Προς το περιεχόμενο

gmits

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gmits

0

Φήμη

  1. Τι να πω ρε παιδιά.... Το Β μου φαίνεται οτι έχει μια κουρτίνα από πάνω και του λείπει η δυναμική... Δεν είναι οτι το Α είναι ποιό δυνατό γιατι προσπάθησα να αυξήσω την ένταση του στερεοφωνικού μου για να ρθει το Β στο ίδιο επίπεδο με το Α και δεν είναι το ίδιο. Το Α είναι ακόμα πιο καλό. Μου κάθεται καλύτερα.... Οταν βάζω το Β κάτι θέλω να πειράξω γιατί δεν μου κάθεται σωστά...πιό πολύ στα πρίμα του και στα μεσαία του. Είναι Θολό...!
  2. Λοιπόν ο φίλος μου που μου έδωσε τα tracks ισχυρίζεται οτι αυτά τα δύο ηταν όντως υποψήφια για το τελικό mastering. Τον πιστεύω γιατι έχει και γ@μω τα κονέ.. Εκείνου του αρέσει το Β και εμένα το Α Τελικά Διάλεξαν το B... Το άκουσα σε μικρά και μεγάλα ηχεία στον ίδιο χώρο αλλά και σε άλλα 4 διαφορετικά καλά ηχοσυστήματα και κατέληξα στο οτι εμένα μου αρέσει το Α γιατί, αν και στα μικρά ηχεία το Α έχει μια μικρή αίσθηση που αναφέρατε όλοι παραπάνω, (Ισως γιατί τα μικρά δεν μπορούν να παίξουν καλά τα μπάσα) στα μεγάλα είχε μεγάλη διαφορά. Μου φάνηκε πιό καλό σε όλο το συχνωτικό φάσμα του. Ηταν πιό στρωμένο στα μπάσα του με πολύ πιό άγριο άκουσμα στις κιθάρες και στο ταμπούρο και πιό καθαρό στις φωνές και στα άλλα όργανα (βιολιά κλπ). Αν και είναι παλιό τραγούδι, το Α μου φαίνεται οτι ακούγεται πιό σύνγχρονο. Το Β ακούγεται πιό παλιό. Αν και θέλουν να περάσουν στο Β έναν ήχο σκοτεινό όπως ακούγεται εμένα δεν μου άρεσε. Ο ήχος του Α μοιάζει πιο πολύ Σουηδίκος παρά Φιλανδικός. Μήπως το Α έγινε στη Σουηδία? Αυτά... βρήκα και τρόπο να σας στείλω και τα δύο τραγούδια ολόκληρα. Κατεβάστε τα από εδώ.... http://www.yousendit.com/download/www/QjBBblRpZ2diV3pIRGc9PQ για το Α και http://www.yousendit.com/download/www/QjBBK3BHSytRWUxIRGc9PQ για το Β και πείτε μου....
  3. Θα σου πω στο τέλος! κάνε υπομονή! Πάντος θα ήθελα να τα ακούσουν όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να μου πει την γνώμη του!!!! και αν μπορείτε σε κάνα ηχοσύστημα της προκοπής και όχι στα ηχεία του υπολογιστή σας! θα έχει πλάκα στο τέλος μάλλον!
  4. Καλησπέρα σε όλους τους νοιζάκηδες... Έχω στην κατοχή μου δύο διαφορετικές version του Bless the child από τους Nightwish. Είχα μια κουβέντα με έναν φίλο μου σχετικά με αυτό το θέμα και σκέφτηκα να θέσω το ερώτημά και εδώ! Θα ήθελα να μου πείτε πιό από τα δύο σας αρέσει Α ή Β και γιατί; Την γνώμη μου θα την πω στο τέλος για να μην επηρεάσω κανέναν. Τα τραγούδια είναι σε wav μορφή. Εχω βάλει ένα δείγμα και από τα δύο γιατί δεν χωρούσαν ολόκληρα και δεν ήθελα να τα κάνω mp3. Στα επόμενα δύο μηνύματα κατεβάστε τα αρχεία... Peace! ;)
  5. Καλησπέρα σε όλους... Εγώ πιστεύω πως τα home studio βοηθάνε πάρα πολύ σήμερα στην παραγωγή μουσικής.... Από την μια σε βοηθά να ξεχωρίσεις τα σοβαρά επαγγελματικά studios από αυτά που είναι λίγο καλύτερα από ένα home studio όπου η μόνη διαφορά τους είναι στο οτι έχουνε αίθουσα αναμονής και γραφείο και από την άλλη να μπορείς να δημιουργείς μουσική χωρίς να πληρώνεις πολλά. Έτσι έχουμε και τα αμέτρητα είδη μουσικής σήμερα με τις άλλες αμέτρητες παραλλαγές τους... Ο τομέας της ηχοληψίας όμως, όπως και οι παραγωγές οι οποίες αφήνουν ανεξίτηλα την σφραγίδα τους στο πέρασμα των χρόνων είναι ολόκληρη επιστήμη και περιέχει πολλούς σοβαρούς τομείς. Χρειάζεται χρόνια μελέτης και πρακτικής εξάσκησης. Δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις στο σπίτι σου...Από 'κεί ίσως ξεκινήσεις και αρχίσεις να κάνεις μουσική για την πάρτυ σου, αλλά οταν είναι να κάνεις κάτι το οποίο θα προβληθεί και θα συγκριθεί με διάφορες άλλες σοβαρές δουλειές μεγάλων καλλιτεχνών τότε πρέπει να τα ''σκάσεις'' σε κάποιον professional.... Υ.Γ. Αυτό που μου την δίνει γενικά είναι, οταν βλέπεις ένα στούντιο του με αυγοθήκες και εξοπλισμο των 5000€ να γράφει οτι είναι ''φτιαγμένο με το ποιό σύνγχρονα πρότυπα ακουστικής και εξοπλισμένο με κορυφαία (state of the art) μηχανήματα''.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου