Προς το περιεχόμενο

Jester

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    39
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Jester

  1. Πωπω φίλε τα ρυθμικά μου θύμισαν λίγο κάτι απο Iced Earth  ;D. Μου θήμισε και κάτι απο Primordial δεν ξερω.... :/ Ωραίος φίλε επειδή είμαι και εγώ στα ίδια ακούσματα γουστάρω άσχημα. Keep up the good work.

  2. Γειά και απο μένα. Εγω πάντος συμφωνώ απόλυτα για τον Cube 30 μιας και τον έχω και είναι πολυ καλό ενυσχιτάκι με αξιόλογες παραμορφώσεις και εφέ. Δλδ και σαν προτάρης δεν υπάρχει λόγος καν για ενα πετάλι αρκεί να ψαχτείς με το Eq και  τις παραμορφώσεις. Είναι οτι πρέπει πιστύω.

     

  3. Εγώ θα συμφωνήσω με τον bouka για την Epiphone LP με τους EMG, καθώς μονο απο τα συγροτήματα που ανέφερες πας σε διαφορετικά πράγματα ^^. Και θα συμφωνήσω και με τον Roland Cub 30 καθώς τον έχω και οι παραμορφώσεις του είναι απίστευτες και εχει πολύ καλό ήχο ο ενυσχιτής αν και δεν είναι και η καλύτερη τιμή που έχει. (αλλο οτι εγώ πιστέυω οτι τα αξίζει τα λεφτά του ^^)

  4. Παιδία συγγνώμη κιόλας αν βρίσκεται σε λάθος μέρος η ερώτηση απλά θα ήθελα να μου πείτε ένα κατάστημα στην Αθήνα για να αγοράσω ένα απλό φτηνό τρέμολο. Δεν προλάβαίνω να ψάξω  και αν έχει κάποιος κάτι στο μυαλό του θα το εκτημούσα να μ πεί. Ευχαριστώ.

  5. Παιδία να θέσω και εγώ την άποψη μου γιατί το έχω παράπονο.

    Δεν ξέρω κατα πόσο κολλάει με το θέμα αλλα δούλευα 3 μήνες πήρα το όργανο 300 ευρό λιγότερο απο έξω . Δεν λέω είμαι υπέρ της Ελληνικής αγοράς αλλά δεν είναι λιγο αδικία να δουλέυω μεροκάματο και αν ήταν να το πάρω απο Ελλάδα να έκανα 5 μήνες αντι για τρείς??

  6. Hello. Λοιπόν και εγώ θα συμφωνήσω με το Roland Cube 30 (καθώς τον έχω) και είναι πολύ καλός ενισχυτάκος και στις μεγάλες εντάσεις του και στις μικρές. Επίσης  πιστεύω οι παραμορφώσεις ειναι πολύ οικανοποιητικές και μπρορείς να καλήψεις ένα μεγάλο φάσμα ήχων. Βασικά μόνο το chorus με ξενερώνει αλλα νταξ δεν μπορούμε να τα έχουμε ολά. ;)

  7. Κοίτα οπως είπε και ο αγαπητός φίλος ποιό πριν δεν αξήζει να σου προτήνει κάποιος ένα πετάλι για να boostareis τον ενισχυτή. Το ποιό καλό είναι να πάς σε μαγαζί να τεστάρεις μόνος σου (αν σε αφήσουνε  >:( ) γιατί και ο ήχος είναι κάτι προσωπικό . Αν και πιστύω είναι λίγο δύσκολο να boostareis το distortion του ενισχτή + οπως αναφέρθηκε και κατι για τον Zak όλα αυτά τα πράγματα ειναι custom Made :/ . Αυτά απο μένα.

  8. On request σημαίνει οτι είναι σε ζήτηση. Όταν μάθουν πότε θα γίνει η παραλαβή τότε θα το γράψουν στην λίστα. Το πόσο καιρό πέρνει δεν το ξέρω. Για αυτό σου λέω  στείλε e-mail γιατί μπορεί να έχει καθυστερήσει και η ενημέρωση του site. 

  9. Κοίταξες αμα τα πράγματα σου είναι διαθέσιμα? και μην νομίζεις καλύτερα να εποικινωνήσεις με Αγγελόπουλο γιατι εμένα έγραφε οτι ι κιθάρα έρχεται  Δεκέμβριο μετά μ λένε Ιανουάριο μετά Φεβρουάριο. Γύρισα απο δουλεία ημέρα Ιανουαριού και μ τα είχαν στείλει ^^. Πάρε και ρώτα καλύτερα.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου