Προς το περιεχόμενο

gas_liosia

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gas_liosia

0

Φήμη

  1. Φίλε Αχιλλέα, γιατί δεν σου πολυαρέσουν οι IBANEZ? Ποιά είχες στο παρελθόν? Η RG350EX έχει 2 humburckers & έναν απλό και πιστεύω πως πρέπει να είναι σχετικά δυνατή, λαμβάνοντας υπόψιν οτι και η YAMAHA μου έχει την ίδια διάταξη. Σε καμία περίπτωση δεν τους συγκρίνω με τους EMG βέβαια.
  2. Αρχίζω και ενδιαφέρομαι για τις EPIPHONE SG. Ειδικά αν έχει και τους ΕΜG θα βγάλω σίγουρα καλό ήχο για Metallica. Αυτοί χρησιμοποιούν EMG 81/60. Και τους EMG να μην έχει θα τους πάρω και θα τους βάλω. Γιατί μερικές EPIPHONE γράφουν EPIPHONE με ταμπελάκι GIBSON στον πάνω καβαλάρη ενώ άλλες γράφουν SG ??? Το τρέμολο που αναφέρεις παραπάνω μπορεί να μπεί δηλαδή σε μια SG?? Παιδιά ευχαριστώ για την μέχρι τώρα βοήθεια!
  3. Μέχρι τώρα τις EPIPHONE τις είχα αφήσει γιατί δεν μου αρέσει το βύσμα που έχουν συνήθως μπροστά και ακριβώς δίπλα από τα "Volume-Level", αλλά την EPIPHONE SG PROPHECY CUSTOM EX ME δεν την είχα παρατηρήσει. Επίσης καλό θα ήταν να είχε και tremolo, αλλά εντάξει, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... Οι LP η αλήθεια είναι ότι δεν μου πολυαρέσουν. Από αυτές που αναφέρω καμιά γνώμη; Ή καμιά CORT που ακούω πάλι καλά λόγια???
  4. Αποφάσισα να αλλάξω την ταπεινή μου YAMAHA ERG-121 με μια καινούργια κιθάρα της τάξεως των 400 περίπου euro (τιμές πάντα από εξωτερικό). Το κακό είναι ότι δεν έχω ιδέα για το τί παίζει με τις HAGSTROM. Έκανα μια αναζήτηση για γνώμες στο NET και διάβασα μόνο θετικά σχόλια. Εγώ παίζω Rock & Metal πιο πολύ, κυρίως τραγούδια των Metallica. Αρχικά είπα να πάρω καμιά ESP LTD αλλά πάνε ψηλά οι τιμές, γι' αυτό και είμαι ανάμεσα στην IBANEZ RG350EX και σε καμιά HAGSTROM πχ την F200P. Καταλαβαίνω ότι είναι δυο διαφορετικές κιθάρες αλλά για τα λεφτά αυτά σαν κιθάρες ποιά πιστεύετε ότι είναι καλύτερη; Άν έχετε να μου προτείνεται και κάποια άλλη κιθάρα σε αυτά τα λεφτά πολύ ευχαρίστως. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  5. Γειά χαρά φίλοι της μουσικής και του e-shopping!!! Ρε παιδιά οι τιμές που αναφέρει το playback-europe είναι όντως αυτές συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και χωρίς μεταφορικά έξοδα για αγορές άνω των 300 euro ή θα μου κάτσουν κανα 19% παραπάνω και τέτοια??? Θέλω να πάρω την IBANEZ RG350EX-BK και έχει 80 euro διαφορά από το Thomann.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου