Προς το περιεχόμενο

S.G.M

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή S.G.M

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και την αναληση σχετικα με τον τροπο εργασιας
  2. ειχα βαλει οδοντογλιφυδες αλλα χωρις κολλα και δεν κρατισε αν βαλλο και κολλα ποσο να το αφησω να στεγνωσει ? επισης αλλη πιο στεραια λυση υπαρχει η θελει μαστορα? ευχαριστω γαι τν απαντηση
  3. καλησπερα παιδια θα ηθελα συμβουλες για ενα προβλημα που εχο με μπρατσο τις warmoth συγκεκριμενα εχουνε ανοιξει κατα πολλη οι 4 τρυπες του μπρατσου στο πισο μερος που βιδονουνε στο σωμα. Αυτο εγινε απο απροσεξια και πολλα βιδονε ξεβιδονε στο μπρατσο Η ερωτηση ειναι τι υλικο πρεπει να βαλλο μεσα στις τρυπες ωστε να γινει ενα με το ξυλο? επισης ποσο καιρο να το αφησω να στεγνωσει χωρις να ανοιξω παλι τις νεες τρυπες?
  4. Μπραβο Guthrie !!!!!!!!!!!! βιρτουοζος και με δικο του πολυ super style. Ικανοτατος θα ελεγα.
  5. Sorry αλλα εχει χαλασει το καλώδιο του neck και δυστηχως δεν μπορω να βρω το ιδιο εκτος απο αυτο δεν εχω μικροφωνο. Γενικα ειναι bright hot vintage μαγνητης Ο bridge ειναι γκαζωμενος και ο neck παχυς και στρογγυλος (alnico 4) Μου εκανε αρκετα καλλη εντυπωση η ποιοτητα τους..........δοκιμαστε τους Ειναι ακριβοτεροι αλλα αξιζουν.
  6. AC booster για dark overdrive τονο (φοβερα μεσαια ) και Mad professor fire red fuzz για creamy screamy dreamy κλπ fuzzy/drive ηχους. http://www.thesegoto11.se/ link για πολλη καλλα samples του fire red fuzz.
  7. Πραγματι ειναι ακριβοι αλλα εχουν λεπτομερια και ανταποκριση στην πενια, δηλαδη χαρακτιριστικα τα οποια δεν τα εχουν φθηνοτεροι μαγνητες εχω τους ABRAXAS set και συγκρινοντας τουσ με αλλους μαγνητες υπερτερουν στα παντα. +1 για Bare knuckle pickups. επισης ειναι καθαροτατοι μαγνητες και υπαρχουν πολλα μοντελα με διαφορετικα χαρακτηρηστικα.
  8. Αν ενδιαφερεσαι ακομα στηλε μου π.μ
  9. Το link δεν λειτουργει http://www1.gitarrebass.de/magazine/index.php?ID=200803270 :'( Μηπως υπαρχει στο Youtube.com ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου