμη του περι mastering plug ins. Και για να πετυχει τον ηχο που θέλει δε χρειάζεται mastering - το κατάληλο know how χρειάζεται... εντάξει - δεν είναι λόγος να σε πειράζουν τώρα αυτά που έγραπσα. δεν ήθελα κανέναν να πειράξει.
  9. οταν το έγραφα σκεφτόμουν οτι ίσως να μη κάνω καλά και μπορεί να υπάρξει αντίδραση.Αλλα εντάξει να μη πω τη γνώμη μου ? ???Συγκεκρίμενα πάντως όσο για το Πέταμα όλων των εικονικών μαστεράδικων το έλεγε σε μια συνέντευξη του ο Rob Acid o οποίος είναι απο τα top top top ονόματα στο μαστερινγκ στην ηλεκρτονική μουσικη.Εγω ειμαι ένας @@ρας ακόμη , άλλα εχω κατάλαβει οτι τα εικονικα προγράματα όσο αφορα το μαστερινκγ είναι μπουρούχες.Νομίζω κανλενας επαγελματίας δε χρησιμοποιει κατι τετοιο... οχι για software instruments alla gia software mastering plug ins. Πέρα απο αυτο... Αληθεια σε τι είσαι αντίθετος σε αυτα που είπα ?? σχετικά με το ότι τα pc προδιδουν οτι εισαι digital.?
  10. αααα man δες για το izotοp Ozone πολύ καλό plug in αποκλιστικά για mastering.Αν πσάχξεισ στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ θα το βρείς και σπασμένο.Θα κάνεις δουλεια με αυτο για το mastering..Αλλα εντάξει.. ειναι software 8)
  11. Ευχαριστώ! : ) Μπορει να φανεί αστείο , αλλα γενκότερα τα ηχεία με εκτόνωση απο μπροστά - μου φαίνεται πως γεμίζουν με ε΄να κυμα μπάσου τον χώρο μπροστά απο αυτά. Θα το κοιτάξω πάντως.Αν βρω κανένα μαγαζι στη Θεσ/νικη που να τα εχει γιατι σχεδόν κανένας δεν έχει τίποτα ετοιμοπαράδωτο τίποτα.Τι κατάσταση είναι αυτή. :'( :'( :'(
  12. Ta software pluginς gia mastering είναι για να τα κάνεις complete uninstall από το συστημά σου. Έχω δει διαδικασία που το σημα περναει απο περίσσοτερους απο 2 συμπιεστες και συνεχίζει απο πολλά ακόμη στάδια μέσα απο hardware. Πέραν απο αυτό για να επιτίχεις πιο αναλογικό ήχο θα χρειαζόταν και καμιά μπομπίνα και κανα καλό λαμπάτο pre amp.Ωστόσο άλλες μέθωδη τότε και άλλες τωρα.Εκέι όλα ήταν αληθινά.Πλέον με τα κολο pc ο ήχος σε προδιδει. Το mastering είναι επιστήμη ολόκληρη.
  13. ΟΚ το θέμα των ηχείων ειναι ίσως λίγο πριξιμο μιας και συχνά γράφονται τέτοια θέματα - sorry!! Απλά θέλω τη γνώμη κάποιου που να ξέρει το συγκεκριμενο ηχείο γιατί ενδιαφέρομαι άμεσα για τιν αγορά του μιας και χριάζομαι επιγόντος νέο soundsystem. Διάβασα οτι για να δουλέυσουν "σωστ'α" προτείνεται η χρήση επιπλέον SUB ti M-audio... Αυτο με προβλιμάτισε.Όντως με 5" λιγο θα είναι το μπάσο.. Ωστόσο εχουν καλυτερα χαρακτηρισικά απο τα Samson ta 6.5" που είνι και πιο ακριβά.Τα Samson 6.5" ειναι και γαμό τα έχω ακουσει. Ελπίζω κάποιος να πει κάτι περι του θέματος . Θα με βοηθούσατε πολύ! THANK YOU BROTHERS AND SISTERS! THANK YOU! : )
  14. ενταξη ρε πσιλέ - απλα μου ειναι πολι δισκολο να γραφω ελληνικα επιδι το 99% τισ δουλειας μου το κανω σε αγγλικα....οπως και οι περισσοτεροι που χρισιμοποιουμε pc. γιαυτο.. ενταξει μι μου πεις οτι δε καταλαβες τι εγραφα με λατινικους χαρακτηρες. : )
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου