Προς το περιεχόμενο

vjim

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή vjim

0

Φήμη

  1. Συμφωνώ απόλυτα. Δεν αμφισβητώ την αξία των μαθημάτων με δάσκαλο, τόσο για το χαμένο χρόνο όσο και για τις κακές συνήθειες απο τις οποίες θα σε γλυτώσει. Εχω κάνει και εγώ κάποια χρόνια μαθήματα κιθάρας και ένα χρόνο πλήκτρα. Απλά τα ντράμς δεν είναι ο τομέας μου και θέλω μόνο να μάθω κάποια πράγματα για να κάνω την πλάκα μου. Απλά αυτά τα πράγματα ας τα μάθω με ένα σύστημα. Γι'αυτό θέλω τα βιβλία. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  2. ευχαριστώ πολύ. θα ρίξω μια ματιά και θα δούμε πως θα πάει.
  3. μήπως έχει κανείς υπόψη του κανα καλό βιβλίο για να μάθει κανείς ντραμς; μιλάμε για αρχάριο τελείως. Γενικά είναι δυνατόν να μάθει κανείς τίποτα μόνος του από βιβλία; Δεν μιλάω για κάποιον που έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά αλλά για κάποιον που απλά θέλει κάποια στιγμή να "κοπανάει" λίγο μαζί με φίλους και να παίζει σωστά. Αν ξέρει κανείς κανά βιβλίο (ελληνικό, αγγλικό) ας προτείνει τίποτα.
  4. ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το καλωσόρισμα. Θα το κοιτάξω και αυτό. Στο σάιτ της άλτο πάντως γινόταν αναφορά σε μία τέτοια επεξεργασία με το όνομα "skin" (http://www.alto.gr/gr/products.asp?id=01.02.02.01&lv=004) χωρίς να ξέρω όμως αν είχε αποτελέσματα ως προς την "έκλυση" σκόνης ή μόνο ως προς την προστασία του υλικού από αυτή. Και πράγματι δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει αυτό στην αποτελεσματικότητά του.
  5. Καλησπέρα. Καιρό τώρα ήθελα να μάθω αν υλικά όπως τα παλιά ρικοφόν είναι επιβλαβή για την υγεία καθώς σκόπευα να τα χρησιμοποιήσω σε προσωπικό χώρο στον οποίο θα περνάω πολλές ώρες. Επειδή είχα ακούσει διάφορα αλλά ήθελα μια σίγουρη και υπεύθυνη απάντηση, απευθύνθηκα στην “teknofoam hellas ltd”, όπου και βρήκα ένα πιστοποιητικό από την εταιρία recticel (υπεύθυνη όπως μου είπαν για τα αντίστοιχα υλικά της teknofoam), στο οποίο αναφέρεται ότι: “chronic inhalation of polyurethane dust can cause infection of the lungs, fibrosis and airway obstruction”. Όπως κατάλαβα, λοιπόν, η τοποθέτηση τέτοιων υλικών σε χώρους στους οποίους περνάει κανείς αρκετές ώρες είναι μακροπρόθεσμα πιθανόν επικίνδυνη. Θα ήθελα να ρωτήσω (1) αν έχει κανείς αντίστοιχες πληροφορίες για το θέμα και (2) αν υπάρχουν εξίσου αποτελεσματικές λύσεις (πχ. αν κατάλαβα καλά από άλλες συζητήσεις εδώ τα panel absorbers δεν κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά). Η επένδυση με υφάσματα ή άλλα υλικά καθιστά τη χρήση τους ασφαλή; Ευχαριστώ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου